Тути, стискам палци да не е нищо сериозно!
Ети, дано с татко ти всичко е наред, мисля ви!
Хай, твоят татко как е? Кога е втората операция?
Никитка, браво за изпита!
Болнавите да оздравяват!
Рая, дано не е много зле. За рева - няма да е последния. И аз и мама ревахме като магарици, когато се изнасях, за да ида при бившия (на 10 минути от вкъщи)
Подозирам, че като се заизнасям за къщата пак ще е така
За готварската - мога да почна да пращам на Лалето рецептите от когато е спряла до сега.
Али, какво стана бе момиче? Да не би да се бавят с монтажа на кадрите от баталната сцена, та не казваш нищо? Хей, да не си в ареста? Ако е така, казвай каква е гаранцията, да я събираме.

На косъм беше
Уж във вторник, като занеса последната бележчица (да е жива и здрава майката на държавната администрация, как за едно листче 3 дена бееее, толкова ли време отнема да натиснеш бутона принт) ще усвоявам остатъка. Ама половин час чаках отговора на елементарен въпрос за кредитната ми карта, явно човекът просто си е смотан... Накрая не ми издържаха нервичките и си тръгнах, отговорих си сама като си прочетох договора. Сега на линията за убийство чака един майстор, ама до вторник има време, може и да оцелее...
Иначе интензивен ден вчера, но успях да свърша повечето планирани задачи. Забравих да си платя гражданската и да купя едни билети за театър, ама то един мозък (рус), за къде по-напред...
След малко запрашваме на къщата, където започва голямото чистене и боядисване. Купих си вчера прахосмукачка Керхер за тежка мръсотия, дано да издържи на напъна
Такива ми ти работи!
Хубав ден, банда! Петък!

А цветът е трепач. Точките също. Актуална ще си. 
и дано стаята е по-добра отколкото си очаквала и притесненията ти са били напразни.
Моята е същата, навън е свита, никога няма да дръпне играчка на друго дете или да посегне. Не знае на агресията как да отвърне. Вчера беше адски нахапана на бузката от друго дете, сърцето ме заболя като я видях, но нищо не казах на гледачката 'и. Не е виновно момичето, белите стават за секунди.