Звездни компромати- 379 част

• 83 353
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
А добър вечер Mr. Green
само за фенки на стринка

Скрит текст:
И ти ли не си разбрала , че не е нужно да слагаш скрит текст, и после линк
Във всяка тема се споменава

# 631
 MG18
знам душко Hug ама е много щекотлива темата за стрина, та затова по засукано.. само за 2-3 потребителки няма поименно да ги пиша Wink ,но добивам впечатление че само и следят профилите и в мига, в който стрина качи снимка и те хоп до 30мин. я плясват тук с н брой ласкателства по нейн адрес!

# 632
Бавно,но сигурно,придобива вид на алкохоличка Champagne
Че тя още не се е сресала, обаче прегърнала бутилката. Simple Smile

# 633
MG18
знам душко Hug ама е много щекотлива темата за стрина, та затова по засукано.. само за 2-3 потребителки няма поименно да ги пиша Wink ,но добивам впечатление че само и следят профилите и в мига, в който стрина качи снимка и те хоп до 30мин. я плясват тук с н брой ласкателства по нейн адрес!

На мен ми харесват снимките на стрина, много са дълбоки. Одеве 5 минути се чудих каква е идеята да застане на стълбите с чанта, подобна на тия, в които мамите си прибират памперсите и шишетата за бебетата, и да чете списание "Мениджър". Връща се от разходката в парка с детето, ама Иван я е заключил отвън и тя го чака да се върне и да ѝ отключи, уплътнявайки си времето с каквото е намерила? Няма кола и чака да мине по разписание градския транспорт, че да отиде да върти бизнеса си, като гледа да уплътни всеки миг с теория на управлението?

# 634
Това беше много добро съчинение по снимка!
Така си го представих и аз.
И, разбира се, култовото кьошенце отново е в кадър.

# 635
Тя всъщност имала ли е друг освен Чолов и настоящия?
Да. С двойна разлика във възрастта. Непосредствено преди чолата или както там му е фамилията, че те двамата сякаш под сходството във фамилията ги е избрала.

Ама как така? Та нали, когато среща първия си мъж, тя е едва на 15 и ражда на 15? На 14 е ходила с двойно по-възрастен ли? Е, това е престъпление, как родителите са допуснали подобно нещо...

# 636
Е, те щом са допуснали да роди на тази възраст, надали по-голямото гадже им е било проблем.
Чолата май също е значително по-възрастен от нея.

# 637
MG18
Ок😁
Замислих се, и Вихра пиеше,по думите на Иван.
Ирина не остава чашката,този човек подтиква жените си към пиянство😁

# 638
Аз си мислех, че само мен ме дразни супер много стриница, обаче не й следя инста постоянно в опит да я коментирам, ама тя си се цепи с нейното самочувствие, пък и нали е много интелигентна, пък ние ко разбираме тука.. култова е, значи застава на стълбите, водещи до ресторанта й, който сигурно е супер вървежен иначе, та на входа му чете дълбокомислено списание..
Ванко на снимката преди това е култов също, не само отегчен изглежда, ами и леко ядосан на женката, ама пък тя хитруша, веднага омилостивява с алкохолец, идилиритуали..

# 639
  • Sofia
Гледам Сара Дж.Паркър,Хелън Хънт и др.по бнт във филм от 86год,толкова са млади и естествени Blush

# 640
Азис/ Василка или, както се зове сега, се е изцепил, че страда от цвета на кожата си:
Скрит текст:
Такива дрънканици са точно в стила на етноса му. Удобно е забравил как изгря навремето като транс версията на Чубака

# 641
  • София
Малейййй, гледах го и аз този “културтрегер”. Ужасяващ беше. Как се напъваше да се прави на интелектуалец, но думичките му бягаха и не знаеше какво да каже. Стоеше като риба на сухо в старанието си да говори умно и извисено. А най-голямата гадост е, че е подлъгал Цветана Манева да участва в негов клип, уж бил за толерантността и уважението към всички различни. А всъщност песента му е гадна чалга и няма нищо общо с клипа (май някоя от дамите го спомена по-рано). И освен всичко останало, буквално се втрещих, като видях, че Георги Тошев го е интервюирал и му прави комплименти. Направо щях да падна. Как може, бе?! Защо му дават трибуна по телевизиите на тоя профан. Не цвета на кожата му е проблем, а липсата на мозък и пошлостта!

# 642
В тая тема има ли някой над 22?
Има, има Mr. Green

Цицината на Карди е уау. А какво остава след бой на две кокошки - перушина(косми) и нокти Joy
Скрит текст:

Дайте линк към темата в която не се обсъждат бг "звезди". Тази ще си остане за тях и няма да има сърдити.

# 643
  • Sofia
Аз го разбрах,че се срамува/л от тена си...преди или сега,не разбрах...
Като беше изрусен доста белееше,сега с тази боядисана брада и коса и намазан с бронзант много чернее.
В едно от предаванията на Венета Райкова миналото лято по тв БИТ беше му се разтекла боята по свивките на ръцете Joy

# 644
Николета Лозанова всъщност още била Божинова...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт