Звездни компромати- 379 част

• 83 367
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Да,не е зле предаването,но все забравям да го гледам...през седмицата също има сутрешно-обедно по същия канал

# 541
Да , и аз се зачудих за Шуши. Викам на Жорж Ганчев жена му само не е правила предаване

# 542
Гонят Лора и Стоян заради Гала:
"
Със старта на есенния сезон от понеделник на екрана на Нова телевизия се завръща предаването на Гала "На кафе". С различна концепция и нови лица магазинното предаване вече ще продължава не до 11,30 часа, както беше досега, а до 12,00 ч. Така кулинарното предаване "Бон апети" с водещи Стоян и Лора, което започваше от 11,30 часа, няма повече да върви в ефира. Предаването се излъчи за пръв път през 2011 година. През 2014 се мести в БТВ, а после се появи в Нова тв."
Ето това е голяма тъпня!!!!

# 543
  • Далечният изток
Може би при Гала ще има рубрика някой готвач и Бон апети остава излишно...

# 544
  • Варна
Тя всъщност имала ли е друг освен Чолов и настоящия?
Да. С двойна разлика във възрастта. Непосредствено преди чолата или както там му е фамилията, че те двамата сякаш под сходството във фамилията ги е избрала.
На професионални снимки много я харесвам, но на всички останали... Изобщо.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 11:26 от missNoir

# 545
  • София
Супер тъпо за Стоян и Лора, дано им продължи предаването в друга телевизия, много са ми симпатични и показваха страхотни неща.

# 546
  • София
Да, да, Джуджи. Коригирах се. Една съм клюкарка и аз, даже имената не им знам 😜

# 547
Стрина с просекото за закуска Whistling

Често се смея с приятели за това как си избрах професионалните ми проблеми да са дали лимоновият пай в Irituali e все така вкусен, а не колко човека са гледали предаванията, за които работя. Днес закуската ми се получи чудно, но не мога да остана безучастна към тв рейтингите и успеха на Иван, Андрей и екипа им. 1 200 000 човека в България са избрали Фермата снощи!!! А колко ли са сънародниците ни в чужбина! А интересното тепърва започва. Отваряме просекото! И сме благодарни!

Скрит текст:

# 548
Къщата, в която живеят Ирина и Иван беше под наем, нали?

# 549
Еми да ме прощавате ама си е стрина Ирина, въпреки  че си е наблъскала лицето с Ботокс.

# 550
  • Варна
1 200 000 човека са гледали фермата? Че то дали изобщо толкова хора са гледали телевизия по това време?

# 551
Иван нали беше спрял с алкохола? Или Стрина вече пие от две чаши на закуска?

# 552
Тук същата снимка на Ирини, която може да се увеличи. Не ми изглежда чааак такава свежарка в лице като на други снимки, които сме коментирали по-рано в темата след отслабването. Thinking

https://scontent.fbma1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/41120910_1846214 … 4&oe=5C1F6736

# 553
  • Sofia
Бавно,но сигурно,придобива вид на алкохоличка Champagne

# 554
Обаче Иванушка каква физиономия вади Joy
Според мен отдавна му е писнало от нея.

Общи условия

Активация на акаунт