Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 294
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 840
И аз не умея, а и както ми се случва да зачезвам, ще изпусна работата, та по този повод не се наемам.

Мари, аз с готова извара правих компреса, на тензухено парче, по-голямшко с размери на пелена го прегъвам няколко пъти докато стане широко около десетина сантиметра, намазах извара около един сантиметъ дебело, така че да обхваща около сливиците. Внимателно сложих на гърлото и дължината позволи да повторя и кръстосам, стана един вид двойна дебелина. Така го оставих, обаче след час-два тензуха, макар толкова накатен се бе овлажнил, поотпуснал и ние се притеснихме с детето, че всичко ще стане с извара. Разрязах един плик за зеленчуци по дългата страна и стана дълго парче, което хубаво наместих и отново два пъти навих около врата, отгоре един мой декоративен шал. Така преспа, нищо не беше изпаднало и нищо не беше протекло, но твоята извара трябва много добре да отцедиш, че доста четох, че протичало и ще се намокри детето. Успех!

Джена, и при нас беше така, неловко е, а това им е важна година на децата!

# 3 841
Мони, много се радвам за хубавите новини❤
Райче, аз те разбирам! Гответе се, ако Миа все пак реши и другаде да кандидатства и замине, ушичките ще ви продъня! Рева ще е голям! Макар че аз може да си ида с нея направо, да си я гледам😂😂🤪😂🤪😱 И по барове да я придружавам, да не е сама на мама хубавицата😂😂🤪🤣

Жаки е добре, позабрави за дрона:)

Бащата на децата днес е потърсил контакт с мъжа ми, извини се и каза, че ще взмат мерки, много хубаво впечатление ми направи, че взеха отношение.

# 3 842
Ооо, страхотно, браво! Бяхме си изградили различно мнение за родителите. Похвално, че са взели отношение.

# 3 843
  • София
Много хубаво, Жаки🤗 Много обичам като се нареждат нещата!

# 3 844
Привет, другарки!
Нагъчихме се с бургери в мола ние, сега ми иде да припадна от преяждане! От утре и аз почвам диета!
Охх, и щерчицата пак ме вбеси, страшно мрънкало е станала! Явно изживява моята липса по цял ден и вечер като се прибера само се чуди за какво да се затръшка. Направо на моменти ми иде да хвана гората и да не се връщам.
За готварската книга не мога да съм полезна. Мисля, че вече е ясно, че кулинарка не съм, нито ме влече, нито ми е страст.
Приятна и спокойна вечер. Simple Smile

# 3 845
Мари, аз изцеждам в цедка ( имам доста ситна). После слагам на домакинска  отгоре с домакинско фолио и така. Сутринта режа фолиоти и махам

# 3 846
  • Бургас
С момичетата сме сами тази вечер им разреших да спят при мен на спалнята. Обаче се оказа, че освен с тях ще деля леглото и с две плюшени мечета и четири от кученцата на Пес патрул

# 3 847
Мен пък ме заболява главата Sad сигурно няма да се спи тая нощ

# 3 848
  • София
Линче,бая спалня трябва.Малкия има около 30 плюшени играчки в леглото,били му приятели.

# 3 849
Аз за добър сън жулнах 50 грама уиски, не пия по принцип, само с терапевтична цел😂😂🤪😂

# 3 850
Чудесна терапия, Жаки.

Ако Лаленце може да добавя рецепти след като й ги пратим, съм на мнение, тя да продължи да поддържа темата. Харесва ми как всичко е подредено и систематизирано. Аз не бих могла така.

# 3 851
Говорете, говорете, никого не мразя. Ми един ден и аз да имам златно яйце бе 😚

Моля, моля, аз за златноста на яйцето нищо не съм казвала Joy И хич няма да е един ден, целия ти живот ще ти е златно, подозирам Wink А за рева, пък, съвсем...то имам ли очи да спомена изобщо, аз съм ревла-шампионка, много мога,  дълго и напоително, как не съм предизвикала промени в климата тук, смятам, е загадка, достойна да бъде изучавана и изследвана в подробности поне от тукашните синоптици. Ей нА, наскоро изпратих голям шугърчо, едва изчаках да се скрие от погледа ми, че като ревнах...наложи се да си поседя в колата да ми мине, че то не мога да видя пътя от слъзната завеса. Ми то, някой ако го види, хич не изглежда безпомощно, 1.90 и къмто стоте кила, ама на мен си ми е все моето момченце. Реално, той като е тук, почти не го виждам, щото успешно вегетира пред компютъра и излиза от пещерата само по спешност (разбирай никой не е сервирал храна на ръка разстояние). Рая, ако усетиш нужда от групово реване, брой ме, то аз съм на аха-аха да ревна с тебе и преди да си потвърдила, та може и докато кажеш `давай` и да се наложи ти да ме успокояваш Joy

Мони, безкрайно се радвам за резултатите и се надявам, че спиш вече, дълбоко и спокойно. И аз трябва да я свърша тая, че съм съвсем в твоето състояние, ама засега най-безотговорно се разсейвам.

Никитка, честито!

На Алечка и Стейси не завиждам за Металика, гледах ги в Абу Даби. Виж, Мейдън все ги изпускам, но ако се завъртят в региона пак, може и аз да ида на концерт, че вече няколко години пропускам всички подобни събития.

Хайчето, гледам, пише отсъствия, та да добавя – и Съни, и Люси, и DS не са се вясвали скоро, може и още да има, ама са ми заспали мозъчните клетки.

Лина, тоз` патрул е много популярен и вкъщи, май ще купувам спален комплект на дребната, да спи отгоре им, щото много плюш е насъбрала наоколо, ако се сдобие и с всичкото пес, тя ще трябва да спи на друго легло.

Жаки, чудесно развитие на нещата, дано не тревожат заслужилата актриса вече, та да се завърне с пълна сила към хумористичния и романтичния си репертоар Kissing Heart

Край, отивам да спя, от мола забърсах рокля, нищо особено, лятно-плажна и понеже знам, че ще питате каква:

https://www.asos.com/miss-selfridge/miss-selfridge-polka-dot-max … ress/prd/9590585?

# 3 852
Бройте ме и мен при Шугър. Ревла и половина.

Ох, Металика. Още ме е яд, че не купих билетите като научих, че ще идват още през май, а чаках до Септември (уж за РД на мм) и билетите свършиха и бяха останали някакви за баснословни суми бройката за среща зад кулисите Simple Smile Не ги взех, а концерта беше на 14ти Септември. Голяма шматка Sad

# 3 853
И аз като Титина процедирам с изцеждането на изварата.
Ех, Лина, върна ме назад във времето и ми стана мило. Всеки път с различен набор от играчки идваше в нашето легло. Най-много се задържа една кукла, бебе негърче, подарък от вуйчо и, кръстила я беше Мими Хуанита. Изкарваше ми акъла през нощта това бебе;).
Моля Сбъдваща ако чете, да се включи с името на лекаря, който препоръчваше за преглед на гърдите. От два дни имам ужасна бучка, много голяма, стои ми подуто и боли, гърдите ми са като да съм кърмачка и да не съм се изцедила. А съм след цикъл и реално няма причина.
Много ме е страх, помислете ме с добро. Утре ще ходя на лекар, но искам да имам и резервен вариант с проверен лекар.

# 3 854
  • София
tutu не съм Сбъдваща,но лекарят е д-р Евгени Василев.
Стискам палци всичко да е наред!
Жаки много се радвам да прочета за тази развръзка на ситуацията.Това е крачка напред в решаването на проблема.

Общи условия

Активация на акаунт