Звездни компромати- 379 част

• 83 321
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
догади ми се.
също толкова ми се гади и от тъпака продуцент на тази полюция "дневни нощници", която еякулира купища тъпаци и бръмчалки в лицето на ...и аз не знам на кого, защото недоумявам каква е публиката на това нещо.

не ме трийте в защита на "високото изкуство", моля.

# 706
# 707
  • Rock & Roll feeling ...
Пускам един натурален маймун с посланието ми към последните зомбита:
Скрит текст:
Joy

Гал  Гадот
Скрит текст:

и Александра-Богданска Петканова
Скрит текст:
са ми много еднотипни.

# 708
Как биха изглеждали звездите като обикновени хора:

Дейвид и Виктория Бекъм:
Скрит текст:

Сара Джесика Паркър:
Скрит текст:

Парис Хилтън:
Скрит текст:

Том Круз:
Скрит текст:

Бритни Спиърс:
Скрит текст:

Мадона:
Скрит текст:

Джони Деп:
Скрит текст:

# 709
Лозанова с дълги нокти. Май за първи път я виждам с такъв маникюр.

# 710
Хехе, Преслава най-накрая с коремче : )) Май не е обявено какво очаква...

Галена влиза във ВБ, Анелия също.

# 711
Кой нормален родител би пуснал детето си на училище с портрет на Гери - Никол на гърба 🤔 С какъв акъл е решило да направи такива ученически раници това девойче, не ми е ясно. Надявам се, че все пак няма ученически пособия, изобразяващи великият ѝ тоалет с фалосите.

# 712
Нешка Робева:
Скрит текст:

# 713
Кой нормален родител би пуснал детето си на училище с портрет на Гери - Никол на гърба 🤔 С какъв акъл е решило да направи такива ученически раници това девойче, не ми е ясно. Надявам се, че все пак няма ученически пособия, изобразяващи великият ѝ тоалет с фалосите.
За чантите не знам,но едно време имаше тетрадки с Бритни и Кристина, съвсем сходни по тип като на Гери.
Чудя се как не се е пуснала още на вафла и дъвки:grinning:

# 714
  • Пловдив
Направо и даде акъл, очаквайте скоро вафли и дъвки 😁

# 715

Според мен феновете й /а те са сигурно 95% в училищна възраст/ биха ги купували, така че за пари и реклама ги е направила, та в този смисъл не виждам нищо чудно от нейна гледна точка.

Тетрадки с Бритни, Кристина и др и аз имах.

# 716
Не знам дали е вярно ама тук пише, че Бирмата пребил Алисия , заради шофьора и :
https://m.flagman.bg/article/167538

# 717
  • На брега на реката
Вафлата на Криско ми стига Joy
Ако и тоя цирей Кристиян или каквото там, влезе във ВБ, ясно ми е какъв ни е ВИП- в България!

# 718
След като човек като Радо Тушев стопанисва ВБ, какво може да се очаква ? Малко акъл ако имаше на място никога нямаше да се пусне той да озвучава брадъра, с този глас...

За Галин е обявено,че ще влиза, на показаната снимка е със сходна татуировка, да не би някой да го е объркал ?

# 719
За никой не е обявено официално, че ще влиза.
Сериала София ден и нощ ми е върха на простотията и идиотизма, както и всички актьори в него.
Амеби..

Общи условия

Активация на акаунт