Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за индийските косми на Vanet и Otto?
Как мога да боядисам удълженията си от тъмно кафяво в червено?
Как да се грижа за естествената си коса и да я удължа с треса с щипки за поводи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за индийските косми на Vanet и Otto?
Форумът предоставя различни отзиви за индийските косми на Vanet и Otto. Някои потребители съобщават, че косата е с добро качество, но може да изисква подстригване след известно време. Други отбелязват, че поддръжката зависи от начина на поставяне и грижата за косата. Цената за поддръжка не е изрично посочена, но се споменава, че варира в зависимост от местоположението. От Истанбул се споделя, че методът със стикер не е широко разпространен, но може да бъде получен чрез поръчка на стикер и разтвор за отстраняване.
-
Как мога да боядисам удълженията си от тъмно кафяво в червено?
-
Как да се грижа за естествената си коса и да я удължа с треса с щипки за поводи?
-
Къде в Пловдив мога да отрежа косата си и да я оформя с щипки?
-
Как безопасно да премахна кератиновите кичури, които направих преди 2 седмици?
То какво му остава на човек, освен да се шегува вече... Капсите от няколко места ми казаха, че увреждат косата, така че твърдо съм се отказала от тях. Стикерите уж били най-безвредни, но пак казвам, че са най-вече за удължаване. Обмислям да си взема тупе, че ми писна тая коса да я мажа с какво ли не и да пия какво ли не безрезултатно.