Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 310
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 2 175
Нахълтвам с молба за много положителна енергия за баба, моята баба, най-добрата и способна баба. Не е добре, а и годините ѝ не са малко и все пак... Свито ми е сърцето. Sad

# 2 176
  • София
И аз като Бърди хич не си падам по някои тържества (като днешното) Малко ми идват безсмислени. Проблемът е, че съдържанието на нашето образование е кухо, а пък гледат все да го излъскат на външен вид. Тъпо. Аз съм практичен човек. Мразя парата да отива в свирката, нека да отива в двигателя на локомотива  Naughty

Лято, дано баба ти се оправи. Някои възрастни хора са много жилави, лесно не се дават. Имай кураж!
Хай, Хър, четох и за вашите родители. Нищо, че пиша рядко, но ги помислих с добро. И вас, че да не се тревожите много.  Hug

И бонбонената първолачка видях! Много е сладка!

# 2 177
  • Бургас
Лято,стискам палци!

В нашето училище,в първите класове,влязоха 12ти клас,само батковци,за да пожелаят успех на зайците,да им предадат щафетата и им подариха едни плюшени зайчета! Моя не спира да си играе с него. Много мило от страна на големите ученици! И как само аплодираха първолаците,като влизаха в училище....Много мило ми стана....

# 2 178
Лято, стискам палци!
Карз, много мил жест!

# 2 179
Днес не мога да ви догоня изобщо. Страшно луд ден, поне каквото се очакваше от мен знам, че съм го свършила перфектно на работа, но ми изпиха силиците.

Успях и на курс да се запиша. Вместо 3 пъти седмично, ще ходя два, защото съм патица и ми заеха мястото за курса с трите дни в седмицата, здраве да е. Догодина няма да си повторя патешката грешка. Скочих в по-трудното ниво, тъкмо като съм два пъти седмично ще имам време да наваксам с материала.

Лято, стискам палци на баба ти.

Успях да видя само малкото Лайкче и зайчето на Rire, много са сладки  Heart Eyes
Карз, това със зайчетата много ми хареса   Simple Smile

Когато бях ученичка много се радвах на първия учебен ден, обичам когато започва нещо ново, сега също съм така Simple Smile Дори съм си купила тетрадки за курса Simple Smile

# 2 180
Вижте кво направи кака ви 😉, Рая чула от дружките, че отивали на село да правят камби и искала и тя. Засипах ги, слагам в кутии в хладилника и за една седмица имам салата 😋. Сладко- солена, хрупкава...чудна

# 2 181
  • София
Рая, с какво ги засипваш и в какъв съд ги държиш? Обичам карфиол всякак.

# 2 182
Мари,как е детето?
Ланд,успешен да ти е курса!Не разбрах,по френски ли е?

# 2 183
Рая с каква марината засипваш? Може ли рецепта?
Честно казано не вярвах, че ще го напиша, но мисля да правя и аз такава туршия, и по принцип някаква подобна. Ние не ядем особено такива салати, но доматите отсега са пластмасови и не са хубави, краставици купувахме дълги, детето каза че не са му допаднали, май само на таратор ще вървят. Какво става, септември е, а зеленчуците са под всякаква критика. Купих вчера зелка за салата, но то отсега почнем ли го зелИту на зайци ще заприличаме  Crazy

# 2 184
Ренко, да. Толкова ми се е сварил мозъкът днес, че дори не съм написала за какъв курс става дума...  Laughing

# 2 185
Сложих на око карфиол, камби, морков, чесън и целина. На около 2,5 кг зеленчуци ръснах 4 сл сол, 6 сл захар, около 1/2 чаша оцет, 1/4 чаша олио. Ама бърках и на вкус го докарвах. В 3 кутии от сладолед е сега в хладилника, за сегашна консумация. Ако искате за зимата ще ви напиша точни пропорции

# 2 186
Ренко, да. Толкова ми се е сварил мозъкът днес, че дори не съм написала за какъв курс става дума...  Laughing
Колко съм умна и паметлива Mr. Green
Пържа картофи на дупки и минах на вино Sunglasses .Наздраве!

# 2 187
Ренко, благодаря, че попита. Детето е по- добре. След обяд вдигна температура. Повръщане и дрисък няма от вчера.
Райче, много апетитна е салатата! С тези цветове е чуд-на.
Що се отнася до пластмасовите домати за ММ (аз не ги ям, естествено, но вече и на мен на такива ми приличат) са заменени с моркови и цвекло. А за вечеря ще има и печени сини домати с майонеза. Чесън- само по желание.

# 2 188
Здравейте,
 най накрая свърши тоя смотан ден. Нищо не стана както трябва, направо ми идваше да си хвана багажа и да си тръгна. Шефа се ядоса, накрая тръгна да прави график сам. Абе направо пълен провал първият ми самостоятелен ден.
Прибирам се и у нас ме чака разтурия, няма нищо за ядене а самия ми мъж го няма, бил у майка си.
Направо не ми е ден днес.

# 2 189
Лято, стискам!

Всички деца видях, страхотни са! 😍

И мен ме сцепиха днес на работа. Начи туй производствотоооо си таковало такованката понякога.

Весела, дишай. И стотен ден да ти беше сама, пак понякога не става. Писах и трих график днес стотина пъти, случава се. Особено и като е  притеснен човек 

На водка ще съм аз

Общи условия

Активация на акаунт