Аблация на сърцето - 9

• 54 319
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Имам световартежи. Много съм замаян задух и главоболие. Когато го спрях се оправих имали някакви билки  за аритмията

# 151
Да, от Ритмонорм ми ставаше така.
Каква ти е диагнозата?

# 152
  • София
Аз съм от тези, които ритмонормът ги прави напълно неработоспособни.

Не смея да се похваля: от 10на дена имаме коте вкъщи и оттогава рязко ми намаляха усещанията на екстрасистолите. Преди това като се събуждах или си лягах, осезаемо се усещаха, сега много рядко ги усещам при лягане и нямам почти никакви усещания сутрин,

# 153
Сърцето мие здраво  направих аблация  и. Трябва да пия. Ритмонор или кордерон  претсърдно трептене и мъждене

# 154
Сърцето мие здраво  направих аблация  и. Трябва да пия. Ритмонор или кордерон  претсърдно трептене и мъждене

Питай доктора дали може Амаритон.
Аз съм много доволна от него. Няма странични действия, но го пия вечер.

# 155
И аз не съм ок с Ритмонорма. Когато се налага, трябва да го пия 2 таблетки и половинка Конкор. Е, няма такъв труп след това. Ниско кръвно, световъртеж, като парцал съм + горчиво усещане в устата, което си трае по 2-3 часа...

# 156
  • гр. Варна
Здравейте,
След 10 г.на Конкор 2.5 мг дневно ми беше изписан днес сотахексал 80 мг по 1/2 сутрин и вечер. Имам ежедневни прескачания на сърцето, правен е холтер, който отчита предимно надкамерни екстрасистоли. Та някой знае ли нещо за това лекарство и дали влияе на кръвното, както Конкор?

# 157
Аз съм го пила малко.
Не ми е падало кръвното.
Обаче пиех само по половин дневно.

# 158
  • някъде в прованса
Здравейте,
След 10 г.на Конкор 2.5 мг дневно ми беше изписан днес сотахексал 80 мг по 1/2 сутрин и вечер. Имам ежедневни прескачания на сърцето, правен е холтер, който отчита предимно надкамерни екстрасистоли. Та някой знае ли нещо за това лекарство и дали влияе на кръвното, както Конкор?

Аз от декември 2016г пия Сотахексал 80мг  по една таблетка  сутрин и вечер, не ми влияе на кръвното, чувствам се много добре. Изписан ми бе от местен кардиолог. Имам епизодични екстрасистоли, но не са такива, каквито бяха преди приема на това лекарство,  беше кошмар.  Моите са камерни и надкамерни, д-р Марчов в Токуда не ми препоръча ЕФИ на този етап /2016г/ ,  потвърди Сотахексала, даже намали на 1/2 два пъти дневно, но аз продължавам по цяла таблетка от страх да не се завърне старото положение.

# 159
  • гр. Варна
Здравейте,

Аз от декември 2016г пия Сотахексал 80мг  по една таблетка  сутрин и вечер, не ми влияе на кръвното, чувствам се много добре. Изписан ми бе от местен кардиолог. Имам епизодични екстрасистоли, но не са такива, каквито бяха преди приема на това лекарство,  беше кошмар.  Моите са камерни и надкамерни, д-р Марчов в Токуда не ми препоръча ЕФИ на този етап /2016г/ ,  потвърди Сотахексала, даже намали на 1/2 два пъти дневно, но аз продължавам по цяла таблетка от страх да не се завърне старото положение.
Благодаря ви за отговорите! Притеснява ме всяка смяна на лекарства и това как ще ми повлияе, да не би пък да започна да вдигам кръвно, защото с Конкора съм с 110/70, а вчера при доктора беше 140/90, може би от притеснение.

# 160
Здравейте! Моля някой ако знае телефон на др. Протич за среща с него в София да ми съдейства. И дали само прглежда или извършва и аблаций в София? Била съм при него на преглед още като беше в НКБ, много ми допадна като лекар и беше внимателен. Аз чак сега се реших на аблация и много се разочаровах, че не работи вече в НКБ. Честно казано сега не знам към кого друг да се обърна за аблацията, една приятелка ми препоръча доц. Шалганов но съм много объркана.  Не ми се обикаля много по лекари. Предстой ми инвитро и евентуална бременност надяваме се, но ми казаха че преди това трябва да оправя проблема със сърцето, защото ще бъде опасно за бебето ако ми се случват пристъпи по време на бременност. Та в тоя ред на мисли ми се иска по-бързо да се подложа на аблация, за да мога да си действам за забремненяването.

# 161
Отиди в токуда др Траиков

# 162
madam23, ти нямаш ли аблация?

# 163
Преди 6 месеца си изкарах една напълно безпроблемна бременност без да съм си правила аблация. Разбира се, зависи от точната диагноза и състоянието, но ми се струва много крайно такова изказване.

# 164
Аз съм раждала нормално, даже тогава изобщо не знаех за проблемите си, камо ли що е то аблация.
И на мен ми се струва пресилено.

Общи условия

Активация на акаунт