На море в Гърция 2018-2019 - IV

• 85 731
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Все пак уточнете този бюджет за колко нощувки и за кой период, защото цените през юли и август са двойни на тези през юни.

# 661
Все пак уточнете този бюджет за колко нощувки и за кой период, защото цените през юли и август са двойни на тези през юни.
Адаш 😀, 5 нощувки. 20-21.06.-26-27.06.

# 662
  • София
Аз за големи хотели съвети не мога да дам, защото не не са ми вариант за Гърция. Предпочитам настаняване в студио с кухненски бокс в по- малки къщи. А в такива сме били на цена от 40-50 евро на вечер за четирима. При такава цена ще ви останат достатъчно пари за храна. Трябва да се поразровите повече в някой от сайтовете на 1ва страница. Мога да предложа като по-близки варианти Ситония или Тасос. Мога да посоча и конкретни студиа с хубави дворове, където сме почивали, но без басейн. При това море просто за мен е грехота да търсиш басейн.   
Ако ви се пътува по-дълго вариантите стават повече. Ние през септември 2017 спяхме в страхотна къща на Лефкада с малък басейн за 40 евро/вечер, но пък тя нямаше двор за игра. Така че бюджетът ви е напълно постижим и е въпрос на организация и малко търсене. Успех!

# 663
  • Sofia
С басейн и градина и прилична цена - сещам се за хотела, в който спряхме на връщане от Пелин - Livithra, в Паралия Скотинас. Стаите бяха с кухненски бокс, но нашата ми се видя малка. Имаше 2 тераси обаче. Има таверна към хотела. Цените в селцето ми се видяха повече от прилични, но през Септември. Не е райско място, по моите критерии, но по райските места с такъв бюджет и с басейн и с градина - трудна работа. Иначе - широк пясъчен плаж, зеленина. Ако слезете по на юг и се откажете от басейна,примерно, можете да намерите хубави студиа с градини. Ако сами си готвите и отидете няколко пъти на таверна, ще се вместите. Аз лично правенето на салата и месо/риба на скара не го броя за затормозяващо готвене и не ми тежи, даже ми е приятно.

# 664
Да, прави сте, зарязвам басейна, но чистота и зеленина на вила са ми важни. Но не студио или апартамент, да гледам отгоре. Искам в двора. И да, изискването за хубав, пясъчен плсж с кристална вода си остава. И все пак-в Северна Гърция.

# 665
  • Sofia
Виж в airbnb за вили в района на Ормос Панагиас. В близост, но с кола, има доста пясъчни и красиви плажове. Виж и Maria Vilage във Вурвуру, както и други в района. През Юни ще се вместите в цена. В Мария има голям двор с детска площадка, ако вземете на първия етаж ще сте на двора Simple Smile Там има много вили и студиа с хубави градини, но до хубавите плажове почти винаги се ходи с кола.

# 666
И в всичкото това с бюджет 600 евро за 4-ма? Колко дни го виждаш?

Съвет от мен. Цени от 2017 изобщо не ги вземай предвид. Малко са местата, които през 2019-та ще дават същите.

# 667
Адаш 😀, 5 нощувки. 20-21.06.-26-27.06.
Тук е много добре:
http://vacanto.bg/offers/All-inclusive-pochivka-na-olimpijska-ri … ympus-Thea-4.html

# 668
Разгледайте и тук:
https://travelcard.bg/deal/9840-kronos_summer.html
А този ми е фаворит,от миналото лято имат и още един басейн:
https://www.deals.bg/Anais-Hotel-Katerini-hotel-8155/Noshtuvka-n … ;utm_campaign=173

# 669
# 670
Страхотни сте! Много ви благодаря! Има доста предложения, ей това много ми допада, малко, на плажа, по-задушевно е, има си всичко за семейно пребиваване с деца, детска площадка..ииии пустият му плаж, който бил мръсен и дълбок....
Отивам да гледам вашите предложения.

# 671
  • Розовата долина
Аз за големи хотели съвети не мога да дам, защото не не са ми вариант за Гърция. Предпочитам настаняване в студио с кухненски бокс в по- малки къщи. А в такива сме били на цена от 40-50 евро на вечер за четирима. При такава цена ще ви останат достатъчно пари за храна. Трябва да се поразровите повече в някой от сайтовете на 1ва страница. Мога да предложа като по-близки варианти Ситония или Тасос. Мога да посоча и конкретни студиа с хубави дворове, където сме почивали, но без басейн. При това море просто за мен е грехота да търсиш басейн.   
Ако ви се пътува по-дълго вариантите стават повече. Ние през септември 2017 спяхме в страхотна къща на Лефкада с малък басейн за 40 евро/вечер, но пък тя нямаше двор за игра. Така че бюджетът ви е напълно постижим и е въпрос на организация и малко търсене. Успех!
Би ли споделила, какво имаш впредвид за Ситония?

# 672
  • София
Стана дума за студената зима в Гърция преди 2 години.
Фейсбук ми напомни това

Снимката е от Кими, Евия.

Ако не последва голямо и неочаквано затопляне, не се надявайте на топла вода през май.

# 673
  • София
Така като гледам - май ще ходим на минерален басейн някъде в България през май Smiley, а ще оставим топлото море в Гърция за септември. Ако има повечко дни, може и до Елафонисос (Пелопонес) да стигнем; не сме ходили, но снимките са много хубави. Пък и ако Райън пуснат директните полети до Ханя, ехее…. Момичета, много ми помогнахте с цялата информация. Благодаря ви Flowers Hibiscus!

# 674
Пък и ако Райън пуснат директните полети до Ханя, ехее….
И аз ги чакам, защото имам чувството, че до Крит ще се ходи повече от един път.

Ние през април ще летим от Солун. Да попитам дали има паркинг на летището, където можем да си оставим колата и колко ще е цената за седмица?
Препоръчайте ми компания, чрез която да резервирам кола под наем а Ханя.

Общи условия

Активация на акаунт