Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 311
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 2 190
Мари,миличкият Confused ,дано бързо да му минава!
Веси,тегли им по една майна на всички и всичко,и си сипвай нещо с по—висок градус Grinning .Майтапа на страна,представям си колко ти е криво.Дано утрешния ден е по—добър Hug

# 2 191
Ще си сипа аз, за наказание че нищо не свършил ще пратя мъжо да ми купи пиене.

# 2 192
  • Бургас
Готвя супа спанак за децата.
И ще се боядисвам, защото в сряда съм на родителска на малката. Понеже е първа родителска да бе се излагам с бели косми Wink

# 2 193
  • Бургас
Ренко,какви са тез картофи на дупки?

Веси,сипи си и да не ти пука! Не си машина!

Даун,току що казаха за вашите ягоди по нова тв.

Сега установих,че читанката и едно приложение по технологии и предприемачество ги няма.....Започнах издирване!

# 2 194
Карз,това са картофите от детството ми Heart .Летата прекарвах на село с братовчедите ми,и почти всеки ден искахме това да ядем—вкусни картофи,които ние сме сяли пролетната ваканция,и тараторче Heart Eyes .Класика,а и идеално мезе за бира.Специалното беше рендето,което баба имаше.Скоро след като родих видях същото,и веднага си го купих.

# 2 195
Благодаря ви!
Изведох децата, за да не гледат как товарят баба на линейката. И така ме е яд, че нямах възможност да дам кураж на баба.
На рев ме избива. Каката каза „Мамо, аз няма да тъгувам за баба Г, защото тя ще се върне!“. Дано!
В спешното е, на кислород.

# 2 196
  • Бургас
Охххх,супер. Нямам такова,но утре ако ми остане време щи го потърся. Аз ги минавам на едно ренде и стават като чипс. И зеле рендосвам на него.
Въъййй,приядоха ми се картоШки.....

МАри,как е малчо?

# 2 197
  • Варна
Като ви слушам, водки, вино... На нищо съм аз. Искам единствено да се добера до леглото, толкова съм скапана.

# 2 198
  • постоянно
Лято , стискам палци за баба да се оправи 💕

# 2 199
  • Germany
Лято, стиснати палци за баба ти! Дано се въстанови!
Веси, има и такива дни.
Али, припи ми се водка и на мен, ама вкъщи не обичам. Искам с приятелки на клубче.
И да се отчета за калъфа /откъде я измислих тая "обвивка" Simple Smile/ - изпра се идеално на 30 градуса. Успя и да изсъхне и вече го сложих. Дано няма пак "излив" тази нощ...

# 2 200
Лято, стискам палци за баба ти!  Hug
Хър, твоята майка по-добре ли е?
Ренко, и аз имам от баба същото ренде  Laughing Ние на тези картофки им казвахме домашен чипс.
Ланд, браво за курса и аз трябва да запиша езиков курс като част от специализацията и се чудя да се гмурна ли в дълбокото с един японски или да заложа на нещо по-лежерно като италиански например. Нямам много време, до другата седмица трябва да реша.

Не знам някакъв Меркурий ли вилнее, ама и на мен днес ми беше един от онези дни, в които постоянно се появява по някой проблем. Малки неща, поправими, но се чувствам изцедена. За капак и милото си тръгна днес, а така и не успяхме да се видим много, трябваше да си подготвям едни неща за работата и вчера целия ден това правих. 

# 2 201
  • В Космоса
Ох, Ренко, на мен мама ми правеше картофки с такова ренде. Blue Heart Аз им казвах мрежички.

Много е ентусиазирана моята девойка, пу-пу, да не ѝ спихне ентусиазмът  бързо. Подвързахме всичко, надписахме, приготвихме раницата. Само дрехи трябва да ѝ подготвя за утре. А и принцеси за обяд, че няма да работят столовата тази седмица.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 20:28 от Акаша

# 2 202
Нека е все так ентусиазирано и любознателно малкото Акашче!  Heart Eyes

# 2 203
Карз, по- добре е.
Какви модерни баби сте имали с тези рендета.... Моята си беше демоде, ама и нейните картофки бяха супер.

# 2 204
  • Бургас
Ние пък с моят мъж се сетихме,че искаме да идем някъде за 22-ри. То естествено навсякъде е свободно и само нас чакат да се натуткаме

Общи условия

Активация на акаунт