Звездни компромати- 379 част

• 83 327
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Снимки от финалът на US Open, протекъл по скандален начин.
Няколко отправени забележки към Уилямс и треньорът и за даване на указания, последвани от отсъждане на точка за противничката, Наоми Осака, а в последствие и цял гейм. Естествено Уилямс направи грандиозен скандал с обиди по адрес на съдията и последваха множество освирквания от страна на публиката. Впрочем, на Уилямс това не ѝ е първият път, в който показва такова неуважение към съдията. Преди години напсува Ева Асдераки, отново на US Open, естествено се размина без никакви последствия. Стана ми жал за Осака, грандиозният ѝ успех остана под сянката на този скандал, ама че недостойно поведение на голяма шампионка като Серина.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 676
Грозно беше и неприятно за Осака. Момичето не можа истински да се зарадва на победата си. Но в мача беше желязна и грам емоция не издаде.
Серина много странни ленти си вплита в косата и не виждам каква цел имат, като винаги е вързана на опашка. Нещо ритуално, суеверно...

# 677
С тези циркаджийски изпълнения Серина в последно време, за мен лично сама си скапва имиджа. И понеже ще изреве като биволица все минава тънко. То не бяха астми, костюм за доброто кръвообращение, дискриминирана, когато й изнася...

# 678
Ми тя си в мъж от всякъде тая Серена. Но онзи ден, когато я обсъждахме се наблегаше на успехите ѝ , макар и тук да е за компромати. Не ме кефи.

# 679
  • където ми харесва
Последната снимка на Теди Велинова е много хубава Теди.

# 680
  • София
Серина очакваше да се завърне с голяма победа, но явно не й се получава и се усеща нервност. Жалко, че поведението й е ощетило друг играч, това наистина е недостойно.
Аз я открих като жена по време на бременността й и след това, след това започнах да се възхищавам на постиженията й като спортист. В началото на кариерата й, хич не я долюбвах, харесвах много повече Винъс. Тенис не гледам отдавна и не мога да направя сравнение с другите дами в спорта.
Като майка ме радва много, погледнах с други очи към наглед грубото момиче, което често наричат мъж или маймуна.
За непросветените, спечели титлата си в Мелбърн, бременна. Не знам до колко биохимията се е развила, но не вярвам твърди стимуланти да се взимат и да се забременее, а пък съвсем и по време на бременност.

# 681
Въобще не мисля, че Цветана Манева е била подлъгана.
Аз съм от тези, на които Ирина е напълно безразлична и които се учудват на вниманието, което ѝ се отделя. Ако не беше темата, въобще нямаше да знам нищо за ежедневието ѝ.

И много щеше да я обидиш. За какво мислиш, че пуска снимки на всяко свое действие или бездействие.

Шът, в този форум за Стрина не се говори лошо, че ще размахат метлата. Нищо няма да кажа. Само ще кажа колко прав е бил Радой Ралин като е казал: ''Страх ме e не от министъра на културата, а от културата на министъра.''

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 12:59 от Карла_Карла

# 682
Участник от "Ден и Нощ" ( май Митко играеше?) се подограва на дебела жена,правейки се,че уж няма такива намерения. Било неприемливо и неуважително да я закрие със стикер, ама я коментира и
 изобщо за какво я е качил тази снимка,като можеше да изреже жената или просто да качи друго фото на "прекрасните си ненагледни форми" https://www.instagram.com/p/BnLsTmEB6Iv/?taken-by=kristiankirilov13
Смешник,който се прави на мъжкар,ама по душа си е чиста п*тка.

Жената има всички основания да го съди - тя не е публична личност и снимката е направена без нейно знание и разрешение.

# 683
  • Rock & Roll feeling ...
Сега имало някакви нови промени в закона,които за мен са в противоречие с правата на всеки човек,но на никой не му пука. Та закона е,че ако човек е на публично място моеже да бъде сниман без негово съгласие,а правата на снимката принадлежат на нейния автор. Но все пак жената може да го съди не за снимане и качване ( а би трябвало да може и за това!!), а за публичната гавра.

# 684
Този олигофрен джендър много ме издразни, не можах да се сдържа. Написах му два коментара и докладвах снимката. То бива, бива простотия и олигофрения, ама това на нищо не прилича! 😡😡😡

# 685
  • На брега на реката
В профила му има сходна снимка от преди година. Явно си го кефи “фразата” да се отнася за него. Много е глупав!
Аз съм любопитна обаче от къде подобен вид мижитурки разполагат с толкова много?

# 686
В профила му има сходна снимка от преди година. Явно си го кефи “фразата” да се отнася за него. Много е глупав!
Аз съм любопитна обаче от къде подобен вид мижитурки разполагат с толкова много?

Като стана "звизда", нали се появиха твърдения, че ходел по морето с богати мъже за пари.

# 687
  • Rock & Roll feeling ...
Мхъм, ето я снимката от мин. год. - https://www.instagram.com/p/BXpsJa3AEO6/?taken-by=kristiankirilov13
Извратена природичка има тоя.

# 688
Голям празноглавец е този Кристиянчо.....

# 689
  • Пловдив
Баси мърльото е тоя....Дано да го осъди жената.

Общи условия

Активация на акаунт