Звездни компромати- 379 част

• 83 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Деса Цонева с оригинален надпис на тениската
https://www.instagram.com/p/BnUA0TYhEPl/?hl=bg&taken-by=dessi_ts

# 182
  • София
Аз пък идвам с потрес да споделя, че докато прокуратурата разследва Маринела и Ветко, тяхната ПР-ка се изявява в “Черешката на тортата” и обяснява благотворителността на фондацията им. Егати пародията!

# 183
След Селена да очакваме и Джоли да се отчете със снимка от циганската махала. Пък може и с още едно дете.

И така и така я споменах:
Скрит текст:
И децата:
Скрит текст:

# 184
Аз пък идвам с потрес да споделя, че докато прокуратурата разследва Маринела и Ветко, тяхната ПР-ка се изявява в “Черешката на тортата” и обяснява благотворителността на фондацията им. Егати пародията!
Е ,това е повторение

# 185
Не е повторение, май, но пак е на запис правен кой знае кога.

# 186
  • София
Да де, допреди няколко месеца всички им се кланяха и канеха техните протежета по всички телевизии, инревюираха ги по списания......Пародия си е! И компроматно съвпадение на излъчването на предаването.

# 187
  • Rock & Roll feeling ...
Коя е ПР-ката им ?

Селена пристигна в циганската махала,удариха няколко снимки и пак си се качи обратно в бусчето. Това също ми е пародия.

Шайло на Анджелина има доста универсална визия. Спокойно може да мине за сладко русо момче.

# 188
Всъщност, като се замисля, не беше ли Калина Паскалева ПР-ката им? Не тази Ангелинка.

# 189
Селена пристигна в циганската махала,удариха няколко снимки и пак си се качи обратно в бусчето. Това също ми е пародия.
Точно. Все едно са на посещение в зоопарка.

# 190
Калина пак работи за "Фермата".

# 191
Жаситу имала РД и годишнина от сватбата.
Заглавието на снимката ми е нелепо... 🤔
Скрит текст:

# 192
Е ,как да не е повторение, като вече сме ги гледали.Само ти не си разбрала, че гледаме стари епизоди

# 193
Е ,как да не е повторение, като вече сме ги гледали.Само ти не си разбрала, че гледаме стари епизоди

Май само ти не си разбрала, че не е повторение, а първи епизод на нов сезон.

Нови, бързи и калорични епизоди следващата седмица в “Черешката на тортата“

# 194
Повторенията на Черешката бяха до миналата седмица,  тази вече излъчват нови предавания. Съвсем навреме, както по-горе някой отбеляза 😂

Общи условия

Активация на акаунт