Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 313
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 810
Аз нещо не я разбирам тази рецепта, моля за пояснение! Престоява така и след време консумираш, така ли> След колко време> А колко време най-дълго може да стои? И понеже целина не ползвам, тук се има предвид корена, нали? Бели се и се нарязва ли, как?
Ми аз снощи направих в една кутийка за проба и мъжът ми я е изял същата вечер. Сега забърках пак, след час опитах и вече става за ядене, но е по-скоро като нормална салата, а не кисела като туршия.

# 3 811
  • Бургас
Тая захар в салатата, някаква диетична ли е другарки?Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 812
Ох, прочетох ви студентските неволи...ако Калин стигне до това ниво смятам да го оставя сам да се справя. Е ние ще се преместим в същият град, но той ще го играе самостоятелна бойна единица.

Днес се оказах без кола, вчера се оказах с пукната гума и днес ЛМ се е заел със задачата да отстрани проблема. Иначе ще взема неговата кола  Mr. Green

Тук правят една салата със селъри и ябълки, и много я харесвам...ще питам колегите как става и ще я забъркам.

# 3 813
То добре да му шибне ( надявам се мъжът ти не действа по този начин като му писне от теб), ама то мъже няма в тази къща, или пък хора на които да им стиска.
Гледам предаването и виждам, че  е отражение на действителността...

# 3 814
  • На брега на реката
Катето писа ли за резултати от прегледа или още не е?

Катееее!

# 3 815
Тая захар в салатата, някаква диетична ли е другарки?Stuck Out Tongue Closed Eyes

Не, нормална, бяла, калорична.
Титина, то в същия град и баба знае

# 3 816
  • Бургас
В момента по Нова дават репортаж за Боян. Дано се съберат парите и да се излекува момчето!

# 3 817
  • София
Разбира се. Тя като се смеси с оцета, се неутрализира. Ти това не го ли знаеше Grin

Момичета, така се получи, че Лаленце не смогва да води книгата в момента, понеже си има други неща на главата и не успява да ни изчете - то много писане, много йедене.
Та, трябва да решим какво ще правим с Готварската книга. Аз виждам три варианта:
1. Остава си Лаленце. Понеже няма време да чете, рецептите й се пращат на лични и тя ги качва, когато успее.
2. Избираме 2-3 другарки, които четат редовно, пишем на модератор да им даде права и те поемат книгата. Аз се пиша доброволец, но само ако се навие някой да поделим задачата и с уговорката, че ще е още само няколко месеца, докато съм си вкъщи.
3. Зарязваме цялата работа и оставяме книгата с толкова рецепти, колкото има в момента.

Какво мислите?

# 3 818
Аз, хем искам да не злоупотребявам с труда на Лаленце, хем не се виждам на нейно място.

# 3 819
  • Бургас
Белинде,Мари вие сте най-редовни!
И още една девойка да се присъедини, ще е супер! Все пак всеки е ангажиран! Остава и третият да се запише!

# 3 820

Не, нормална, бяла, калорична.
Титина, то в същия град и баба знае
Като ме вижда периодично, ще му действа стимулиращо...

# 3 821
Карз, не ме бройте мен.

# 3 822
  • В Космоса
Не може ли вместо на ЛС, готварската тема да бъде отключена и всеки да си публикува рецептата сам в отделен пост, само нея, без нищо друго? После Лаленцето само да я добавя в първи пост в съдържанието?

# 3 823
Идеята на Акаша най- ми харесва, дали може така?

# 3 824
Като казахте рецепти кой правеше кремвиршки с тестото. Мари?
Мисля да направя събота/неделя. Има ли някаква тънкост 🤔

Кулинарната книга е страхотна ще е супер, ако се запази. Аз съм съгласна и на лични да се праща, и каквото кажете, но не мога да помагам в поддръжката.

Общи условия

Активация на акаунт