Звездни компромати- 379 част

• 83 755
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Е, не с лошо, де.
Всеки изразява емоциите си различно. Чак пък драми не виждам.

Не е звездно, ама защо така се е изнервил народа напоследък. Вчера една в супермаркета направо скандал направи, че и обижда, защото не съм си прибрала покупките толкова бързо, колкото на нея и се искало. Ако не ме беше бутнала с количката и ме беше помолила да побързам сигурно щях, ама ей, на и аз се заинатих. А, не беше хубаво, нито от нейна, нито от моя страна. Забравили сме да бъдем възпитани, толерантни и малко по спокойни. Кофти работа.

# 136
Ева Вес.и Деси Цонева че са новите репортерки...Стефан влиза е ВВ..Гала ще си е старата водеща на Обновеното студио и предаване нова концепция!!!
Аман от драми.

И Деси Цонева ли?!? супер противно и лигаво същество...
нали се беше хванала нещо да готви..?

# 137
Скрит текст:
Току - що видях Ева Веселинова по Нова тв: Здравейте! Аз съм ... новата водеща на "На кафе".
Искам си Гала-а-а!!!
...
Аман от драми.
Аман от хора без чувство за хумор!
Досега не съм си позволявала да нагрубя или иронизирам някой от форума и нямам намерение да го правя и в бъдеще. Въпрос на вътрешно усещане и възпитание.
За моя радост, по - голямата част от тук пишещите и четящите са интелигентни, разбират и оценяват специфичното ми чувство за хумор. И понеже не аз съм звездата, спирам да се обяснявам и приключвам с този въпрос.
Но е добре човек да е по - премерен в изказа си. Подчертаното изречение ми направи неприятно впечатление.
Може би трябваше да сложа някое плачещо емотиконче? Не използвам такива. Разчитам на пунктоацията.

# 138
Стрина трътлеста? Искам и аз като нея да съм трътлеста....

# 139
  • София
Семейство Бекъм за "Вог"
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 140
Като видя Моника Белучи и спирам да дишам за малко!
God is a woman indeed Heart

# 141
А, дърта е вече Моника и не старее добре хич. Че и не и се вярва, че е почти баба и като млада овчица се опитва да го раздава.

# 142
Аз я намирам за прекрасна и честно казано нямам нищо против бръчките след една определена възраст. Поне виждаш, че имаш живо същество пред себе си, а не някакъв....продукт.
 За доброто стареене вече не знам кой е критерий, при положение, че повечето жени се боцкат с ботокс или си правят основен ремонт на физиономиите.

# 143
Само аз ли не виждам да е остаряла,тази жена не старее Heart

# 144
  • София
Дай Боже всички да стареем като нея, честно. Прекрасна е, еталонът ми за женска красота.

# 145
  • София
На последните снимки на Моника Белучи качени в темата си пише, че са от 90-те. Така че нямат нищо общо със сегашния ѝ вид.
https://krasota.rozali.com/modni-vitrini/p10892.html
Остарява си жената, но пак е красива.

# 146
Оф, тая виктория бекъм е адски противна и грозна. като  кръпка ми е на фона на семейството. все позира и е като китайска второкачествена пластмаса.

# 147
Ева Вес.и Деси Цонева че са новите репортерки...Стефан влиза е ВВ..Гала ще си е старата водеща на Обновеното студио и предаване нова концепция!!!
Аман от драми.

И Деси Цонева ли?!? супер противно и лигаво същество...
нали се беше хванала нещо да готви..?
Нееее. Бъркаш. На пране се е отдала.

# 148
  • на пистата
Стрина трътлеста? Искам и аз като нея да съм трътлеста....
Всичко друго,но не и трътла и късокрака.Абсолютно съразмерно тяло има...и нормални крака.Виж на Лозанова краката наистина са къси

# 149
Стари полароидни снимки на знаменитости от 80-те и 90-те - Камерън Диас, Илайджа Ууд, Кристина Ричи, Дрю Баримор, един ужасен Били Боб Торнтън, Уди Харелсън с косица... и други.

https://i.redd.it/6blnduq6x3k11.jpg

Общи условия

Активация на акаунт