Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 236
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 4 290
  • София
Уж хвърлям по едно око в темата, но не разбрах кой е хваленият ресторант в Симеоново

Рамацоти, не знам дали го препоръчвам, ние бяхме на детски рожден ден и всичко много ми хареса, но не съм ходила като редовен клиент. В хотел Свети Георги бяхме, много нагоре в планината, пътят свършва там.

# 4 291
  • София
Тва бебе откачи. Хора, все едно има трън в дупето, нимоа Weary Контесо, давай направо адрес, пращам с DHL.

Извадил ми чекмеджето с пликове, пликченца и домакински хартии, и т.н., седнал вътре в него и като развива онова ми ти свежо фолио, развива ли, развива...Иде ми да го опаковам него, та поне за 5 минути да седи мирен!!!

# 4 292
Флорче, и аз от около месец си налагам финансова дисциплина, но моят метод е садистичен Laughing Всеки ден стриктно влизам в сайтовете, от които преди пазарувах, разглеждам новите стоки, слагам в любими.....не мога да се пречупя, свикнала съм от години сутрин това да ми е първата работа Crossing Arms Миналата седмица се изкуших да поръчам обувки, от които нямам нужда, и ги върнах Crossing Arms Пощенските за моя сметка, разбира се, да ми дойде акъла Mr. Green Засега устоявам, и единствената ми поръчка е 7 чифта чорапи за 2лв от НМ /не, че имам нужда, но грехота да не купя при тези цени Naughty

# 4 293
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Малък, сладък Козуначко!
Направо си го представям седнал в чекмеджето как развива фолиото с блеснал поглед! Heart Eyes

# 4 294
  • София
Аз да ви кажа от опит - не се мъчете прекалено с финансовата дисциплина, ако няма крайна нужда. Животът е кратък и като го видиш как свършва, се чудиш за кво са ти всичките финансови, хранителни, любовни и пр. ограничения. Не си заслужава, правете си кефа! Ако дойде момент, в който наистина се налага редукция на разходите, ще ви се получи лесно и естествено, вервайте ми. С нисък доход просто няма как да се живе на широко и мнооого бързо се свиква. Дупе знае две и двеста Wink Те клишетата затова са станали клишета, щото са верни.

Зварте, да, точно така изглеждаше - доволен от живота Satisfied

# 4 295
  • Пловдив
Дай на детето и едно руло тоалетна хартия. Да къса и развива, да си умре от кеф.

# 4 296
  • София
Белинда, ще си купиш ново фолио утре, ко му плащаш за двайсе минути спокойствие Grinning

# 4 297
  • София
Ама разбира се. Аз съм на принципа, че е позволено всичко, което не е непосредствена заплаха за здравето му.

Сега ми изскочиха някакви липсващи постове от преди малко и видях чудна рецепта за тиквена супа. Да подсетя Сбъдваща да я прати на Лаленце в лс. Моля!

# 4 298
Ая, къде са тия чорапи по 2 лв 7 чифта?
Чорапи е хубаво да имат много, инапе обувки имат по 1-максимум 2 чифта на сезон.

На мнението на Белинда съм,животът е твърде кратък, затова си създавайте хубави емоции сега, не утре.

# 4 299
Белинда, малко ми е неудобно да ти давам предписания като майка на 3 деца, но аз лично обезопасявам навсякъде, слагам предпазители на тоалетни/врати/чекмеджета/ шкафове на нивото на детето, вдигам лекарства в заключващо се куфарче, вдигнати са ножове и всичко остро/стъклено в най-горните рафтове, имам предпазители на контакти/лампи и махам достъпа до кухнята с бебешки порти.

Отделно му намери занимания в будното му време и да е ангажиран с нещо интересено като сменяш играчките всеки месец и криеш другите за да има постоянен интерес към новите забравени неща.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 04:58 от Анонимен

# 4 300
  • София
Aaaa, Контес, ти с това трябваше да започнеш Grinning Ако начинът ти да задържиш едно бебе на столчето му е да го вържеш, този начин и аз го знам. Аз питах за друго - за приучване към самостоятелно занимания на обикновено детско ниско столче и масичка, да си играе там, без да прави кула от всичко, върху която да се покатери Joy Защо да ти е неудобно? На мен не ми е неудобно да питам. Но все още си чакам добрите практики на лс, като имаш време Grinning Ама да не включват връзване...

# 4 301
Когато станат на 3 и са вече 'големи деца' се прави транзишън към голямата маса и столчета и децата са толкова горди, че вече са самостоятелни и с удоволствие се хранят/играят/рисуват/ оцветяват и прочие на столчето. Много поощрения и награди със стикери за желано поведение , маниери и отношения с приятелите в градината.

Преди 3 години не съм оставяла дете да не е обезопасено в столче с колан.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 21:41 от Анонимен

# 4 302
Алинка, изчерпани са, ако пуснат пак ще свиркам /в темата за НМ тук във форума чета, там момичетата откриват много хубави цени, имаше червило за 0лв,/нещо се бяха бъгнали Mr. Green/. Там следя и за кодове за БД, иначе не поръчвам, ако няма такъв код Naughty
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0488016008.html

# 4 303
Аз за апартамент спестявам, сепак, не ей тъй, самоцелно. Но и на всяка цена няма да е. Усетих се пренаситена с дрехи – цял шкаф имам с поли и рокли (летни), които не съм облякла тая година, а лятото почти свърши. Та използвам някак инерцията, защото смятам, че ще ми се получи по естествен начин. Пък ако не стане, здраве да е, все ще се оправя някак, надявам се. Или ще чакам детето да стане футболист-милионер и да ми задели една стаичка в замъка, дето смята да си купи Grin. Но да, опитвам се да намеря баланс някакъв, със сигурност има удоволствия, от които не бих се лишила. 

Куркума, мореното е син домат. Аз горе-долу същото забърках, само деконструирано – каймата я запържих, не съм я правила на кюфтенца. Нещо й липсва обаче на манждата, едно сиренце отгоре мисля да натроша. Хора, на едно парче тортия съм с малко хляб днес.

# 4 304
Дами. Брагодаря за пожеланията.
Ако е запомнил правилно болният ми мозък, вчера Али е била рожденничка, чесстита да е.
Ние от два дне сме болни, и аз и Калин. Не съм спала и две нощи и не знам на кой свят съм. На всичко отгоре Калин има и мачове днес и съм помъкнала и лекарства и матът за мъчения. Дано поне той се закрепи до утре, че ще сме сами...
Чаршафи сменям на седмица, като пера и възглавници и завивки. Мъжете в къщи се потят доста и ща ни ща, пера.
Калин, нали е възпитаник на Монтесори метода, е научен да си се занимава сам. А и аз давам достъп до всичко, като си мисля, че забраненото и непознатото е силно желано. Е бях и обезопасила всичко, което беше опасно в моите очи. А и той не иг аеше с играчки, но пък кутии, кашони и пластмасови съдове, бяха в оборот.

Общи условия

Активация на акаунт