Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 239
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 4 260

Хаха, Ланд, и ние сме на леща и тиква. Лещата я правя детето както я харесва – с картофче и морков, подправена с къри, кимион и куркума. За моя вкус и тиква бих сложила.

А на крем супата много й върви една мароканска подправка, която съм купувала от Лидл вероятно (кимион, канела, джинджифил, мента, куркума и не знам още какво има). 

Мари, добре е шкембето! Ще стане работата. Доволна съм.

Аз мислех също да дремна, обаче пред блока има трамвайна спирка и през минута съобщават, че трамвая не върви. Така кънти в нас... кому е нужно?! Има електронно табло, не може ли там да пуснат един надпис да тече?! Изключително дразнещо е, даже и човек да не се опитва да спи.

# 4 261
Аз май нещо се бъркам. Мислех, че това пишмание е нещо със сирене.

Мари Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мне! Сесил мисля, че прави кюнефе, а то е със сирене. Инак пишманието си е баш захарен памук според мен.

# 4 262
Кучката е в шок, мирише на хубаво, а и зъбите и измих и сега спи и се прави, че я няма, а аз си лягам, защото чисти и баня.

# 4 263
  • ту тук, ту там
Белинда, ти говориш за кюнефе.

# 4 264
Готвих печени джолани с карофки. За мен само джолана. Сварих ги за 25 минути в херметика и после ги запекох, станаха мозък!
Гадно, мрачно и дъждовно е. Нещо ми е смотано и деоресантско. Не обичам така:(
Чаршафи сменям в неделя, навик си ми е от детството🤪🤪🤪😂

# 4 265
  • Бургас
Аз днес все около печката се въртя. Царевица варих.ПОсле и едни бутчета,правих ги с ориз на фурна. Мислех това да им е. Да,ама не! Седях,седях,а в главата ми се върти сладко! И понеже от снощи бях решила да правя едни сладки,като целувки са,обаче някой ми изял орехите. Та,забърках един кекс. А се бях настроила за цАлуФки....И утре е ден!

# 4 266
  • София
Даааа, е те това искам да ям, със сиренето. Ще скокна аз тия дни до турския ресторант, дано има!

# 4 267
  • Sofia
Даааа, е те това искам да ям, със сиренето. Ще скокна аз тия дни до турския ресторант, дано има!
За Тюркоаз ли питаш? Провери им в менюто... newsm78 Има и един друг турски,по-непретенциозен, в една пресечка на Дойран,ама как се казваше  newsm78.Уилище има срещу него,чини ми се,че там по-може да има.
Редактирам се,разгледах им менюто на Тюркоаз-имат кюнефе.Описано е като кадаиф с моцарела  Mr. Green

# 4 268
Карзче, довечера си поискай целуФките от ТМ!

# 4 269
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ай, стига, бе! 9 лв. е кюнефето в "Тюркоаз". Тези са се оляли с цените. Imp

При нас последно го ядох за 5 лв. Hands V
Ох, докато разглеждам менюто, страшно огладнях. Yum
Що не ми се падна един Джейми Оливър у дома, той да готви, аз да опитвам ... Joy

# 4 270
Зварте, а аз не съм го яла никогааааа! Разбирам я Белинда.

# 4 271

Имаме 1001+ регулации и децата са постоянно под надзор.
Сам човек може да има до 8 деца ,вкл. неговите се броят, и имаме определени възрасти и комбинации от възрастИ на децата които да са подходящи.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 05:00 от Анонимен

# 4 272
  • София
След гладенето и чаршафите захванахме.През лятото ги сменям на 7-8 дена.През зимата на 10-14 дни.
Много обичам като се събудя сутрин да усещам чистите и изгладени чаршафи.
И това ме подсеща,че трябва да накарам щерката да си смени чаршафите.Най-вероятно ще сес блъскам с недоволството и.
На турски ресторант не съм ходила от няколко години и сега ми се приходи.Спрете се!
Иначе кюнефе има в турския ресторант на Пирински проход до 36 училище.
Хай много сладко малкото Хайче!Успях да го видя.
Благодаря Ви за съветите за турските стоки.Явно ще бъдат повече неща за ядене.Да не би случайно да изпосталея.
Помня,че и лекарства се обсъждаха тук,но по-не смея,понеже не знам дозировка и наименования дали съвпадат с нашите.

# 4 273
У нас сме на постен ориз със зеленчуци тая вечер.
Изпрахосмуках навсякъде, прибрах летните обувки и сега ми остана да мина с мопа и да бърша прах.
Чаршафи сменям както дойде, нямам си ден. По-скоро като поосвободя пералнята и извъртя другите дрехи.
Няма драма ако закъснея с ден-два, къпем се преди лягане винаги.
Флорче, получава ли ти се или сега започваш с финансовата дисциплина?
Аз уж гледам да не тегля много, понеже винаги си ги харча. Не че с карта не заминават пак:)
Кюнефето не е нищо особено за мен, яла съм в Шумен.
Обаче крем супа от тиква много обичам. Обикновено я ям навън, не помня от кога не съм я готвила вкъщи. Те моите не са много по крем супите.

# 4 274
А някой да е чувал да се слага портокалов сок в супата от тиква. Ядох веднъж такава супа беше невероятна, обаче като си направих после не ми се получи баш същата. Сигурно е заради пропорциите та ако някой знае да каже.

Общи условия

Активация на акаунт