Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 278
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 855
Благодаря Али.

# 3 856
Тути, стискам палци да не е нещо тревожно!
Жаки, много се радвам, че родителите на близнаците са взели отношение, дано няма повече подобни инциденти 🤗
Шугър, много ми хареса роклята.

Аз давам заето, може ли след смазваща работна седмица, на втория урок, в края на часа да вземем имперфект? Схванах го де, ама се изморих. Поне за мое успокоение, новите съкурсници правят много грешки и няма да се налага да догонвам. Мислех, че ще ми е трудно като прескочих ниво, но ще си наваксвам спокойно Simple Smile

Жаки, налях си чаша вино, с терапевтична цел, за приспиване 😜. Утре не съм на курс и е петъъъък Simple Smile

# 3 857
  • Canada
Мони, радвам се за добрите новини  Hug

Жаки, хубава развръзка на ситуацията, дано последва и промяна в поведението на близнаците!

Тути, стискам палци да са напразни тевогите ти!

Анджи, какво те ядоса малката русалка Таня  Flutter

Шугър, яки точлета  Heart Eyes

Карзче, за Боян бяха линковете, които поместих преди няколко дни. Дано, дано има късмет момчето!

Райчето я разбирам, но такава е съдбата на майките Crazy За Никол ми стана много мъчно, милата душица  Hug

Знаете къде сме - на единия край на света, девойката иска да ходи да учи на другия  Crossing Arms Крайно време е Катето да праща хубавото момче насам, да ги гаджосаме и да ми спести съкращаване на живота с няколко години  Mr. Green

В понеделник да стиснете по палец и за мен  Praynig

# 3 858
  • На брега на реката
Добро утро,

Стискам палци за Тути, Фонс и всички в нужда. Praynig

Райче, била съм в твоето положение и мога да ти кажа, че след време се свиква, но началото е трудно. После, всяко нейно връщане у дома, ще е празник за семейството. Много успехи желая на прекрасното ти момиче. Hug

Много приятно ми стана, като прочетох за развитието на нещата при Жаки. Браво на родителите, че не са неглижирали ситуацията.

Али, какво стана бе момиче? Да не би да се бавят с монтажа на кадрите от баталната сцена, та не казваш нищо? Хей, да не си в ареста? Ако е така, казвай каква е гаранцията, да  я събираме.  Joy

Хайде, честит ви петък!

# 3 859
Райчето я разбирам, но такава е съдбата на майките Crazy За Никол ми стана много мъчно, милата душица  Hug
Знаете къде сме - на единия край на света, девойката иска да ходи да учи на другия  Crossing Arms Крайно време е Катето да праща хубавото момче насам, да ги гаджосаме и да ми спести съкращаване на живота с няколко години  Mr. Green
В понеделник да стиснете по палец и за мен  Praynig
Добро утро!Фонсе, ама ти само за себе си мислиш, ами Катето?!
Рая колкото да я успокояваме няма да мине с магическа пръчка този период докато свикнат, че ще се виждат по рядко. По трудно обаче ще бъде когато и малката си поеме пътя. Така че свиквай, колкото и грубо да звучи.
Стискам палци на тути всичко да е наред!

# 3 860
Добро утро! Спи ми се и днес.
Снощи изпих Нурофен 400 ли е, или каквото е там. Малко след това като започнаха да ме обливат топли вълни, да ме стяга в сърдечната област и да ми се повръща, а болката в главата да се увечава. Няма да крия, че доста се изплаших Sad  и сега се чудя, кризата ли е била почнала и хапчето я е потушило или хапчето ми е силно. Не съм го ползвала, но съседка ми каза че за глава е много добро. Така преди време ММ ми беше купил едни разтворими таблети за главоболие, които като пих се чувствах по същия начин.

Покрай Рая се замислих, че и нашето време наближава ☹

# 3 861
Добро утро,

Мони чудесни новини  Hug
Мари, компреса с извара се слага първо марлята с извара, върху нея найлон или фолио за свежо съхранение и най-накрая шал. Компресът трябва да е стегнат, но не душещ, така се стои 8 часа. Ляга си детето с него и на сутринта се маха. Направен така съм сигурна че има ефект.

Анджи, Таничка, това прекрасно дете не може да те ядоса. Hug

Аз пак на работа днес, протестирам. Утре съм планувала изхвърляне на дрехи и други работи. И чистене  ooooh!

Хубав ден на всички.

# 3 862
  • на Мелмак
Добро утро!

Баща ми не е добре, притеснявам се.
Отделно съм на работа нон стоп и не мога да се събера. Съжалявам, че ви мрънкам, но вчера нещо много ми дойде 🙄.

Хубав ден от мен!

# 3 863
Ети, дано не е нещо сериозно! Моля ви, стиснете едни палци да не е толкова зле, пътуваме вече

# 3 864
  • На брега на реката
Ети, Рая,  имате ги от мен.

# 3 865
Добро утро и от мен!
Вчера ендокринолога откри киста 3мм, всичко друго било ток, според него.

Мони, браво, радвам се за теб!
Райче,  стискам  Hug

# 3 866
  • София
Добро утро.
Ети,стидкам палци за татко ти да е малко зло.
Кате,ако ти си доволна от казаното и аз съм.
Мм се разболява май и той,отиде до личната рано,рано.

# 3 867
Добро утро!

Ети, стискам - да се оправя бързо.

Рая, очаквай неочакваното - дано останете приятно изненадани.

Щерката днес остана в къщи. Рязко стана студено и сополът текна. Иска да я уча да играе шах, но малко не е наясно с диагоналите и движението на Г. Ще се въоръжавам с търпение.

Дами, в Готварската книга не е писано от средата на август. Хубаво е по-бързичко да решим к'во - 'що, защото иначе ще стане много материал за прехвърляне. Мога да почна да заливам личните на Лалето, но без нейно съгласие не смея.

# 3 868
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добро утро, дами.

Хайде загрейте малко:
Скрит текст:
People Dancers

И после разтегнете хубаво:
Скрит текст:
People Dancer

Спорен и ведър да е петъкът ви! Heart  

Връщам се да ви прочета. Blue Book

Последна редакция: пт, 28 сеп 2018, 09:02 от zwarte tulp

# 3 869
Добро утро!
Коте, на една сбирка така ме болеше главата, че чак отидох да повръщам в тоалетната на ресторанта. Една позната ми даде хапче(някакво ново за мен), .....щях да пукна, признавам си. От тогава почти не експериментирам.
Райче, да ни се похвалиш днес.
Ети, вирус ли е при баща ти?
Изварата я изцедих хубаво, после на марли, те на една старовремска мъжка носна кърпа(ползвам няколко за гладене на дрехи), после фолио и от горе шал. Малкият мъж не протестира.  Все още спи и не знам какво е положението в леглото, но така или иначе днес пера бельото. Да кажа, че зазимих спалнята- чаршафосах олекотен юрган. Изкарах сатенените пижами с дълги крачоли и ръкави. ММ не се вълнува още. Все още кара само по къси панталони. И на всичкото от горе излъчва яко топлина.

Да питам нещо по- сериозно. Вчера подхвърлих на детето(момчето) дали не иска вместо рожден ден с класа да си направим една семейна екскурзия. Каза, че няма нищо против. Днес ще поговорим още. Признавам си, че простотиите(буквално) на децата на такива събития ми идват в повече. Миналата година счупиха манекен, не разбираха от забележки. Аз и ММ бяхме паркирани между вратата за терасата и ескалатора, за да ги отблъскваме. Не искам пак да си го причинявам. А по миналата година(когато искаше домашно парти само с момчетата от класа) всички освен рожденика бяха върху кухненската маса, докато се снимаха с тортата.....

Зварте, ти така можеш ли а?

Общи условия

Активация на акаунт