Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 342
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 2 235
В 6:15 станахме у дома! Както ви подканях снощи на лаф, така съм заспала 😝
Сутринта едва отлепих, а снощи съм настроила на ММ телефона да звъни в 6:20, но през уикенда 😆
Детето се държа по-адекватно от нас сутринта. Мамин златен го закарах,  нали е на мама момчето и сърце не ми дава да пия кафе, а той да излезе час по-рано и да гони автобуси. Установих, че тази година много от осмокласниците ги возят, беше си направо задръстено пред училището.

Веси, не само най-красиви и най-умни са ни децата и това е на 100% доказано от споделените резултати 😎

Чудя се кое да подхвана?! Имам едни тегави неща за довършване, които са ми излезли от хатър и ги правя почти насила, а знаете че така работата не върви.

Рая, "хвърчи" ли из кухнята като се рендосва. Аз снощи нарязах зеле и за един морков не ми се цапаше робота и го настъргах на обикновено ренде, ейй 5 пъти падаше на плота, на земята, а мен това ме влудява. Сложих и целина. Като бяхме малки мама не слагаше целина, че не я обичахме заради по-тежкия аромат, но от миналата година я преоткрих и ми допада като аромат в супата, на зелева салата също ми харесва.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 08:37 от blackcat6

# 2 236
  • дядовата ръкавичка
Ох, и аз от днес влизам в период на хронично недоспиване. Щерката уж щеше да ходи сама до метрото, пеша, но като видя колко е тъмно в 6 сутринта й мина мерака. Сега аз го играя шофьор и в 7.30 куквам първа на работа. Ама се свиква, де, от опит го знам.

# 2 237
Добро утро.
Децата са ни най-най, спор няма.

Черно коте, и аз харесвам целина в салата зеле. Някои слагат магданоз, но не е същото.

Зеле на ренде не мога да режа. Както е обяснила Контесата и аз така.

Хай, мисля ви и стискам палци!
Даун, айде преборвай я тази болест вече.
Мари, как е чичовото?

# 2 238
6:30 е нечовешки рано за децата Confused. Единственото хубаво нещо е, че няма трафик и е по-спокойно.

Вани, аз копър слагах, но с целина е по-добре.

# 2 239
  • на Мелмак
Добро утро!

Дано всички болни днес са по-добре!

Нечовешко е това сутрин. Децата бяха станали в 6. Искат ги в 7.15 в училище. То все още е в ремонт 😎.
Програмата не е уточнена. Малък хаос е. Отидоха сами, добре, че и двамата са в една смяна.

А аз пълня чушки 😀. Поне ще има нещо за ядене, като резултат от ставането в 6.😉

# 2 240
  • Бургас
Морген!
Учениците ми станаха и се приготвиха като войници! Браво! Дай  Боже да са все с такъв мерак и желание за училище! Изпратих ги.
Сега пия кафе и трябва да изчезвам по задачи,че стана колко време ги отлагам,а имам срокове. Стиснете по един палец днес да приключа с едната задачка,която ми е важна.

Болните как са днес? Надявам се да са добре и да са здрави!

# 2 241
В 6 стават и моите. Лягат в 20.30 -21 часа. Свикнали сме.

# 2 242
Добро утро, приятелки! Simple Smile И аз в отбора на недоспалите. Снощи празнувахме имен ден, после докато оправя из вкъщи, себе си, накрая седнах да гледам и "Стани богат" и пак легнах след 12. Хубаво, че се пооспахме, та имам сили.
Много хубаво изкарахме снощи с приятели- смяхме, децата щуряха, ако не беше работен ден днес, всичко щеше да е точно! Simple Smile
Мари, оправи ли се момчето?
Етти, браво за чушките, машина си! Wink
Веси, съчувствам ти за чалгарника. Пли нас често е същото, та ти влизам в положението напълно. Sad
Сбъдваща, днес боли ли го още момчето?
Хайде, спорен ден! Simple Smile

# 2 243
В 6 стават и моите. Лягат в 20.30 -21 часа. Свикнали сме.

Ето тук е ключа Peace. Не успява да легне в 21 часа, рано му било. Снощи си легна в 22:10, обикновено гледам към 22 часа да е легнал, зимата в 21:45 успявам да го убедя, но явно децата с които комуникира си лягат късно, защото си говори с тях.

Карз, какво стана с вашето немско, сигурно си писала, но съм пропуснала, тук ли си оставаш?

Болните да се подобряват - на Хърче майка й, на Хай татко й, на Лято баба й, на Мари момчето, на Сбъдваща момчето да не го боли, който има нужда от палци - стискам Praynig

Последна редакция: вт, 18 сеп 2018, 09:05 от blackcat6

# 2 244
Добро утро!
Добре,че детето сутрин става лесно и бързо се приготвя.Само трябва закуска да му се приготви и закара до училището.
Няма 9,а вече съм изчистила къщата,изгладила камара дрехи,фасула е почти сварен,пералнята приключила,а аз съм изпила и кафето.Остава ми да сваря и бутчета и да пазаря.

# 2 245
Лайк, боли го. Не закуси,  само мляко пи. Той е драма куин, прекалява с мрън-а. Ще мине.

# 2 246
В седем станахме, но май трябва една идея по-рано. Неуспяхме да закъснеем, но голямо подканяне и подтичване накрая. Че и не спа добре ученичката, падна ѝ зъб през нощта и после само се озърташе за феята. Довечера ще е скапана.

Вчера си спестих подвързването, само етикети лепих.  Учебниците остават за нас, та реших че няма нужда зорлем да ги утежнявам.

Лято, стискам палци баба ти да се възстанови бързо.
И за Хай и Хър стискам. На Мари момчето вече трябва да е по-добре, надявам се. Карз и за теб палци и за всички в нужда.

Хубав ден, тръгвам по задачи.

# 2 247
Лайк, боли го. Не закуси,  само мляко пи. Той е драма куин, прекалява с мрън-а. Ще мине.
Както повечето мъже. Wink
Бързо да му минава и да влиза във форма. Simple Smile

# 2 248
Добро утро,
В задръстване сме ние, тази сутрин не ми стигна времето.
Ренко, зави ми се свят Simple Smile, много си експедитивна Simple Smile
Дано на всички денят ни е по-лек от вчерашния.
Стискам палци за всички, които имат нужда.

# 2 249
Добре де, гледам/чета, че готвите. Признавам си и аз съм се опитвала 2-3-4 пъти, справям се, но после манджата как я прибирате в хладилника. Бях гледала едно предаване, в което казаха, че сготвена храна и неприбрана в хладилник след 4 часа е развалена, а като няма кой да я прибере, ме е страх, че ще се развали. Най-рано може да я прибере детето като си дойде към 14-14:20, т.е. минават повече от 4 часа и затова не готвя сутрин, макар да имам време.
Аз пуснах една цветна пералня, ако човек се организира, може да оправи доста неща сутрин, като полза от ранното ставане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт