Звездни компромати- 379 част

• 83 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Оххх, този е мега прост и противен. Има поне още 4-5 такива подобни снимки

# 691
Ми той си е глупав. Но снимките заслужават докладване. Каква е тази мода сред родните"звезди" да се гаврят с пълни хора? Що за низост? Елементарно възпитание и достойнство да нямат?

# 692
Яд ги е! Те гладуват ли гладуват, пък другите не им пука....
Как беше вицът: Една жена ако вечеря преди 18:00, започва да яде мъжът си още от 18:45 Grinning

# 693
На тоя брак на латексовата промишленост явно му е редовен номер да се снима до по-пълни хора, за да му изпъква простотията. Очевидно се дообработва и с фотошоп.

# 694
Митко, или Кристиян Кирилов, се е снимал като русалка в началото на кариерата си:
Скрит текст:

# 695
Митко, или Кристиян Кирилов, се е снимал като русалка в началото на кариерата си:
Скрит текст:

В началото на кариерата си беше "шофьор" на дуетната половинка на Сашка Васева - Мартин - един рус, дето уж се занимава с ресторантьорство ама не му се получава.  Момчето си знае най-добре, обаче на живо не изглежда така впечатляващо, както на снимките.

# 696
SatisfiedSatisfiedSatisfiedХахаххахаха "русалка-та" кърти Satisfied

# 697
  • Sofia
Пише,че щял да влиза в ВБ Angry

# 698
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:

Joy
Кой нормлен мъж би се снимал в подобна поза. ШеПовърна

Кой е този Мартин на Сашка ?

# 699
Смешник! Представям си как се пуйчи на плажа докато се оглежда за поредната си жертва.  ooooh!

# 700
Този на ретро снимката не ми прилича на въпросния Кристиян. Иначе на живо го видях миналата година в Бургас - голям е гардероб, много черен и по-нисък отколкото ми се стори на екран.

# 701
Скрит текст:

Joy
Кой нормлен мъж би се снимал в подобна поза. ШеПовърна

Кой е този Мартин на Сашка ?

# 702
Тая па швестерка Кристиян-  Митко, дето ходи на поръчки в Дубай, по- често от Моника, е последния, който може са се подиграва на някой. Палячо.
Нямам против гейовете, но п*д*р*с*к*и*е номера хич не ми допадат.

За да не  ме изтрият,  Ваня Щерева:
https://www.instagram.com/p/BngFcU2lqxu/?utm_source=ig_share_she … hid=17il8r0gaywuq

Ники Къенчев с нашия финалист на US open:

https://www.instagram.com/p/Bnf-n5IhSMl/?utm_source=ig_share_she … hid=1cv83chxix11l

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 13:25 от JACKLIN*

# 703
Кристиянчо и цупунето с устенца е усвоил добре. Какво ли не прави жаждата за слава...
Скрит текст:

И една Биляна Дол - за сравнение с Кристиян Кирилов:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 13:40 от Карла_Карла

# 704
Пускам един натурален маймун с посланието ми към последните зомбита:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт