Звездни компромати- 379 част

• 83 372
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Чист дядка ми е мъжът на Милянкова. Виждам ги често, но живо е още по-зле.

Посъветвай го да отиде там, където ходи Ирина, да го пооправят. Joy

# 526
Нали още може да прави деца.

# 527
Аз виждам една истински щастлива Милянкова на снимките и това няма как да е преструвка, така че какво значение има дядка ли изглежда мъжът, или не. Хармонична двойка.

# 528
Нали още може да прави деца.

Тъй, тъй..той и Ицко Финци ги прави на 84 год.

# 529
  • Далечният изток
Миролюба Бенатова по Нова преди малко - нещо странно ми се стори лицето й, подпухнала и остаряла ми се видя...

# 530
Е след 40 всеки се променя в лице, дори и най-нагласените мадами.

# 531
  • Далечният изток
Да, разбира се, но нея все пак я дават по телевизора...
Мислех, че е по-млада.

# 532
Жена на средна възраст - 75 - ти набор е Миролюба Бенатова.

# 533
На мен също Милянкова ми изглежда щастлива и спокойна, та този без значение дали изглежда дядка е сто пъти по-добре от предишния й. Браво, че се измъкна от него и не попадна пак на някой подобен.

# 534
На мен също Милянкова ми изглежда щастлива и спокойна, та този без значение дали изглежда дядка е сто пъти по-добре от предишния й. Браво, че се измъкна от него и не попадна пак на някой подобен.
Пу-пу... Да не й е уроки! Че знае ли човек - при нейния късмет с мъжете...

# 535
Тя всъщност имала ли е друг освен Чолов и настоящия?

# 536
  • София
Само тя си знае.

# 537
  • София
Случайно попаднах на предаване на Джуджи (която е приятелка на Гала и водеше някаква светска рубрика преди години в “На кафе”) по телевизия  “България он еър”. Ами, какво да ви кажа, Джуджи не ми е никак симпатична, но предаването е в пъти по-добро и смислено. Казва се “Фамилно” и гости са нормални и симпатични хора. Аз лично се загледах, защото гост беше един младеж, който е от рода на Васил Левски. Много интересни неща разказваше за родословното си дърво, след това (в момента) разказват исторически факти за Мара Белчева (любима на Пенчо Славейков) и т.н. Въобще, предаването е измислено да бъде малко културно, малко историческо, малко магазинно. Гостите са интелигентни и интересни хора. Няма киборги, няма врачки и баячки......

P.S. Сори за поредните постове, не обърнах внимание, че след горния няма други публикации.

И... по-горе бях написала, че Джуджи е Шуши. Голям майтап в постовете по-долу.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 16:06 от DonaFlor

# 538
  • Далечният изток
Искаш да кажеш Джуджи...

# 539
Гонят Лора и Стоян заради Гала:
"
Със старта на есенния сезон от понеделник на екрана на Нова телевизия се завръща предаването на Гала "На кафе". С различна концепция и нови лица магазинното предаване вече ще продължава не до 11,30 часа, както беше досега, а до 12,00 ч. Така кулинарното предаване "Бон апети" с водещи Стоян и Лора, което започваше от 11,30 часа, няма повече да върви в ефира. Предаването се излъчи за пръв път през 2011 година. През 2014 се мести в БТВ, а после се появи в Нова тв."

Общи условия

Активация на акаунт