Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 340
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Бургас
Коте,за сега сме тук.А лично аз,изобщо не бързам да заминавам. Добре съм си тук при децата,в мойта си колибка,в моя си град.

На големия преди  две седмици му падна единият кучешки зъб.То не бяха феи и чудесии,ама той дребния го кандардисва с тез феи. Че и му присвояваше зъба,заради феята....

# 2 251
  • на Мелмак
И аз чакам моите да започнат да лягат преди 22ч. Тогава нещата ще се наредят.

Коте, ами ММ обикновено си е в къщи, аз работя срещу нас и винаги мога да прескоча😉. Иначе, наистина се разваля, сега не знам дали точно след 4 часа, но по някое време се случва. Затова готвя сутрин. Когато знам какво де, че то и това е проблем.

# 2 252
В кулинарно предаване го чух, някакъв главен шеф-готвач го каза.

Карз, звучиш спокойно, затова те питах.
Айде скарайте ми се де, кажете ми да не ви досаждам, белким почна да работя по оная закучената задача Crazy
Как беше по Джена, "Моля, да не ме заговаряте" Laughing

Даун пропуснах - да оздравява и тя!

# 2 253
Детето още спи. Надявам се да е пушка днес!
Тази вечер имах 3 аларми на телефона, за да го наглеждам. На първата едвам отлепих....Докато зацепя, че е моята аларма, а не шум от улицата доста време мина. ММ по никакъв начин не ми помогна.

# 2 254
  • София
Добре де, гледам/чета, че готвите. Признавам си и аз съм се опитвала 2-3-4 пъти, справям се, но после манджата как я прибирате в хладилника. Бях гледала едно предаване, в което казаха, че сготвена храна и неприбрана в хладилник след 4 часа е развалена, а като няма кой да я прибере, ме е страх, че ще се развали. Най-рано може да я прибере детето като си дойде към 14-14:20, т.е. минават повече от 4 часа и затова не готвя сутрин, макар да имам време.
Кой казва това?Редовно готвя вечер и прибирам яденето на сутринта.Или в почивните дни готвя през деня и прибирам вечерта.
Част от тенджерите ми са такива,че не са изстинали 4 часа след сготвянето.

Добро утро!
Въртележката ни пое отново,макар да не се усеща още с пълна сила.Но задръстванията са ужасни.Щерката е втора смяна и засега си поспива сутрин.Все още няма и за учене,но предполагам от днес за утре ще има някое домашно за загрявка. Laughing
Стиснати палци за всички,които имат нужда от тях!Болните да оздравяват бързо! Peace
Хубав ден на всички!

# 2 255
Коте,аз готвя в дните,в които почивам,та не ми е проблем.Когато приготвям нещо следобед/вечерта,скъпия го прибира в хладилника,защото аз лягам с кокошките Grinning .Днес например,за вечеря ще са бутчета с ориз,които ще правя като се върнем от училище,които ММ ще мушне в хладилника.

# 2 256
  • Варна
Боже мой, аз пък в неделя правих мусака, половината се изяде, а другата половина си я сложих във фурната и се довърши снощи. Не е била в хладилника, не е развалена. Не вярвайте на всичко по телевизията, те там гонят рейтинги, не достоверност.

Мерси, че ни мислите, момичета, скенера тепърва ще се насрочва, не знам кога ще е.

И се посмях с полицая и голфа, било е култово просто Simple Smile

Даун, ти кога свари да се разболееш, при вас лято идва, ти хем зимата беше пушка, сега се тръшна. Шопинг на палто и обувки ще подейства лековито Simple Smile

# 2 257
  • София
Рано сутрин не мога да готвя. Миризмата на манджа по това време на деня ме побърква.

# 2 258
  • Бургас
Изритайте ме и мен да излизам,че имам работа....
Още пия кафе и се назландисвам Simple Smile))))

# 2 259
Аз нямам възможност да готвя сутрин, но и не бих. Готвя след работа, ядем топло ядене, през това време остатъкът изстива и го прибирам, той се претопля за обяд на другия ден /обикновено не се случва де, децата не го правят, та доста поизхвърлям/. Коте, нищо не хвърчи на Вьорнера, режеш зелката на 4, и стържеш, това е. Веднъж се мъчих в робота на снаха ми, отщя ми се честно, то на парченца, то мий купи....никога не бих си го причинила, затова и нямам, а обожавам кухненски облекчения да си купувам

# 2 260
Добро утро!
Закараха баба в болница. Вчера не са я приели, защото нямало места. Майка ми е доста притеснена, медицинско лице е, и вижда симптоми, за нещо обезпокоително.
Хър, майка ти как е? Татко е с 2 язви и е много неприятна ситуацията и при него.
Днес съм в принудителна отпуска, че няма да има ток в ДГ. Точно да наваксам със снимките.

# 2 261
  • на Мелмак
Аз се прибирам 8-8.30 вечер, понякога и по-късно. Ако и да имам желание да сготвя нещо то ще стане към то 10ч. Та ако не сготвя сутринта сме на менюто от някой ресторант /пицария. Всеки с режима си😉

# 2 262
  • Варна
На мен също ми е малко трудно да готвя вечер. Докато прибера детето, да минем през магазина и т.н. вече минава 18,30 и сме гладни. Та вечер обикновено аламинути правя. Манджа, отнемаща повече от 20-30 мин максимум -  в почивните дни.

# 2 263
В кулинарно предаване го чух, някакъв главен шеф-готвач го каза.

Не помня кое обаче Peace

Случвало ми се е да варя телешко месо вечерта, че му трябва повече време, за да мога на другия ден лесно да сготвя, изнасям тенджерата на балкона да изстине и като стане възможно да го прибера в хладилника го прибирам, т.е. седя будна, за да го прибера.
Не готвя големи количества. Готвя каквото ни се яде за вечеря и да ни остане една порция, която синът яде на другия ден за обяд, която му прибирам в кутия.

Миризмата е другото, докато се готви аспиратора работи, като приключа го изключвам, а яденето като остане върху котлона или се извади от фурната си мирише, тъй че ми вмирисва къщата. Обикновено прибирам останала порция в кутия, но горещо не го пресипвам.

Като се събрахме с ММ беше отишъл да избира хладилник с един комшия, ама човека с голямо семейство и нашия гледал малки хладилничета, пък онзи му казал - "Хладилника трябва да ти събере поне една тенджера ядене, една тава, голям трябва да е, не някакъв малък", пък нашия му обяснявал, че ние пресипваме яденето, в кутии и буркани, та онзи едва не ни обявил за луди от тази безполезна дейност. Честно казано ми е тегаво това пресипване, но е по-подредено в хладилника, друг е въпроса, че се цапат и мият едни съдове на поразия.

# 2 264
Колко сме различно хората.Аз съм активна сутрин,следобед нищо не ми се пипва,най—много пералня и нещо бързо за готвене.
Лято,ама как така нямало места Flushed .Понякога се изумявам от здравната ни система.Дано днес я приемат и лекуват адекватно!

Общи условия

Активация на акаунт