Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 313
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 2 160
  • постоянно

https://www.youtube.com/watch?v=df77BvLdZN0

https://www.youtube.com/watch?v=enRuXLpuYgY

Заредена ли е , лампи някакви светят ли ?

# 2 161

Хър, прреаботи Simple Smile. В листовката изобщо не е обяснено като хората. Сега остава и да си намирам "цигари".  Благодаря Simple Smile.

# 2 162
  • постоянно
Знаех си аз Simple Smile
Ама не трябваше да ти помагам , трябва да ги оставяш ! Heart Eyes

# 2 163
Страх ме е, че ще надебелея Sad, а и ми харесва да му се невиди.

# 2 164
  • постоянно

И на мен ми харесваше , и все още - ми !
И надебелях !
Но се въздържам да пробвам отново, че като сЪ знам колко са ми слаби англелите и ще пропуша на нов глас. А тук на £10 кутията , не мога изкарам пари за цигари само . Stuck Out Tongue Winking Eye

От 2005 до ден днешен не съм паФнала нито една , а пушех > 20+ на ден . Ей така ги отказах " от раз" без никакви помощни материали. Казах и отказах!

Що не мога да отслабна по същия начин Rage

# 2 165
И аз от раз отказах цигарите преди 3 години и 8 месеца.
Рире, чудесна малка зайка! Гледам, че бонбоните са стигнали до получателите си успешно!

# 2 166
  • София
Хър, днес във ФБ ми излезе следната смешка:
Борбата с килограмите била неравна, защото те са много, а ти си сам срещу тях.
Така че не се отчайвай, не е в теб проблемът. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 167
Завиждам ви. Аз на 25 долара кутия, още си го причинявам.

Явно трябва друго нещо да намеря, ама не харесвам шоколад Sad.

# 2 168
Успех и късмет на всички ученици и учители.
За известен период съм в почивка от подобни емоции. Вместо това зареждаме батериите на морето.

На имениците много здраве, вяра, надежда и любов.

Стиснати палци за всички в нужда.

# 2 169
Честит първи учебен ден на всички ученици. Пожелавам им да ходят с желание на училище с по-леки раници.

И на мен ми харесваше , и все още - ми !
И надебелях !
Но се въздържам да пробвам отново, че като сЪ знам колко са ми слаби англелите и ще пропуша на нов глас. А тук на £10 кутията , не мога изкарам пари за цигари само . Stuck Out Tongue Winking Eye

От 2005 до ден днешен не съм паФнала нито една , а пушех > 20+ на ден . Ей така ги отказах " от раз" без никакви помощни материали. Казах и отказах!

Що не мога да отслабна по същия начин Rage

И аз така ги отказах и надебелях, но не ми се пуши хич. Отвращават ме цигарите, не ги харесвам.  Peace Предпочитам да си ходя дебела, отколкото да се тровя.

Даун, ако решиш, че искаш да ги откажеш, ще ги откажеш, но трябва ти да го поискаш и да ти дойде отвътре. Аз пробвах 3 пъти и не стана, един ден просто реших, че не може цигарите да са по-силни от мен и да съм зависима от тях и се отървах от тях.

И аз от раз отказах цигарите преди 3 години и 8 месеца.
Рире, чудесна малка зайка! Гледам, че бонбоните са стигнали до получателите си успешно!
Браво. Възхищавам ти се и за това, че спазваш режим!

# 2 170
Маро, ти не си човек, а киборг. Мааш торти и не ги ядеш, така че не си пример за слаби душици като мен!!!

# 2 171
  • постоянно
Завиждам ви. Аз на 25 долара кутия, още си го причинявам.

Явно трябва друго нещо да намеря, ама не харесвам шоколад Sad.

При вас заплатите са по-високи  , затова са ви лепнали такива цени. Sunglasses

Еххх , ГА беше 80ст Викторито . Ехххххххх!

Цвете , благодаря ти , направо ми даде емоционален заряд Stuck Out Tongue Winking EyeHug

# 2 172
  • ту тук, ту там
Здравейте!
Честит първи учебен ден!
Много емоционален беше за нас, разбираемо! 😊

Харесвам този ден! Харесвам празничната атмосфера, цветята, музиката, речите, навалицата дори... за мен като дете на учител този ден винаги е бил празничен! Ще се опитам да внуша това и на децата си! ❤

На добър час на всички ученици! Да са упорити и любознателни, да трупат знания и умения и да срещнат истински приятели!
Успешна година и на учителите!
Да са сърцати и отдадени на децата и професията, да получават много обич, признателност и уважение в замяна! 😊

# 2 173
Само аз ли искам този безкраен ден да свършва вече Rolling Eyes .Нещо в повече ми дойдоха емоциите тази година,и от безкрайното подвързване,надписване и връщане до книжарницата ми писна.
Разбрах защо се е пенсионирала класната на сина,и ми стана адски мъчно и обидно и на мен.Не го заслужава това Confused .
Сипах си чаша бира,в очакване на поредната пералня.
Кошмарите ми със змии продължават,не издържам вече Cry
Добре дошло ранно ставане и свободни дни Flowers Four Leaf Clover !

# 2 174
  • София
Не си падам и аз по днешния ден, по би ми харесало да е като в чужбина, отиват и започват. Сутринта в училището, следобяд при лекарката за ЛПК, вечерта ще посрещаме братовчед на мъжа ми, който ще преспи у нас преди полета си утре... Много ми е вече. А утре пък на работа след 10-дневна отпуска, там пък хептен не ми се мисли. Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт