Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 277
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 870
Добро утро!

Тути, стискам палци да не е нищо сериозно!

Ети, дано с татко ти всичко е наред, мисля ви!

Хай, твоят татко как е? Кога е втората операция?

Никитка, браво за изпита!

Болнавите да оздравяват!

Рая, дано не е много зле. За рева - няма да е последния. И аз и мама ревахме като магарици, когато се изнасях, за да ида при бившия (на 10 минути от вкъщи)  Grinning Подозирам, че като се заизнасям за къщата пак ще е така Grinning

За готварската - мога да почна да пращам на Лалето рецептите от когато е спряла до сега.

Али, какво стана бе момиче? Да не би да се бавят с монтажа на кадрите от баталната сцена, та не казваш нищо? Хей, да не си в ареста? Ако е така, казвай каква е гаранцията, да  я събираме.  Joy

На косъм беше Grinning Уж във вторник, като занеса последната бележчица (да е жива и здрава майката на държавната администрация, как за едно листче 3 дена бееее, толкова ли време отнема да натиснеш бутона принт) ще усвоявам остатъка. Ама половин час чаках отговора на елементарен въпрос за кредитната ми карта, явно човекът просто си е смотан... Накрая не ми издържаха нервичките и си тръгнах, отговорих си сама като си прочетох договора. Сега на линията за убийство чака един майстор, ама до вторник има време, може и да оцелее... Grinning

Иначе интензивен ден вчера, но успях да свърша повечето планирани задачи. Забравих да си платя гражданската и да купя едни билети за театър, ама то един мозък (рус), за къде по-напред...

След малко запрашваме на къщата, където започва голямото чистене и боядисване. Купих си вчера прахосмукачка Керхер за тежка мръсотия, дано да издържи на напъна Grinning

Такива ми ти работи!

Хубав ден, банда! Петък!

# 3 871
  • В Космоса
Ядосах се! Някакво момиченце отрязало кичур коса на дъщеря ми. И тя не си казва, аз разбрах като я сресвах тази сутрин. Ще премълча май този път, но се опасявам, че ако има агресия към нея отново няма да си казва. Гледам я настрани все се оглежда като гърмян заек, другите деца вече си намериха приятелчета. Затворена се оказва много, а аз я представих на госпожата като общителна.Общителна е верно, но в свои води. Само тогава го играе отворена.

# 3 872
О, Акаша, не се ядосвай, но сподели с учителката.
Когато моя син беше предучилищна беше извадило ножичката от несесера и попитало "Кой иска да го подстрижа?" Неговия приятел Митко веднага казал да. На другия ден майката на Митко и учителката нещо си говорят, после и на мен казаха. Питам детето пред тях защо е подстригвал Митко, а той ми отговори, че когато е попитал децата Митко сам се е съгласил...... Брах срам, ама никога повече не се повтори.

# 3 873
  • В Космоса
И аз подозирам, че не е някаква умишлена агресия. Момичето първо стригало нейните си стърчащи косми и после резнало и един кичур на моята. Нещо са го засърбяли пръстите да фризьорства. Ама как да не те хване яд, кажи ми. Не знам дали да казвам, честно.

# 3 874
Добро утро.
Петък е, ставайте.
Навън е хладно и само за тичане.
Ако ви мързи,  помислете отново. За събуждане от мен  изгледайте това. Heart
https://m.youtube.com/watch?v=xdn0ke4hZx0

Акаша,  стига тормози това дете, дай й време. Защо все искаш да покрива очакванията ти, макар и твоя дъщеря,  тя е различен от теб човек. Аз също се дразнех на някои черти от характера на моето дете, но като престанах да очаквам от нея да прави това което аз си мисля, че трябва, всичко си е наред.
Остави детето да бъде каквато е, сигурно и трябва повече време,,  нека опознае ситуацията.
Не може всички да са --влиза в стаята и застава по средата.
Имаме един такъв сладур от класа на моята дъщеря,  от първия ден се качи на един стол и каза "Аре  де, идвайте да се запознаем"Grinning

# 3 875
Акаша, според мен информирай госпожата, най-малкото ще й обърнеш внимание. Следващия път може да стригне повече, да не говорим, че ножиците са опасни, а те са малки и не могат да се пазят и контролират.

# 3 876
  • Варна
Ети, дано е нещо безобидно с баща ти. Аз покрай моя бая се изпопритесних.

Рая, стискам и на теб.

Моя баща си е вкъщи вече, не издържа простотиите на обслужващия персонал в болницата, подписа се и излезе. Сега майка ми си го гледа и е значително по-добре. По-спокоен и постоянно гладен, така че тя готви според някакъв режим и го храни, че да укрепва. Втората операция няма да бъде толкова бързо колкото си мислеше и е твърде вероятно да отидат до София да я направят. Може би до месец. Изпратихме документите на тамошен лекар и чакаме становище. Такива неща.

