Удължаване на косата, тема 13

• 65 138
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Има и един сайт “nekorekten.com”, може там също да пишете, защото имената и телефона на тази  дама ще излизат като “некоректен” и дори няколко човека да се спасят от нея, пак е нещо.
Благодаря Ви! Ще пиша разбира се. Ще кажа и на другите недоволни клиентки, с които съм се свързала да пишат, за да има повече гласували.

# 616
Момичета, а някоя от вас да има бретон? Лесно ли се слага, естествено ли стои? Искам да си купя някакъв не много скъп за проба. Но поне да може да се боядисва, че едва ли ще улуча цвета.

# 617
Здравейте! Взех си коса от Ванет, но преди да прочета коментарите ви, и не останах очарована, много са сухи краищата. Мнения за Фоксилокс?

# 618
  • Варна
Аз за Елена /собственичката на HairBoutique/ нямам мнение, тъй като не е била в салона като си купувах косата и като ми я слагаха. Обаче смятам, че фризьорката й Петя е много прехвалена. 200бр кичура за моята тънка косица бяха ужасно много, но аз си нямах и на идея тогава, че мога да си сложа по-малко. Така ми ги бяха наслагали, даже и върху бебешките коси и супер много се виждаше. Боядисаха ми и моята коса и от това също не бях доволна. Та затова и продължих с поддръжката в друг салон, а и съм сигурна, че ще намеря по-хубава коса за след време.

# 619
Здравейте гърлс, изчетох всичко до тук от миналата и тази година. Имах брутална дълга червена коса, нооо ... не вярвах, че след 30г нещата се променят. Подстригах я до раменете, суха е, като изгорена, опърпана. От година се опитвам да я възстановя с какви ли не терапии, маски, олиа...и нищо. Нямам самочувствие Sad Нося я само вързана и никак не се чувствам добре. Решила съм и аз да прибегна до удълженията. Във Варна съм и единственото студио, което има доста красоти в страничката си във фб е Te art studio. Споделете някой дали е с коси от тях и доволни ли сте? HairBoutique също имат много хубави снимки, но реални ли са?  Също така кой метод е най- щадящ? Моля помагайте, че сън не ме хваща Disappointed Relieved

# 620
  • Варна
Знам за Te Art Studio, също съм от Варна.
Но им гледам снимките преди/след слагане на коса и според мен не могат да поставят екстеншъни като хората. Правят и зашиване, но как ще шиеш с черен конец на ЧЕРВЕНА коса??? Че то се вижда, бе.
Косите им също не изглеждат 100% човешка коса, по-скоро примес и до няколко месеца вече ще трябва да я сменяш с нова.
Потърси фейсбук страничките, където пише “перукер”, от тях съм сигурна, че ще получиш истинска, човешка коса.

# 621
Здравейте гърлс, изчетох всичко до тук от миналата и тази година. Имах брутална дълга червена коса, нооо ... не вярвах, че след 30г нещата се променят. Подстригах я до раменете, суха е, като изгорена, опърпана. От година се опитвам да я възстановя с какви ли не терапии, маски, олиа...и нищо. Нямам самочувствие Sad Нося я само вързана и никак не се чувствам добре. Решила съм и аз да прибегна до удълженията. Във Варна съм и единственото студио, което има доста красоти в страничката си във фб е Te art studio. Споделете някой дали е с коси от тях и доволни ли сте? HairBoutique също имат много хубави снимки, но реални ли са?  Също така кой метод е най- щадящ? Моля помагайте, че сън не ме хваща Disappointed Relieved
[/quote
Аз се изказах за hair boutique и други момичета, така че определено не само не ги препоръчвам, ами по-далеч от тях. За другите нямам мнение, не съм ги чувала. За метод съм била с кичури с кератин околи две години, от тях ми се изтощи много косата( моята е много тънка). Била съм със стикери около 3 години( руска необработвана коса от avangard hair) доволна бях, но трябва доста стикери особенно за по-гъста коса. Най-дълго, както и в момента, съм ползвала треси поставени с капси или зашити, като при тях е много важно косата да е качествена, за да стои естесвено. Треси съм си вземала от много места, в момента съм с треси от ladies point, хубава е косата, доволна съм. От avangard hair също съм вземала доста пъти треси и българската им необработвана коса е много хубава. Успех и не се доверявай само на снимки във ФБ.

# 622
Знам за Te Art Studio, също съм от Варна.
Но им гледам снимките преди/след слагане на коса и според мен не могат да поставят екстеншъни като хората. Правят и зашиване, но как ще шиеш с черен конец на ЧЕРВЕНА коса??? Че то се вижда, бе.
Косите им също не изглеждат 100% човешка коса, по-скоро примес и до няколко месеца вече ще трябва да я сменяш с нова.
Потърси фейсбук страничките, където пише “перукер”, от тях съм сигурна, че ще получиш истинска, човешка коса.
А не са ли по- скъпи косите от перукар?

# 623
  • Варна
Да, по-скъпи са. Но ако искате коса за пермаментно поставяне , Ви трябва истинска коса. Слагала съм си коса уж пермаментно с капси + зашиване на тресите, обаче беше индийска с примес и на 3тият месец на нищо не приличаше.

# 624
И аз препоръчвам коса от перукер. Моята уж е от такова място. Казвам уж, защото фризьорката, която ми я сложи, беше посредник. Но моята фризьорка също я хареса и се надявам да е наистина хубава дълго време. Излезе ми 850 лв 65 см и около 180 гр. Естествено посредника ще си е сложил минимум едно 100 лв, така че не са толкова скъпи перукерските. Не че това са малко пари, но няма как да очакваш чудеса за 300 лв. А за трайно поставяне е важно качеството.
Друго място, за което има само хубави отзиви, са ladies point.
Преди години имах коса от brilliance. Също бях доволна, но предполагам, че цените ще са като на гореизброените.

# 625
  • Варна
В Te art studio си правих последния път поддръжката на кератиновите кичури, специално за това съм доволна. Иначе преди това ходих във Fringe, от които пък изобщо не съм удовлетворена.

# 626
А косата от тях ли е?

# 627
  • Варна
Не, от Hair Boutique е, по-нагоре съм сложила снимки. Следващата ще е от Ladies Point.

# 628
Дами, някой да има впечатление от тези коси: https://prohairshop.bg/product/roklya-za-kosa-ot-estestven-kosam … py-copy-copy-copy
И стабилен/удобен ли е този метод за поставяне, дали знаете?
Чудя се като се наведе човек дали няма да има проблем ... да се размества косата ..

# 629
Дами, някой да има впечатление от тези коси: https://prohairshop.bg/product/roklya-za-kosa-ot-estestven-kosam … py-copy-copy-copy
И стабилен/удобен ли е този метод за поставяне, дали знаете?
Чудя се като се наведе човек дали няма да има проблем ... да се размества косата ..
Всички са по 40 см. По-скоро за сгъстяване, но не за удължаване, освен ако косата ти не е много къса. Иначе ще се слага лесно, но вероятно ще се и размества лесно. На мен ми предлагаха на hairtalk такава, но доста по-скъпа. Към 900-1000 лв. Може би заради дължината.

Общи условия

Активация на акаунт