Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 245
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 4 215
На крачка съм да монтирам печката на дърва, която щях да ползвам за масичка. Ай шмусънизнай, много ми е студено, а съм навлечена и се движа. За зла беда баш касата на входната врата ми остана, ама обичайно се препотвам докат духам с пистолета и жуля с шлайфа, а сега ми протече цифката...

# 4 216
Времето, Лина, времето! Ние само хубавеем, не стареем.Ивайла ме пита кога ще пускат парното Joy

# 4 217
  • Пловдив
Ама сега е нормалното време, това си е есен Simple Smile

# 4 218
Новинка, много се радвам за сина ти!

Райче, оправихте ли стаята?

# 4 219
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Новинка, последните пъти когато се включи, нищо не спомена за възстановяването на сина ти, а на мен ми беше неудобно да попитам. Радвам се много за доброто развитие. Heart Eyes

Мари, чушките с дръжките ли печеш? Аз ги пека почистени и никога нищо не ми е "гърмяло". Патладжанът също. Flowers Chili Flowers Eggplant

Хапнах доволно, ще си полегна сега с едно одеалце. Отказах се, никаква работа днес. Sign No Entry
Така или иначе от утре съм в джаза с двата крака. Rolling Eyes

# 4 220
Зварте, нищо не ми гърми на мен. Давах акъл на другите. Белиндааа, боцни ги чушките с вилица и няма да пукат повече.
Коте, когато изстинат печените кестени ги обели и сложи във фризера, ако не ти харесват студени. Следващия път, когато ще печеш цяло пиле го напълни с кестените. Аз обичам И студени кестените.
От вчера ми се пие червено вино. Това време бая предразполага. Е, днес си наваксах и за вчера.

# 4 221
  • София
Рядко пека чушки- правя го в тава във фурната и нито дръжки махам, нито боцкам, стават си.
Айде и аз се разписвам със салатата на Рая в хладилника.

# 4 222
Чушки пека във фурната на най-горното ниво на опция грил. Стават много бързо и хубаво се изпичат и белят после.

# 4 223
  • Бургас
Чушки и патладжани печем на грил тигана.
Кестени сме варили,защото ни трябваха да правим пюре от тях за гарнитура на едни пържолки.

# 4 224
  • София
Джена,да в различни дни е на БЕЛ и математика.
Оф преядох и сега остава да прилегна,ама няма как.По-скоро трябва да измисля какво да облека,че да не измръзна като изляза.
Алина чушките на скарата/решетката ли ги печеш или в тава?

Момичета знам че беше коментирано преди,но не помня кога и къде,та пак ще попитам.
Мои близки ще ходят в Турция и имам възможност да поръчам различни неща,които да ми донесат.
Какво ще препоръчате?Имам спомен,че се коментираха лекарства.Перилните препарати струват ли?Нещо друго?
Предварително благодаря!

# 4 225
Moмичета, много благодаря за всичко, което написахте.
Борим се. Да знаете, че всичко минава, просто трябва да го приемем като нещо, което се случва и трябва да минем през него. От опит немалък ви го казвам, не че откривам топлата вода.
И сега за злободневното - за кестените Мари е ненадминат експерт, аз чушки пека на котлона. Единствен минус - миризмата.
Вчера направих поредните/последни 2 буркана люти пукани чушлета за мъжа ми, и от тях мирише. Ама приключих.

# 4 226
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ох, с тия чушки, Мари, извинявай, нещо не съм разбрала. Flowers Chili Joy
Уж щях да прилягвам, пък отскочих до пазара. Еййй, студеничко. Nature Cloud
Метнах няколко патладжана във фурната. Ще правя онази разядка с орехи и майонеза. Flowers Eggplant

И да ви попитам, ако някой има опит.
Тези дни във всичката галимация се налага да "общувам" и с майстори. Та като стана въпрос за камини, един подметна, че не било хубаво да имаш такава с дърва, ако настилките ти са естествени - дюшеме или паркет, защото с дървата е било възможно да внесеш дървояди и да прецакаш настилките. Не се бях замислила, но има логика. Сега имаме камина и я палим за разкош, обаче настилките ни не са естествени. А много искам в другото жилище да имаме паркет. Може да е носталгия към миналото, но ми създава уют. Толкова ли са опасни тези дървояди?

Али97, сигурно се повтарям вече, но да си кажа. Аз лекарства не съм купувала, ползвала съм техния Омо и омекотител Юмош. Доволна съм. Иначе бих си взела: зехтин, маслини, червена леща, макаронени изделия, кашкавал на конци, булгур. Момичетата споменаха и тахан. 

# 4 227
Али97, в тавата на фурната и ги обръщам. Задължително на функция грил. Стават за 4-5 минути. После слагам в плик да се задушат, след това обелката сама пада.

Новинка, пропуснала съм през какво минавате.

# 4 228
Зврате, дървоядите са опасни, но поради тази причина дървото, което се използва се обработва с препарат срещу тях. Аз, например, миналото лято си пръсках гредите по покрива. Би трябвало естествения паркет да е предварително обработен. Моето дюшеме, след като го изцикля ще го намажа първо с препарат срещу дървояд и после ще го омасля.

Мен повече ме притеснява, че печицата ми трябва да стои върху дюшемето. Тя и преди така си беше де. Но мен ме е страх да не хвръкне някоя искра и да стане беля. Та сега се чудя какво да сложа отдолу... Печката няма да се ползва интензивно, за зор заман ако спре тока и гига якото ми парно умре 😁

# 4 229
Алечка, продават се специални подложки
https://www.home-max.bg/podlojka-za-kamina/

Общи условия

Активация на акаунт