Лидл 119 - Септември

• 124 102
  • 1 455
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Купувам риба от Лидл - и консервирана и охладена. Харесва ни. Сега дебна лаврака.  Най-често купуваме пъстърва или ципура. Предпочитам да са изчистени.

# 1 216
Аз съм взимала охладена сьомга от там и не виждам разлика с такава от рибен магазин. Друга не съм, ама едва ли ще взема скумрия след поста.

# 1 217
  • София
Дъщерята много често купува от Лидл чистена пъстърва. От 7 дни в седмицата, поне 5  консумира риба. Аз си харесвам Ципура. А синът и съпруга - каквото им поднесем. Simple Smile
Много често купуваме повече риба и я държим в камерата. Нищо й няма.

# 1 218
  • Перник
Изтървах темата напоследък, но да споделя и моето мнение за рибата - купувам сравнително често от Лидл - пъстърва за мен и детето, скумрия за мъжа (любимата му риба). От 3 риби в опаковка една не ми харесва как изглежда, но като се сготви си е ок. Пъстървата винаги е хубава.

Маслините Каламон се харесаха у дома.
Пробвах и сладкото с люти чушки, готино е, но си е доста лютичко. Върви много с домашно козе сирене и намазано на препечена филийка под шунка.

# 1 219
  • Пловдив
Последният път и на мен ципурата не ми хареса.Не мисля скоро да купувам...

Каламон ще купя и на редовна цена.

# 1 220
  • София
И у нас пробвахме сладкото от люти чушки, но останахме със смесени чувства. Лично на мен ми идва в повече люто и не ми харесва, че се усещат люспите на чушките.

# 1 221
На мен ми е много интересно това сладко с люти чушки, но като ида в Лидл забравям да го купя, защото не ми е в обичайните покупки.

Вчера бяхме в Лидл. Купих си бельо. Като качество ми изглежда ок? Така ли е? Не съм взимала за себе си. Взех прашките. Не ми допада само това, че са 2 еднакви модела, предпочитам да са черни и бели, примерно, абе 2 различни бройки да са :=)
Купих за бебето разни дрехи(нямам забележка към качеството на бебешките дрехи), памперси(задължително купувам няколко пакета, когато са намалени, от месеци не ползвам други пелени, освен Лидълските)
И накрая. Любимите ми бисквити. Трудно е да опиша с думи колко са ми вкусни.Обожавам ги. Рядко ги купувам, защото уж пазя "талия".

# 1 222
  • русе
Be _special от тая брошура ли са прашките или са останали?
В Русе гледах бельо ,но само бикини и боксери има.

# 1 223
Be _special от тая брошура ли са прашките или са останали?
В Русе гледах бельо ,но само бикини и боксери има.

От тази, от тази :=) И при нас имаше малко бройки,но се намираха. Много ми харесаха като модел и взех.

# 1 224
  • русе
А обувките и боти каква гаранция имат?

# 1 225
каква материя за гащите?

# 1 226
каква материя за гащите?

Дантела,не са еластични(специално прашките) имат 9% еластан.

# 1 227
каква материя за гащите?

ама изкуственяк ли?

# 1 228
каква материя за гащите?
Изкуствена.

# 1 229
каква материя за гащите?

ама изкуственяк ли?

Снимам ти описанието на състава направо :=)

Общи условия

Активация на акаунт