Мари, аз с готова извара правих компреса, на тензухено парче, по-голямшко с размери на пелена го прегъвам няколко пъти докато стане широко около десетина сантиметра, намазах извара около един сантиметъ дебело, така че да обхваща около сливиците. Внимателно сложих на гърлото и дължината позволи да повторя и кръстосам, стана един вид двойна дебелина. Така го оставих, обаче след час-два тензуха, макар толкова накатен се бе овлажнил, поотпуснал и ние се притеснихме с детето, че всичко ще стане с извара. Разрязах един плик за зеленчуци по дългата страна и стана дълго парче, което хубаво наместих и отново два пъти навих около врата, отгоре един мой декоративен шал. Така преспа, нищо не беше изпаднало и нищо не беше протекло, но твоята извара трябва много добре да отцедиш, че доста четох, че протичало и ще се намокри детето. Успех!
Джена, и при нас беше така, неловко е, а това им е важна година на децата!
сигурно няма да се спи тая нощ
И хич няма да е един ден, целия ти живот ще ти е златно, подозирам
А за рева, пък, съвсем...то имам ли очи да спомена изобщо, аз съм ревла-шампионка, много мога, дълго и напоително, как не съм предизвикала промени в климата тук, смятам, е загадка, достойна да бъде изучавана и изследвана в подробности поне от тукашните синоптици. Ей нА, наскоро изпратих голям шугърчо, едва изчаках да се скрие от погледа ми, че като ревнах...наложи се да си поседя в колата да ми мине, че то не мога да видя пътя от слъзната завеса. Ми то, някой ако го види, хич не изглежда безпомощно, 1.90 и къмто стоте кила, ама на мен си ми е все моето момченце. Реално, той като е тук, почти не го виждам, щото успешно вегетира пред компютъра и излиза от пещерата само по спешност (разбирай никой не е сервирал храна на ръка разстояние). Рая, ако усетиш нужда от групово реване, брой ме, то аз съм на аха-аха да ревна с тебе и преди да си потвърдила, та може и докато кажеш `давай` и да се наложи ти да ме успокояваш