Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 337
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мари, пече се. (Париж) Joy

# 2 131
Хърче бееее Simple Smile Не си у ред Simple Smile.

Аз от първи клас се заричах, че нида стъпя в училище и така 22 години все учих Simple Smile.  На мен масовката ми пречеше, не самото учене. Добре че в гимназията бяхме адски готин клас и беше забавно.

Свет, нали ти казах, че ако се фръцнеш и не отидеш, много сол ще ти трия на главата.

# 2 132
  • София
Май няма именици в темата. Никой не се е похвалил.

Мари, как е детето сега?

# 2 133
  • дядовата ръкавичка
Успешна и спокойна да е новата учебна година за деца, учители и родители!

Честити да са именниците с прекрасни имена!

Не присъствам отдавна вече на първия учебен ден, а толкова обичам...  Много ми е вълнуващо.

Щерката ме засили сутринта да ходим на доктор за направление. Надявах се, че няма да има хора, предвид датата, но се оказа, че лудите родители са много. Повисяхме два часа, направление така и не получихме. За първи път ми се случва  Thinking.

# 2 134
  • Бургас
Дайте и други снимки на учениците, де!

# 2 135
Цветенце, по- добре е детето. Температурата е по- поносима, няма отпушване на входа и изхода. Да минава вече.
Лина, моята ученичка не успях да я снимам. Бързаше. После.....имало време, ми отговори.
Ти, дай да видим испанката и ....сестра ѝ!

# 2 136
  • София
Лина, дай испанките, не се стискай  Wink
Тийнът се изниза сутринта набързо. Не настоявах да го снимам, защото си носеше официалните обувки в раницата, а беше спретнат с риза, панталон и маратонки (докато стигне до там). А и да беше с обувките, щеше да вдигне страшна олелия, че го карам да се снима  ooooh! И ако все пак бях го преборила за снимка все пак, щеше да гледа намусено и въобще нямаше да е за показване  Tired Вече ми писнА от този пубертет  Close
Малкия не го снимах. То ние с него си се снимаме често, защото само той ми разрешава, та дали ще е днес или вдруги ден все тая.

# 2 137
Много се радва и аз на учениците, особено на първолаците. Толкова са усмихнати, развълнувани, някои леко притеснени, пълнят ми душата.
Миднайт, страхотен е твоят младеж! Да му хареса училището и да ходи с желание.
Елени, вашият батко как се чувства? Хареса ли му?

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 17:45 от Likeadream

# 2 138
Ах, каква сладурка, прекрасна е, Дрийм!
Моите...видях една снимка в Инстаграм, ама не мога да я изтегля, пък и не е за пред хора,пред обувките до вратата, ще изпопадат фотогорафите в темата ни. Имало вода на площадката, или кака и, или комшията е прелял, хи-хи, спокойна съм, ще им върви по вода.

# 2 139
  • дядовата ръкавичка
Много сладко Дриймче, с очи на сърничка  Simple Smile

# 2 140
Много е сладка Дрийм. Душичка малка, пък и художничка.

# 2 141
  • Бургас
Ето ги Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 13:53 от lina_bs

# 2 142
  • Бургас
Големи сладурчета са всички дечица!

# 2 143
Линче, много са сладки, а Марианка е толкова пораснала. Трябва да направите среща на първите бебета с чичовци от темата Simple Smile.

# 2 144
Ох, тази Марианка! Защо не пожела червената рокля? Страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт