Звездни компромати- 379 част

• 83 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Стрина ли е, чинка ли е, все едно....тая порка добре и й личи.

# 556
Компромат от Карди Б и Ники Минаж - твърди се, че Карди Б напада Ники Минаж и хвърля обувката си по нея, защото въпросната я е коментирала като майка и е намесвала и бебето и.
http://www.tmz.com/2018/09/07/cardi-b-attack-nicki-minaj-shoe-fashion-week-party/

# 557
Припомням,че Иван е Стрелец,писнало му е от нея отдавна.Или ако не му е писнало,се разнообразява,определено.Не знам Стрина коя зодия е ?
Grinning

# 558
  • Далечният изток
Лъв

# 559
  • Rock & Roll feeling ...
За Стрина и Иванушка аз имам своя теория. Според мен мъжа на Стрина е имал странична връзка и тя разбирайки, започнала да се оглежда. И съвсем няма нищо против да остави света да си мисли,че е жената която напуска прекрасния си дом и съпруг с двете им общи деца,защото е открила истинската любов. Едно е да си в качеството на жертва,друго на фатална жена. Съвсем го допускам тоя сценарии като я гледах във ВБ как си наумява каква да е и си играе по плана. Joy А реално не е,щото има един размер пропаст между това какъв е човек и какъв му се иска да е.

Друго което се пропуска в анализите тук по темата е леглото. Струва ми се доста угаждаща там, въпреки че се прави на света вода ненапита.

А на последната снимка е подута и с грим,много смешен напън. Да изчака малко да се очовечи преди да праща послания към света,който пулсира видиш ли за нейните мисли Joy

DonaFlor (прегръдка от старите емоти) Джуджи непрекъснато я бъркат я ДжуДи,я с Шуши : )) Не се тревожи,никак не си единствена : ))

# 560
  • Варна
Това, което се подава изпод халата във вид на размъкнат анцуг и чехличките от Илиенци, са потресающи. Не знаех, че Фермата е почнала, не ме и вълнува особено.

# 561
Обаче Иванушка каква физиономия вади Joy
Според мен отдавна му е писнало от нея.

Сега се върнах до го видя, като препикано мушкато е Joy

# 562
Припомням,че Иван е Стрелец,писнало му е от нея отдавна.Или ако не му е писнало,се разнообразява,определено.Не знам Стрина коя зодия е ?
Grinning
Ще почина хахахха

# 563
  • Варна
Стига сте развеждали тази така хармонична двойка "И+И=ВНЛ" , чието семейно щастие се крепи и поддържа на алкохолни, хранителни, сексуални, духовни, извисени, семейни РИТУАЛИ. 😋
Стрина Ирина определено има фетиш към думата Ритуали и нейната хрумка за производна и име на бизнеса й. 😇

# 564
Стрина с просекото за закуска Whistling

Често се смея с приятели за това как си избрах професионалните ми проблеми да са дали лимоновият пай в Irituali e все така вкусен, а не колко човека са гледали предаванията, за които работя. Днес закуската ми се получи чудно, но не мога да остана безучастна към тв рейтингите и успеха на Иван, Андрей и екипа им. 1 200 000 човека в България са избрали Фермата снощи!!! А колко ли са сънародниците ни в чужбина! А интересното тепърва започва. Отваряме просекото! И сме благодарни!

Скрит текст:
Точно на тази снимка не прилича на стрина, а на майка на Иван, който кротко си чака закуската
Разликата си личи, и тя полага огромни усилия да не се забележи , ама🤨

# 565
Ирина е лъв? Това обяснява всичко. Имам близка, с която много си приличат, дори визуално. Еми, с такова чудо на глава не се излиза. Съдя по роднината ми. Претенция, афинитет към алкохола, който се опитва да представи за чар или мила, сладка черта на характера. Важни са само парите и какво казват за теб, всичко трябва да е луксозно уж. Всички хора са балъци и единственото им предназначение е да се печели от тях и да й ръкопляскат. Мъжът й е същият, писнало му е, хойка, но пред света са дъ топ, или поне така си мислят. Фенове на ИКЕА, като гледам и Ирина и тя. Винаги усмихната, винаги. Не си затваря устата. Обаче усмивката й е някак отровна, силно прави впечатление.
Бела Хадид облечена в гащеризон-корсет-чорапогащник.
https://www.instagram.com/p/Bnc9SklHQyB/?utm_source=ig_share_she … shid=cr9q5m1w4wha

# 566
Физиономията на Иван на снимката е безценна. Ирина сигурно го третира като непослушно дете, което трябва да вкара в правия път. Убедена съм, че Стрина чете тук. Има и 1-2 клакьорки, които й ръкопляскат и я бранят от всенародната любов. Айде наздраве, Стрино! 

# 567
Тук същата снимка на Ирини, която може да се увеличи. Не ми изглежда чааак такава свежарка в лице като на други снимки, които сме коментирали по-рано в темата след отслабването. Thinking

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/41120910_1846214 … 4&oe=5C1F6736

Напълно гримирана и фризирана, ама иначе се размотава с развлечен халат и пижама. Какво е това на колелцата, което е зад нея? Кой ли ги снима в ранни зори как надигат чашката?

# 568
  • Viena
Столче за хранене.

# 569
Това с колелцата е столче за хранене май. А бе Стрина е спонтанна и непринудена, затова е с халат, пижама и чехли. При нея няма нищо режисирано, всичко е  натюр.

Общи условия

Активация на акаунт