Удължаване на косата, тема 13

• 68 650
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета, нова съм в сайта и влизам като хала направо извинете ме за което. Прочетох темата и малко от предишната. Някои питаше за хубава коса дори и скъпа аз намерих едни коси в фб славянска коса се казва страничката там косите са от 1500лв нагоре. Имала съм доста коси преди години последната ми беше от кристиан оф рома ог салона, препоръчана моя приягелка ползва такава страхотна коса, взех си и аз пълен боклук. Миналата година имах стикери само около лицето не е подходящ метод, ако не ходиш на фризьор постоянно. Искам коса за постоянно и съм решила да си я сложа с микро капси, колебая се между магама и един продавач в ebay uk. Някои има ли коса на магама?

# 106
Здравейте, аз си поръчах от фризьорката ми 110 грама коса 65 см за 400 лв. Какво ще кажете, дали е добра цената? Детска небоядисвана е.

Сега ми е шие, на какво мнение сте. Дали ще в гъста и дълга? Аз съм доволна от жената, много е готина, но ще се радвам и на други мнения за косата защото не са малко пари.

# 107
Здравейте, аз си поръчах от фризьорката ми 110 грама коса 65 см за 400 лв. Какво ще кажете, дали е добра цената? Детска небоядисвана е.

Сега ми е шие, на какво мнение сте. Дали ще в гъста и дълга? Аз съм доволна от жената, много е готина, но ще се радвам и на други мнения за косата защото не са малко пари.

Малко е като грамаж и според мен няма да ти е достатъчно. Поне още 50 грама трябват.

# 108
  • София
Как ще е малко, 150 грама ще е много, освен ако нейният косъм не е дебел.
С тези 150 грама, след няколко месеца ще е естествено подстригана.

# 109
Как ще е малко, 150 грама ще е много, освен ако нейният косъм не е дебел.
С тези 150 грама, след няколко месеца ще е естествено подстригана.
[/quote

Според мен 110 грама са малко. Аз от три години използвам екстеншъни, а моята коса не е къса, беше до раменете, когато си купих косата. Колкото по-къса е косата, толкова по-гъста трябва да е тресата, за да стои по-естествено. Аз си бях поръчала 150 грама и ми беше малко, поръчах си още 50, станаха ми 200 и съм доволна. Моето мнение е, че минимум 150 грама трябват.

# 110

Две снимки, на които съм с 200 грама коса.

# 111
  • София
Аз не казвам, че е невъзможно, а че е прекалено тежко за естествения косъм и ще се накъса.

# 112
Здравейте на всички!

Бих искала съвет за това каква коса е подходящо да си купя.
Не искам удължаване, а само сгъстяване. Тъй като косата ми в продължение на година буквално опада и сега съм с гъстота на косата като на 4-5годишно дете.
Предпочитам нещо което да се слага и сваля лесно (предполагам на щипки, гребенчета или нещо от сорта, не съм запозната наистина), т.к. не мисля да я нося постоянно.
Но доста си страдам за хубавата коса, която вече я няма.
Косата няма да я боядисвам (освен еднократно, за да се доближи максимално до естествения ми цвят, който е светъл като цяло), нито къдря или изправям.
Предпочитам нещо по-бюджетно като за първа коса, за да видя дали ще се справям със слагането и как ще се чувствам с нея.

Благодаря!

# 113
Здравейте на всички!

Бих искала съвет за това каква коса е подходящо да си купя.
Не искам удължаване, а само сгъстяване. Тъй като косата ми в продължение на година буквално опада и сега съм с гъстота на косата като на 4-5годишно дете.
Предпочитам нещо което да се слага и сваля лесно (предполагам на щипки, гребенчета или нещо от сорта, не съм запозната наистина), т.к. не мисля да я нося постоянно.
Но доста си страдам за хубавата коса, която вече я няма.
Косата няма да я боядисвам (освен еднократно, за да се доближи максимално до естествения ми цвят, който е светъл като цяло), нито къдря или изправям.
Предпочитам нещо по-бюджетно като за първа коса, за да видя дали ще се справям със слагането и как ще се чувствам с нея.

Благодаря!
[/quote

Вземи си като цвета, който искаш, защото косата може да се потъмнява, но не и исветлява. Иначе на Салон Ванет не са лоши и са на достъпни цени.

# 114
Много благодаря, това беше важно уточнение. Ще купя по светла от моята в такъв случай и после ще се нюансира ако трябва и потъмни.

А какъв вариант смятате че ще е най-удачен. Колко грама и под каква форма точно, за да мога сама да я слагам и махам.

# 115
Много благодаря, това беше важно уточнение. Ще купя по светла от моята в такъв случай и после ще се нюансира ако трябва и потъмни.

А какъв вариант смятате че ще е най-удачен. Колко грама и под каква форма точно, за да мога сама да я слагам и махам.
Ако косата ти е оредяла горе, в областта на скалпа, най-добре си вземи тупе. Във Ванет има.

# 116

[/quote

Според мен 150гр, но може да си вземеш 100, а ако решиш, може да си вземеш още 50грама. дължината ще си я определиш сама, но 45см като за твоя случай, мисля, че ще е добре. Най-добре фризьор да ти оформи редовете, защото най-добре ще прецени по твоята коса къде по колко имаш нужда. Взимат около 30лв за майсторлъка

# 117
Здравейте!

Да се включа и аз. Последните години купувах екстеншъни от kosilia - много от снимките във фейсбук страницата са мои. Слагах удължения на клипси и носех 2-3 пъти седмично.

За първи път си взех от тъмно русия цвят - косата беше невероятна и издържа на всякакво третирапе 1,5г. Наистина невелоятна коса. Обаааче..... След това смених цвета - светло русо - косата не беше хубава. Последно бях с кестенява - също не беше като първата.  Започват да се накъсват и оттам става заплитане. Иначе за цената си и не ежедневно носене е приемлива.

По-скоро е бил някакъв късмет първата коса от тях, а после съм нацелвала стандартното им качество, което не е добро, но всъщност за тази цена може да се подменя много по-често.

В момента не слагам удължения, че от тежестта на косата (аз слагах по 250 грама) наистина имах плешиви петна. Сега се възстановявам и пускам моята коса. С годините установих,  че няма по-хубаво от здрава, жизнена и лъскава коса, независимо с каква дължина е.

Преди няколко месеца моя близка си взе коса от briliance hair - беше много суха и я върна след 5 дни. Смениха я с нова, но пак не е нищо особено, а беше от по-високия им клас. Не беше по-добра от kosilia, даже напротив... (само това са ми наблюденията от briliance hair...може просто тя да е попаднала на "лоша партида").

Успех на всички в мисията за красива и дълга коса Blush

# 118
Здравейте,
Аз съм писала и преди и може да се повторя, но по въпроса на Sesylle:
Моята коса също оредя доста, особено на темето. Замислям се за  тупе, но не знам как се отразява на естествената коса, това да е покрита, задушена и .т.н.. Ако някоя знае, моля да сподели.
Преди година-две си взех от Ванет, естествена коса, индийска, ако помня добре. 220 лв, мисля 100-110 гр. При положение, че моята е рядка, този грамаж ми беше достатъчен. На щипки е, 3 реда, 10 щипки общо. След половин ден носене главата леко почва да боли. Удължението е по-дебело като обем от всичката ми коса общо :/ Тъй като не я нося често, още е в добро и лъскаво състояние.
Ти пишеш, че няма да я къдриш и т.н., така че мисля, ще си доволна. НО отбелязвам, че аз нямам база за сравнение с други марки коси и салони.
Също така, имай предвид, че дори и щипки да са, все пак отгоре трябва да има достатъчно твоя коса, която да ги покрие. (или слагаш щипките на по-долен пласт, за да остане коса за покриване)
Слагам снимки, които утре вечер към 21 ч ще изтрия
П.П. Лично на мен много по-добре ми се слива, ако косата е леко навита, отколкото на права

# 119
Лучиа, много ти благодаря за снимките и мнението.
Предполагам нещо такова искам. Да не е все пак цяла перука а да мога да свалям и махам. Ще проверя салона за който говориш да попитам за цена.

А има ли поръчали от али експрес? Говоря за естествена коса все пак, която и там не е евтина. Но ако може конкретен продавач да препоръчате.

Общи условия

Активация на акаунт