Удължаване на косата, тема 13

• 68 465
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте , извинявам се , видях , че има доста такива теми , но не успях да открия отговор на моя въпрос и ще се радвам да ми дадете съвет Simple Smile

Искам да си удължа косата с метода с капси и ме интересува всичко свързано с метода и мнения от хора опитали вече това , благодаря ви ☺

Здравей, аз съм с капси от 2 години. Какво конкретно те интересува? Не зная, кой метод за удължаване е най-добър, може би никой 😀. Може би, най-безвредно е с клипси, махаш и слагаш....Аз лично, ще изчакам още малко да ми порасне косата тъй като ми е много къса и ще махна удълженията. И каквото мога да възтановя от моята коса, защото колкото и да казват че удължаването е безвредно....не е така. Косата изтънява, всеки път при поддръжката се накъсва и пада много коса, скалпа не може да диша, защото има закрепени удължения, самите удължения тежът на собствената ти коса и т.н. Като препоръки-намери далон в който да ти поставят качествено косата, защото може така да я сложат че да я усещаш минимално и да ти е комфортно, както и да ти я прелеят за да не си личи.  Зависи и ако си с треси, колко реда са- миенето е “ад”, сушенето също 😊, ако си с повече коса.

Благодаря много! Точно тези неща ме интересуваха Simple Smile

# 91
  • sofia
Момичета, какво ви е мнението за това https://www.instagram.com/p/Bqw4fCThcSG/?utm_source=ig_share_she … shid=dl85x4re31by.
Вижда ми се интересно.

# 92
Момичета, какво ви е мнението за това https://www.instagram.com/p/Bqw4fCThcSG/?utm_source=ig_share_she … shid=dl85x4re31by.
Вижда ми се интересно.

Аз преди време си бях поръчала това чудо от един сайт (хало) екстеншън мисля беше името. За безвредно- 100%, но ако е за удължаване не е много подходящо, не се прелива добре, тъй като е една тресата, особено на по-къса коса. За сгъстяване е ок. На мен лично ми бе особено неудобно за носене, защото този метал който обвива скалпа ми се впиваше и беше болезнено. Другото, което забелязах, е че тъй като самата коса не е за перманентно поставяне, беше по-ниско качество. Но това, пак е до производител и т.н. Не пречи да пробваш и прецениш дали ще ти хареса.

# 93
  • sofia
Няма къде да пробвам или поне аз не намирам. Този сайт е турски и само с поръчка 260 евро.
Ако знаете къде в България има и то по скоро в София ще съм благодарна.
Тук е къса коса, но...https://www.instagram.com/p/Bqrg6Yslv4g/?utm_source=ig_share_she … shid=va45rr5kg5sv

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 15:04 от ademara

# 94
Аз живея в Германия.Поръчах си от Амазон за 20 евро изкуствена коса само дс пробвам как стои.Оказа ,че косата не е от тея лъскавите като на барби и от време на време по поводи я слагам.Удобно и бързо е.260 евро е много за тая една треса.

# 95
Няма къде да пробвам или поне аз не намирам. Този сайт е турски и само с поръчка 260 евро.
Ако знаете къде в България има и то по скоро в София ще съм благодарна.

Ако искате ще попитам колко е цената. Живея в Истанбул. Предполагам ще ми кажат друга цена.

# 96
  • sofia
Пише, че е 300 грама коса . Ще го мисля още , аз в момента съм с кератинови кичури, но поддръжката е много неизгодна за мен , защото съм с 300 кичура, в най -добрия случай 250.
Danaya.d  ,ако е удобно може ли да поразпитате за подробности, защото ние си пишем чрез Гугъл преводача . Аз съм с къса и гъста коса

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 15:33 от ademara

# 97
Горната част на това нещо прилича на тупе.Бих си взела.
Някоя да е носила? Притеснява ме как се отразява на естествената коса? Дали не я.. задушава или..не знам?