Аз поработих тия дни здраво, платих доста сметки. Утре взимам малката и ще пообиколим магазините да й търсим разни дреболии. Ще я поглезя, че тя лятото свикна с мен и сега като работя повече, определено си иска внимание.

# 3 877
  • В Космоса
Хахах, Шару, да, ей такава искам да е, отворка! Ами тъпо ми е, искам да е по-нахакана. Гледам ги другите деца, направо леко нахалнички ми идват даже, моето седи като изтокано. И аз бях същата, де. Трудно е в живота, затова не искам да е така.

# 3 878
  • Бургас
Добро утро!
И ние имахме случка вчера в училище. Взимам моя хубавец и щом излязохме от училище,се загледах в бялата му тениска,че е изцапана,но си мислех,че е молив.Питах го с какво е изцапан,каза,че му е текло кръв от носа,защото едно дете го дразнило и го ударило по носа.  Днес говорих с класната и с майката на това дете (също са близнаци) и каза,че ще си поговори с него,за да не се повтаря повече такова нещо. И с друга майка и дете имах разговор.Стоят на един чин с него,но онова дете е много шавливо.Дърпа му молива,тетрадката,закача го,и моят се бил разсейвал така и не можел да учи.
Надявам се,да нямаме други такива разговори. Но минаха леко и в приятелски тон.
Стиснати палци за нуждаещите се!
Болните да оздравяват!

# 3 879
За готварската - мога да почна да пращам на Лалето рецептите от когато е спряла до сега.
Ти си ги събирала ли?

Аз мога и знам как да добавям рецепти и да ги слагам в първа страница, но не обещавам, че ще имам време. Ако Алечка има събрани рецепти, мога да ги добавя.

# 3 880
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Акаша, как така цял кичур? Тя не ти ли каза кой го е направил? Да не е било някаква игра и затова да си мълчи. Обърни внимание на госпожата. Hands V
(Аз докато пиша, ти вече си обяснила.)

Алечка, лека работа и честита прахосмукачка. Хубави са им нещата на Керхер. С всеки изминал ден се доближаваш все повече към целта. Браво! Hands Clap House With Garden Key

Браво и на теб, Никитка! Отличничка. Trophy

Мони, много се радвам за добрия резултат при теб. Дано си се успокоила поне малко след вчерашния напрегнат ден. Heart Eyes

Добри резултати пожелавам и на Тути, на Фонсе в понеделник и на Етти баща ѝ. Flowers Four Leaf Clover Hug

Беззахарова, много готина рокля. Wear Dress А цветът е трепач. Точките също. Актуална ще си. Heart Decoration

Стейси, впечатлена съм. Наистина ли струва 5000 лв. срещата с Металика? Уау! Rolling Eyes
Не съм разбрала, че за Енрике има такава опция. Да кажа на мъжа ми колко съм му спестила ... Joy

Жаки, адекватно са реагирали родителите на близнаците. Hands Clap Има недежда.

Рая, лек път Car и дано стаята е по-добра отколкото си очаквала и притесненията ти са били напразни. Hands Thumbsup Успех и на прекрасна Никол! Flowers Four Leaf Clover

Хай, със сигурност вкъщи ще се чувства по-добре баща ти. Hug

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 09:00 от zwarte tulp

# 3 881
Акаш, такова ти е детето, радвай му се, няма как да го промениш. Simple Smile Моята е същата, навън е свита, никога няма да дръпне играчка на друго дете или да посегне. Не знае на агресията как да отвърне. Вчера беше адски нахапана на бузката от друго дете, сърцето ме заболя като я видях, но нищо не казах на гледачката 'и. Не е виновно момичето, белите стават за секунди.
Та трябва да ги приемем такива, каквито са. И на мен ми е тъпо, че няма да знае как да се защитава и пази, ама не мога да я променя. А и май не искам. Ненавиждам агресията самата аз, буквално в такива ситуации не знам как да реагирам.
Спорен ден банда, аз съм на бач само до обяд, после петъкът започва! 😁

# 3 882
Ще стане бе, човек, нали знаеш как се обръщат нещата понякога.
Уж отворените стават залухари,  а тея по -кротките един ден  им стават шефове. Sunglasses
Примерно една от най -отворените и отлични ученички от моя клас, в момента проси на  Славейков.
Та, трай малко, рано е за обобщения кой какво и защо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 883
  • В Космоса
Ох, благодаря ви, момичета, наистина ме успокоявате! Kissing Heart

# 3 884
Добро утро,
Ети, дано не е сериозно състоянието на баща ти!
Стискам палци на имащите нужда.
Зварте, много нежно е момиченцето ти!
Хайде честит петък, да минава бързо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт