Звездни компромати- 379 част

• 83 336
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Дженифър Лопес
Маги Сидерова Когато не могат да сложат 15 см ток и да покажат дълъг крак, винаги застават на пръсти. Ако са прави, и дупето навират Smiley

Хаха Мадона

# 661
  • Rock & Roll feeling ...
снаХалваджиянова

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 662
Много ми е гнусна тази мома.  Sick

# 663
  • До морето
Тази снаХалваджиян ми е много смешна каква обикновена веяна скумрия беше, а сега ще се скъса да се прави на различна и ексцентрична. Големи стремежи, големи правежи. Явно се опитва да докара фамилна приемственост и подражава на свекито си, която и като нямаше толкова пари пак беше шарена и шантава. То това или го имаш, или го нямаш, не се предава по полов път.

# 664
Въобще не мисля, че Цветана Манева е била подлъгана.
Аз съм от тези, на които Ирина е напълно безразлична и които се учудват на вниманието, което ѝ се отделя. Ако не беше темата, въобще нямаше да знам нищо за ежедневието ѝ.

И много щеше да я обидиш. За какво мислиш, че пуска снимки на всяко свое действие или бездействие.

# 665
Много ми е гнусна тази мома.  Sick
Тя не е първа младост май.

# 666
  • I want it all and I want it now.
Сега дават по нова за Брадъра. Алекс и Азис ще са водещи на дневните предавания.

# 667
# 668
  • Варна
Снаха Халваджиянова с тази метла на главата като я видя и лошо ми става! И продуктовото позоциониране от първата снимка не може да и помогне...

# 669
В клипчето, което е публикувала, ми се струва, че чувам руска реч. И в коментарите има доста рускини, които я възхваляват. Никъде не пише, че конкретно в България е била.

аз в клипа чух ''излизай''.....хм
Аз пък чувам турски. Лапето казва "хади сизе" и иска снимка с нея.
В България е била. Потвърдено е в репортажа на "Събуди се."
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/tova-ne-se-vizhda-vsek … o_news625795.html

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 11:10 от genevieve

# 670
  • Rock & Roll feeling ...
Участник от "Ден и Нощ" ( май Митко играеше?) се подограва на дебела жена,правейки се,че уж няма такива намерения. Било неприемливо и неуважително да я закрие със стикер, ама я коментира и
 изобщо за какво я е качил тази снимка,като можеше да изреже жената или просто да качи друго фото на "прекрасните си ненагледни форми" https://www.instagram.com/p/BnLsTmEB6Iv/?taken-by=kristiankirilov13
Смешник,който се прави на мъжкар,ама по душа си е чиста п*тка.

# 671
Участник от "Ден и Нощ" ( май Митко играеше?) се подограва на дебела жена,правейки се,че уж няма такива намерения. Било неприемливо и неуважително да я закрие със стикер, ама я коментира и
 изобщо за какво я е качил тази снимка,като можеше да изреже жената или просто да качи друго фото на "прекрасните си ненагледни форми" https://www.instagram.com/p/BnLsTmEB6Iv/?taken-by=kristiankirilov13
Смешник,който се прави на мъжкар,ама по душа си е чиста п*тка.

Този кога спря да е любовник на Мартин (дуетната половинка на Сашка Васева). Много дърпат тея прос*и*у*ки, ей.

# 672
Пълен смешник! Много грозно!

# 673
Жалко, че не може да напомпа малко и мозъка си този смешко.

# 674
Тъп, по-тъп, Митака....
Хареса ми един от коментарите под снимката, как миналата година пак бил качил подобна, но с мъж.

Общи условия

Активация на акаунт