# 98
Здравейте мацки,може ли мнение за кичури с кератин от салон Ванет 😊

# 99
Здравейте момичета прочетох почти всичко!Но така и не видях много предложения за места от който може да си купиш качественна коса.
Смея да твърдя,че разбирам от коси и методи за удължаване на коса защото съм пробвала почти всичко!
Истината е,че няма метод който да е на 100% безвреден,просто има по-щадящи варианти!
Купувала съм си коса от Магама,Дима Стил,hair boutique,KS style,и още подобни все скъпи коси,лично аз не съм била достатънчо доволна от тях имайки предвид за какви пари става въпрос!
А за места като салон Vanet,Otto и тем подобни да не говорим пълна скръ,лично съм виждала техни  коси на познати и приятелки който направо им се “реве” от тях не си струват и грам парите!
Пробвах и от перукерки да си взема коса ама явно самите коси не ги бива.

# 100
Здравейте момичета прочетох почти всичко!Но така и не видях много предложения за места от който може да си купиш качественна коса.
Смея да твърдя,че разбирам от коси и методи за удължаване на коса защото съм пробвала почти всичко!
Истината е,че няма метод който да е на 100% безвреден,просто има по-щадящи варианти!
Купувала съм си коса от Магама,Дима Стил,hair boutique,KS style,и още подобни все скъпи коси,лично аз не съм била достатънчо доволна от тях имайки предвид за какви пари става въпрос!
А за места като салон Vanet,Otto и тем подобни да не говорим пълна скръ,лично съм виждала техни  коси на познати и приятелки който направо им се “реве” от тях не си струват и грам парите!
На hair boutique косите изглеждат доста добре, но цената не е за коментиране...
Същи добре ми изглеждат briliance hair...
Някой да си е взимал от олх, на снимки изглеждат добре и цените понякога са на половина.

# 101

Споделям твоята съдба и история!!!!
Дадох толкова пари за прекрасна коса от перукерка.... Радост, радост, на 3я месец какво??! Нацъфтяла (не ползвам преси), шевът отгоре почна да изпуска коса.... Какво да ви кажа, приех, че явно.... Както с хислурона, така и с косата, трябва да е. А няколко месеца

# 102
Момичета, моето мнение е, че в България цените на косите за удължаване са безбожно надути. Купувала съм си от няколко места и мога да ви кажа, че една от алиекспрес за около $40 е най-хубавата, която съм имала. Отказвам да дам няколко стотачки на някой прехвален салон тук, за да получа нещо, което след 2 месеца ще прилича на метла.

# 103
А за места като салон Vanet,Otto и тем подобни да не говорим пълна скръ,лично съм виждала техни  коси на познати и приятелки който направо им се “реве” от тях не си струват и грам парите!
На hair boutique косите изглеждат доста добре, но цената не е за коментиране...
Същи добре ми изглеждат briliance hair...
Някой да си е взимал от олх, на снимки изглеждат добре и цените понякога са на половина.
От OLX втора ръка ли?
Аз ще се потретя сигурно вече, но косата ми от Брилянс е все още чудесна, след вече година почти ежедневно носене,изправяне,къдрене. Снощи я измих за незнам кой път вече, заедно с новите ми 100 гр индийска от Ванет...разликата е огромна. Ванетската се заплита доста, а й е едва второ миене. Другия ми опит е с азиатска от ОТТО, пълна скръб...

# 104
Момичета, моето мнение е, че в България цените на косите за удължаване са безбожно надути. Купувала съм си от няколко места и мога да ви кажа, че една от алиекспрес за около $40 е най-хубавата, която съм имала. Отказвам да дам няколко стотачки на някой прехвален салон тук, за да получа нещо, което след 2 месеца ще прилича на метла.
Може ли линк за косата от Алиекспрес?
Бях я взела от този продавач: https://mrshair.aliexpress.com/store/803332?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dLx2LnF

Общи условия

Активация на акаунт