Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 331
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 2 220
Не, аз така не съм се смяла истински от дълго време. Сигурно ако го бях преживяла на живо нямаше да реагирам така, но преразказано, ми стана изключително забавно Laughing

Къде е народа, майките да не си легнаха с учениците, айде да си лафим тука. Днеска много рехави редиците Naughty

# 2 221
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз отчитам куц ден днес, чак не ми се разка
Приятелката ми и тя се оплака, че каквото подхванала, нищо не се получило. Меркурий ли е, какво е, да си взима вересиите и да се маха.
 Пих едно уиски и се гътвам в кревата с един французин. Joy Утре ще ви разказвам.

# 2 222
  • Ямбол
Аз нямам сили. Подготвях се за утре. Сервираха ми нещо спешно, до сряда трябва да дам становище, а преди това да изчета един тон програми. Ми не може така. Становището ми ще е кратко и после пак ще кажат - питахме учителите и те така се съгласиха. Ама ще взема да им напиша, че времето, в което ме питат, е неподходящо.

# 2 223
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Много благодаря за подкрепата, момичета. Flowers Bouquet
Прокрадва се светлина в края на тунела. Bulb Надявам се до две-три седмици нещата да се поуталожат, а по-натам и да се наредят. Hands Thumbsup

Лято, дано баба ти се позакрепи и да имаш възможност да си поговориш с нея. Hands Pray

Херче, надявам се стомахът на майка ти  скоро съвсем да "оздравее" и да си пийне любимото кафенце. Coffee

Хай, радвам се за възстановяването на баща ти и чакам добри резултати от скенера. Flowers Four Leaf Clover

Викит78, видях, че си писала. Как мина в София? Наред ли е всичко? Hands Thumbsup

Анджи, не бъди много строга с Таничка. Тя е мънинка още. Heart

Светълчо, дай го това франсе насам, да го видим. Joy За автор ли иде реч? Blue Book

Еййй, толкова да го "ухажвам" този мой сън, а той не ще и не ще да ме споходи. Sleeping Кое време стана пак, а утре отново задачка връз задачка ... Wear Watch Misc Hourglass Flowing Sand

# 2 224
Тъкмо щях да те питам, защо не спиш Simple Smile.

Аз и днес ще съм в къщи, още не ми е добре.  От години не съм боледувала така. Дано до утре поне главата спре да е камбана, че ...Simple Smile.

# 2 225
  • На брега на реката
Добро утро,

Будна съм от 4.30 и в 5 станах, а главата ми тежи. Много тегаво при мен, надявам се да се оправят нещата.

Лято, дано бабчето ти се оправи.

Мари, твоето юначе да е пушка днес.

Гаден ден ви бил вчера, ми и при мен така, ама ще разправям, когато имам време.

Сесили, къде си? Нещо ново при теб?

Хай, Хър, все по-хубави новини да споделяте за близките ви.

Даун, аз ли изтървах или ти не си писала. Какво стана с палтото, купи ли го?

# 2 226
Добро утро,
не ми стигаше вчера гадният ден ами трябваше да търпя и съседите, които бяха решили да правят купон. Накрая им викнах полиция ами не се търпи. Точно под прозореца на децата ми въртят някави гадни чалги на високи децибели. Та се ядосах и не можах да заспя до късно и сега съм като пребита, главата ме боли и ми е криво.  Flutter

Лято стискам палци за баба ти, както и за всички които имат нужда. Да се оправят и болест да не ги спохожда повече.
Установих, че наште деца са най-красиви, пу-пу.
Отивам да слагам закуска и да будя учениците.
Дано днес е по-хубав деня.

# 2 227
  • София
Вдигнах тийна за училище и реших да не се разсънвам напълно, че като го изпратя да ударя още една дрямка. Обаче като прочетох Руми за полицая и този ми план автоматично отпадна. Вече съм разсънена и развеселена.

# 2 228
Бобс, палтото не го купих, само обувките, ама утре ще се поправя, или май други ден, че взимам заплата тогава Simple Smile.

# 2 229
  • София, Младост
Добро утро. И аз ранобудна днес. Кафе изпито, дете събудено за градина. Фитнеса няма да го пропусна . Това, последното за Нешка, да ме отметне Simple Smile.
Лято, стиснати палци и от мен.
Чакаме добри новини и от Хай за скенера на татко й.
Алечка, къде си душо? Изпреварихме те днес Simple Smile

# 2 230
И аз в отбора на недоспалите и с главобол. Снощи работих до късно, да не изпусна музата. Точно легнах и се качи средния, с болки в зъбите, не можел да спи. Вчера му сложиха едни гумени разделители за  подготовка за скобите,  тях ги слагат в четвъртък. Голямо мрънкане беше, а като заспа не спря да се върти.
Днес на работа ще е тегаво, усещам.

# 2 231
Добро утро 😁
Алечка днес по-късно се излюпи, но всичко е точно!
Кафе изпито и заминавам да се трудя.

Пожелавам днес да не е като вчера!

# 2 232
Жълто Цвете, да беше си легнала, а не да четеш на ранина.
Аз от вчера съм се ядосала на една девойка в банка и мисля да подам едно оплакване, но май до директора ѝ.
Щом не ми харесвало да съм отидела другаде и без това това били външна услуга на банката, не им било задължение, ей такива работи за получаване на пари чрез Уестър Юнион или там както и да се чете. Проблемът е, че аз ѝ дадох лист с написано всичко: номер на превода, сума, изпращач, държава от къде идват и личната си карта. Трябвало да ги диктувам. Да, обаче аз не искам, защото всички зад мен чуват. /има банки, където само служителят те чува, но тук не е така/Нека да чуят, но веднъж брах страх при един такъв по сериозен превод и като тръгнах да излизам с парите и един от по тъмнокожите се изниза от опашката и тръгна след мен. Парите трябва да ги внеса в друга банка, добре че е в близост, която работи с Моней гр., Знам, че има и други по лесни начини, но аз им правя услуга на тези хора и не им се меся как да си изпращат парите или да си плащат кредита. Опитах веднъж, но нищо не направиха по въпроса и така си остана.

# 2 233
Добро утро!
Румииии, как реагира публиката на изявлението на сержанта?
Такова ренде баща ми донесе от първата екскурзия в Турция. Ми, никой не свикна на работи с него. Подхвърляхме от шкаф в шкаф и най- накрая замина в коша барабар с всичките допълнителни джаджи.

# 2 234
Такова ренде и майка ми има, тя си го ползва, но аз не успях да се науча. Аз си имам Вьорнер, обожавам си го, ползвам основно за зеле де, рядко краставици, моркови, но зелето....става уникално и много по- лесно от робот, не се налага да го режеш на 18000 парченца, цепиш на 4 и рендосваш

Общи условия

Активация на акаунт