Удължаване на косата, тема 13

• 67 396
  • 762
  •   2
Отговори
# 150
Поръчах си детска, небоядисана коса от фризьорка в Пловдив и нямам търпение да я получа Heart Eyes

Скрит текст:

Това си е находка! Колко гр., см и пари е?

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 13:34 от bubanka

# 151
  • Варна
Малко повече от 150 грама, 70 см
Скъпичко е,но реших вместо да се ядосвам на всеки 3-5 месеца,че екстеншъните са заприличали на Барби косата, да си купя такава коса, която с години ще ми държи. 1550 лв

# 152
Здравейте момичета, пак съм аз.
Проблема при мен е, че преди месец си сложих 160-170 грама коса, доста дълга, до кръста горе долу, но скалпа ме сърби неистово много, супер много адски много. Чеша се като чели с въшки, а нямам. Сърби ме където е хванат реда с капса. Защо е така?
Също проблем, който мисля, че не трябва да е така - при ресане падат адски много косми, а фризьорката каза, че било нормално, ама за мен не е, то така ще падне до 3-4 месец и айде... помощ, защото дадох 400 лв и ми е криво, че нещо не е както трябва..  два пъти й се оплаках, тя казва, че е нормално...

# 153
  • София
Косата се къса, доколкото виждам.
Изрусявана ли е преди да е боядисана тъмна?

# 154
Косата се къса, доколкото виждам.
Изрусявана ли е преди да е боядисана тъмна?

Според фризьорката ми е детска, но на мен ми се вижда доста изхабена за детска..

# 155
  • Варна
Забелязах, че някой е гледал удълженията на Allea hair.
Това ми бяха първите екстеншъни преди 3 години и въобще не ги препоръчвам, казват,че косата е европейска,но след точно 3 месеца е мнооооого гадна.

# 156
  • sofia
Здравейте момичета, мисля да си взема коса на стикери от Алиекспрес ,но ми трябва добър фризьор ,който да може да ми ги сложи.Моля да ми предложите салон и колко е цената за слагане на стикерите Simple Smile

# 157
Стикерите са много лесни за слагане може и приятелка с по сръчни ръце да ти ги сложи.Аз така направих и съм страшно доволна.

# 158
Стикерите са много лесни за слагане може и приятелка с по сръчни ръце да ти ги сложи.Аз така направих и съм страшно доволна.

А откъде поръчахте стикерите и доволна ли сте?

# 159
Аз ги купих от Германия (тук живея )200 евро.Доволна съм

# 160
Здравейте момичета, аз съм от Бургас и ми предстои сватба, поради което иска  да си взема коса под наем за събитието! Дима стил ми искат да заплатя косата, която след това не знам до каква степен ще ми върнат от парите! Прочетох за Ванет и Магама, някоя от вас да има отзиви и да е ползвала техните услуги?

# 161
Туити,
На Ванет аз имам, при рядка употреба, още е хубава. За един път, предполагам, ще ти свърши работа.
Темата не е дълга, 13 конкретно е от 11 страници до момента. Виж назад, има споделени мнения и за Ванет, и за други.

# 162
Благодаря Luchia,
ще ги търся на място да видим какво предлагат, за една вечер не мисля да се изхвърлям кой знае колко! 😊

# 163
  • Варна
Детските екстеншъни пристигнаха и съм влюбена. На пипане, на вид, няма нищо общо с останалите екстеншъни, които съм имала. И е мнооого дълга, до дупето.
И преди съм търсила детска коса, но рускините ги продават на двойна цена, около 4000 лв, което вече наистина е прекалено. Тези дни ще Ви прикача снимки на предните ми екстеншъни и сегашните, за да видите огромната разлика между УЖ истинска коса, която много български сайтове казват,че продават и една наистина истинска коса. Blush

# 164
Бях си взела коса на Ванет, не мога да кажа, че е особено добра...

Общи условия

Активация на акаунт