Сутринта едва отлепих, а снощи съм настроила на ММ телефона да звъни в 6:20, но през уикенда 😆
Детето се държа по-адекватно от нас сутринта. Мамин златен го закарах, нали е на мама момчето и сърце не ми дава да пия кафе, а той да излезе час по-рано и да гони автобуси. Установих, че тази година много от осмокласниците ги возят, беше си направо задръстено пред училището.
Веси, не само най-красиви и най-умни са ни децата и това е на 100% доказано от споделените резултати 😎
Чудя се кое да подхвана?! Имам едни тегави неща за довършване, които са ми излезли от хатър и ги правя почти насила, а знаете че така работата не върви.
Рая, "хвърчи" ли из кухнята като се рендосва. Аз снощи нарязах зеле и за един морков не ми се цапаше робота и го настъргах на обикновено ренде, ейй 5 пъти падаше на плота, на земята, а мен това ме влудява. Сложих и целина. Като бяхме малки мама не слагаше целина, че не я обичахме заради по-тежкия аромат, но от миналата година я преоткрих и ми допада като аромат в супата, на зелева салата също ми харесва.
И аз в отбора на недоспалите. Снощи празнувахме имен ден, после докато оправя из вкъщи, себе си, накрая седнах да гледам и "Стани богат" и пак легнах след 12. Хубаво, че се пооспахме, та имам сили. 
. Не успява да легне в 21 часа, рано му било. Снощи си легна в 22:10, обикновено гледам към 22 часа да е легнал, зимата в 21:45 успявам да го убедя, но явно децата с които комуникира си лягат късно, защото си говори с тях.