Дългото чакане след трансфер - Тема 71

• 92 824
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря момичета , още не мога да се зарадвам и да осъзная Simple Smile

# 706
  • Благоевград
Честито, alayne. Лека и спокойна бременност. След твоя резултат моя ми се вижда много нисък. Дано имам късмет. Стискайте палци. Hands Fist

# 707
Мерси Нана.
Доктора също беше учуден от високия резултат каза ,че е очаквал около 100 да е. Ти утре ще пускаш ли втори ?

# 708
  • Благоевград
Мерси Нана.
Доктора също беше учуден от високия резултат каза ,че е очаквал около 100 да е. Ти утре ще пускаш ли втори ?

Да, ще пусна и след това мисля да звънна на докторката.

# 709
Сигурна съм ,че всичко ще е наред. Моят доктор каза ,че при този резултат нямало нужда от повторно изследване, направо ми назначи дата за преглед.

# 710
Този резултат е като за близнаци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 711
 Не е сигурно😊 Аз започнах с чхг 36 на 8-ми ден след трансфера, а ето ме с близнаци ☺
Момичета,  честити + тестове и до термин!

# 712
Този резултат е като за близнаци Stuck Out Tongue Winking Eye

И той това каза, а трансферирахме 1 ембрион.

# 713
Здравейте на всички 😊
Аз съм на първи ден след трансфер на 2 ембриончета на пети ден . Обаче съм пушач. Знам ,че сега много ще ми се карате ,но преди трансфера попушвах по 4 - 5 цигарки. В деня на трансфера не съм пушила.  Днес обаче си дръпнах няколко пъти . Знам че не трябва , защото и да не вреди ,не помага . Има ли от вас мадами, които също са пушачи и как се справяте .

# 714
  • Варна
Здравейте, момичета. Дали може да пия парацетамол, имам 38,3 градуса и гърлото ме стяга, леко кашлям...?

# 715
  • Благоевград
Здравейте, момичета. Дали може да пия парацетамол, имам 38,3 градуса и гърлото ме стяга, леко кашлям...?

Здравей. Аз по време на трансфера се сетих да попитам докторката /д-р Персенска/ какво мога да пия ако случайно вдигна температура и ми каза, че може да пия парацетамол.

# 716
На мен са ми се карали, че не съм се обадила и не съм взела Парацетамол при температура над 38.

# 717
Здравейте, момичета! Звънях на спешния телефон на клиниката, но за съжаление е изключен. Имам следния  проблем: с положителен кръвен тест за бременност съм, 18 дни след трансфер. Тази вечер при поставянето на утрогестана, имах кафеникаво зацапване. Знам, че понякога има имплантационно такова, но не е ли малко късно за него вече? Прегледа ми е чак на 3ти декември. Опасявам се да не се е случило нещо...

# 718
Здравейте, момичета! Звънях на спешния телефон на клиниката, но за съжаление е изключен. Имам следния  проблем: с положителен кръвен тест за бременност съм, 18 дни след трансфер. Тази вечер при поставянето на утрогестана, имах кафеникаво зацапване. Знам, че понякога има имплантационно такова, но не е ли малко късно за него вече? Прегледа ми е чак на 3ти декември. Опасявам се да не се е случило нещо...
На мен ми казаха да не се стряскам, ако имам кафеникаво зацапване, тъй като често се получавало такова от утрогестана. Не се шашкай. Все пак се опитай утре да се свържеш с лекаря си, за да си спокойна.

# 719
Имала съм такова зацапване с първата ми бременност, но то беше в първите дни след трансфера. А на 18ти ден след трансфер ме притеснява...

Общи условия

Активация на акаунт