Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 313
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 2 205
Айде,добър вечер и от мен!Цял ден днес е въртележка!
Честит първи учебен ден на прекрасните ни деца,на техните учители и и на нас-родителите им!Да им е лека и успешна годината!
Честит ви празник и на вас,софиянки!Нека има повече Вяра,Надежда и Любов в дните ни!
Мари,да се оправя малкото момче,утре да е бодър и здрав!
Лято,стискам палци да се стабилизира баба ти!Дано!Мъчно ми стана,много...
Зарадваха ме добрите новини за таткото на Хай! Хърче,утре вече и мама да е на крак и бодра!
Весе,я наздраве!Утре ще е по-добре!Нема да се спичаш!
Боли ме глава....Снощи имахме тежък разговор с щерката,до късно не успях да заспя...

# 2 206
  • Бургас
Добър ви вечер!

Учениците ги почетохме, ама именици имаме ли? Ако да, да им е на здраве и късмет името!

Раницата за утре удари 10 кила. До училище аз ще съм магарето, ама от входа до стаята 18килограмовата Вики ще окапе. Дано скоро влезем в ритъм и се знае кое кога ще трябва, че всяко помагало си е тежест отгоре.

Лято, дано се върне жива и здрава баба ти!

Хер, майка ти как е днес? А на МарИ юнакът пребори ли неразположението?

# 2 207
Надявам се да сме към финала, Селесте!

# 2 208
Анджи, що мъчиш детето, а 🤔 Зварте, къде си, да пускаме ли палците?

# 2 209
Ха, тези картофи и аз ги правя. Баща ми беше донесъл рендето от чужбина, още по времето на комунизма. Пазя го, има и други с него и редовно си ги ползвам. И аз им викам картофи мрежички. Пробвайте някой път, когато ги пържите, да им сложите сирене от горе. Стават един път.

Лято, стискам палци!

# 2 210
Ах, тези картофки не се ли казваха пелети? На морето все такива правеха родителите ни за нас и за замезване с бира и риба за тях  Simple Smile

https://www.google.ca/search?q=%D0%BF%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0 … rc=EjQawiL1sw2YDM:
Купуваха се нарязани в пакети и бяха така вкусни Heart
Баба ни ги пържеше на кръгчета картофите.

# 2 211
  • Бургас
Анджи, какво се тормозите с щерката?

Мари, радвам се за дечко! Утре да е здрав и енергичен!

Оххх, много сте лоши с тези картофки и пелети.... Ами, обичам ги и мога постоянно да прегрешавам с тях! И с бира!

# 2 212
Пелетите са други, Контеса.
Това са си обикновенни картофи, нарязани по различен начин.

# 2 213
Пелетите са от някаква смес, доколкото помня бяха дребни и като се сложат в олио се уголемяваха, ставаха за секунди.

Анджи, на колко е детето? Разговорите винаги са тежки. Отпусни си душичката и действай по инстинкт.  Hug

Обяснете ми моля как се реже зеле с това ренде, струва ми се невъзможно. Аз рендя в робота, но рядко, днес нарязах с нож, ама от готвач знам, че хващам зелето наобратно и режа на тънко, на тънко и става страхотно. Не знам дали се справих с обяснението, вероятно нье Crazy

# 2 214
  • Sofia
Оооооооох,ше почина,'начи  Crossing Arms. Не мога да смогна с всичко-опаковах учебници,надписвах,вечеря приготвях,пране прибирах,гладих...е-ма-ха.ММ по двора зазимява туй-онуй, не е за нас тая активност.
Сега  гледаме с младежа номинациите,пък ММ дреме.
Стсикам палци за бабата на Лято!

# 2 215
  • Бургас
Коте, точно такива са пелетите. При пържене набъбват и са трепач! Мноууу вкусни!

Моето ренде е имитация на Бьорнер, има една приставка с която режа всичко. Сега ще потърся снимка.

# 2 216
Добра вечер, най-накрая подвих крак.
Изпратих гимназистката. Мисля че й хареса новото училище.
По принуда и аз гледах тържеството. Имаше балерини, певици, поздравителни адреси, граовското хоро. Ама най-много се смях като обявиха, че един сержант ще направи обръщение. Викам си ехаааа, браво на полицаите! И като застана този ми полицай, пое си дъх и изрече сакралните думи "собственика на Фолксваген голф е запушил еди-кой си гараж, да премести веднага превозното средство" hahaha 😂😂😂 сладур

Лято 🤗
Пак изпуснах дечицата, ама си знам, че са хубави 🤗

# 2 217
  • Бургас
Коте, от телефона немога да копирам линк, утре ще ти го пусна.

Руми, разсмя ме с тоз полицай 😂

# 2 218
ААААааа, Румии, до хълцане ни докара от хилеж  Joy : hahaha

Карз, аз не си представям как държиш зелката и режеш, но на мен филмче ще ми трябва Laughing

А пелети продават ли някъде сега, в днешно време newsm78

# 2 219
  • Бургас
Заради на Руми полицая, събудих децата и си наплюх екрана на телефона Joy

Общи условия

Активация на акаунт