Отговори
# 450
И на мен си ми е екстра така с това време през зимата. Нека не отпада много скоро местенето.

# 451
Мен ме съсипва студа.
Иначе също ми е екстра. Сутрин в седем вече е светло и не ставаме по нощите.

# 452
Да, и аз тежко понасям студа, но поне нямам усещането сутрин, че ставам и излизам съвсем по нощите, което по лятното време би ми било съвсем кошмарно (на мен лично).

# 453
  • София
Съсипва ме това зимно време....... ooooh!
Добре ли ви е така, 17:30 тъмно като в дълбока нощ?! Shocked
Страшно депресивно ми действа, ужас... smile3518

направо ми е кошмарно, все едно съм минала на постоянен нощен режим...

# 454
Излизам в 17:45 от университета и вече ме обля едно - страх ме нещо да не ми се случи в тази тъмнина. Тъмното сутрин бих го приела някак си, но зимата не мога. Добре, че живея около университета - не ми се налага пътуване, но все пак е страшно.

# 455
  • София
Е чак пък толкоз не е страшно. От 7ми клас пътувам сама в София за училище, втора смяна ми свършаваше 7 часа, прибирах се с 2 транспорта и след това автобус до село. И сега се прибирам всяка вечер по тъмно, то дали ще е 17 или 18 все ще си е тъмно, гадно и студено зимата, няма как да се избегне. Дори с лятно.

# 456
  • ВАРНА
Има - има!  Особено ние по крайбрежието сме двойно ощетени. 
Вече се стъмва тук още в 16:45 часа пък светло от 6.55 ч. - абсолютно ненужно. 

Не стига че ни брулят Пампоровски - Роженски  температури от два дни пао минус 7 минус 8  - ами и  следобед в 16.45 ч. се стъмва.   

Един час по-късно е далеч по нормално в  люта Варна.

И да ти пика на времето - още 28-29-30 ноември да държи три денонощия нон стоп по минус 7.  Свинщина до шия.   Ще взема да се преместя в Берлин то там и април беше по-топъл с над 7 градуса  и август ги уби 40 градуса там тук дъжд и 23 градуса и за капак при нас московски край на ноември...там положителни темп.

# 457
  • в кукувиче гнездо
Има - има!  Особено ние по крайбрежието сме двойно ощетени. 
Вече се стъмва тук още в 16:45 часа пък светло от 6.55 ч. - абсолютно ненужно. 

Не стига че ни брулят Пампоровски - Роженски  температури от два дни пао минус 7 минус 8  - ами и  следобед в 16.45 ч. се стъмва.   

Един час по-късно е далеч по нормално в  люта Варна.

И да ти пика на времето - още 28-29-30 ноември да държи три денонощия нон стоп по минус 7.  Свинщина до шия.   Ще взема да се преместя в Берлин то там и април беше по-топъл с над 7 градуса  и август ги уби 40 градуса там тук дъжд и 23 градуса и за капак при нас московски край на ноември...там положителни темп.
По крайбрежието единствения ощетен си ти. Изобщо на никой не му пука, че се стъмва в 16,45 ч. Чак пък толкова драма, при положение, че е студ, дъжд, всеки гледа да се прибере вкъщи. И не се мота навън щото е светло.
Що не вземеш да ходиш да живееш в Дубай? Ни ще ти е тъмно, ни ще ти е студено. Ако и една булка си намериш да олабваш от време на време, няма само да рИвеш по женските форуми.

# 458
Е чак пък толкоз не е страшно. От 7ми клас пътувам сама в София за училище, втора смяна ми свършаваше 7 часа, прибирах се с 2 транспорта и след това автобус до село. И сега се прибирам всяка вечер по тъмно, то дали ще е 17 или 18 все ще си е тъмно, гадно и студено зимата, няма как да се избегне. Дори с лятно.

И аз съм била втора смяна, но беше за една година. Винаги съм била първа. Няма значение, де, мен ме е страх от тъмното от малка Pensive

# 459
Има разлика в тъмнината.
Вечер в 17:30 е много по-тъмно и гадно от сутрин в 6-7.

# 460
Ако сме на лятното време, смятате ли наистина, че зимата няма да е тъмно и студено? И следователно ще бъде ли светло и прохладно лятото, ако сме на зимното?

# 461
Има разлика в тъмнината.
За кого?

# 462
Има разлика в тъмнината.
За кого?

Като усещане.

# 463
На мен ще ми е много по-неприятна и неестествена тъмница в 8-8.30 сутринта.

# 464
Сутрин се развиделява и не е така тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт