Удължаване на косата, тема 13

• 67 346
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Може ли да препоръчате салони за удължаване на коса в София?

# 271
Авангард.

# 272

Дима стил.

# 273

“Моар”, Студентски град.

# 274
Здравейте, може ли да задам един въпрос, тъй като не открих отговор в гугъл? Колко най-къса е допустимо да е собствената коса, за да е възможно слагането на екстеншъни?

# 275
Здравейте, може ли да задам един въпрос, тъй като не открих отговор в гугъл? Колко най-къса е допустимо да е собствената коса, за да е възможно слагането на екстеншъни?

Достатъчни са и 10см, колкото да има къде да се захване удължението. Друг е въпросът как ще изглежда.

# 276

Достатъчни са и 10см, колкото да има къде да се захване удължението. Друг е въпросът как ще изглежда.
Мерси👍🏻

# 277
Момичета, имам проблем със свикването с треси на капси.
Сложих си косата преди 3 седмици и колкото всички да ми казваха, че след време ще забравя, че имам нещо чуждо на главата не е така.
Първите седмици ми скубеше, чак болеше на определени места на закачане - звънях в салона, било нормално, т.к ми е за първи път. Като попорастна наистина спря толкова да ме дърпа, но пък сега са едни сърбежи, особено като е топло или съм на спа все едно имам одеало на главата...
Ако спя на по-твърда възглавница на сутринта усещам лека болка където съм лежала върху някоя от капсите.
И започвам да се чудя това нормално ли е, колко време трябва да мине за да свикна, аз ли съм с твърде чуствителен скалп, лошо ли са ми ги сложили...?
Иначе резултата е прекрасен, не мога да си се нагледам на прекрасната коса, много високо качество е, салона в който ходих е много добър и препоръчван... не искам да я махам в никакъв случай, но се чудя аз ли греша някъде и винаги ли ще е така?

# 278
Здравей, да с капсите първоначално не е много комфортно. Аз смених сто салона и различни капси: метални, силиконови и т.н. За мен капсите на Дима Стил са най-комфортни, за разлика от косите им 😀. Водят се микро-ринг, много тесни, по-дълги са от другите. Можеш да пробваш там да ти сложат тресите. Гарантирам, че ще усетиш разлика веднага!

# 279
Здравей, да с капсите първоначално не е много комфортно. Аз смених сто салона и различни капси: метални, силиконови и т.н. За мен капсите на Дима Стил са най-комфортни, за разлика от косите им 😀. Водят се микро-ринг, много тесни, по-дълги са от другите. Можеш да пробваш там да ти сложат тресите. Гарантирам, че ще усетиш разлика веднага!

Е, аз точно в Дима стил ходя 😀
Наистина са тънки, дълги, лекички, но просто ми е трудно да свикна... едва в последните дни започвам да я усещам свободно, но така ли ще е след всяка поддръжка със седмици?

Иначе с косата имам късмет,  уникална е, не мога да й се нарадвам - гъста, здрава и мека. Дори успяха да намерят къдрава, която така добре пасва на естествените ми къдрици, че чак аз не мога да направя разлика къде свършва моята и започва другата. С кеф си я нося и права, и къдрава. Изравняването на цвета също направиха много добре, при все моето шарено омбре.

Обаче забелязвам на капсите които най-много ме дърпаха в началото сега стърчат косъмчета с коренче... нормално ли е или да се притеснявам, че започва да ми окапва косата?
Те ми казаха, че ще има такива защото косата, която пада стандартно няма как да се отдели и ще ми се стори при поддръжката, че много коса пада, но реално нямало да е повече от нормалното.
Аз как да съм сигурна, че това не ми е оскубаната коса, как да разбера, че е извън нормата?

# 280
Ще качиш ли снимка на къдравата удължена коса

# 281

Е, аз точно в Дима стил ходя 😀
Наистина са тънки, дълги, лекички, но просто ми е трудно да свикна... едва в последните дни започвам да я усещам свободно, но така ли ще е след всяка поддръжка със седмици?

Иначе с косата имам късмет,  уникална е, не мога да й се нарадвам - гъста, здрава и мека. Дори успяха да намерят къдрава, която така добре пасва на естествените ми къдрици, че чак аз не мога да направя разлика къде свършва моята и започва другата. С кеф си я нося и права, и къдрава. Изравняването на цвета също направиха много добре, при все моето шарено омбре.

Обаче забелязвам на капсите които най-много ме дърпаха в началото сега стърчат косъмчета с коренче... нормално ли е или да се притеснявам, че започва да ми окапва косата?
Те ми казаха, че ще има такива защото косата, която пада стандартно няма как да се отдели и ще ми се стори при поддръжката, че много коса пада, но реално нямало да е повече от нормалното.
Аз как да съм сигурна, че това не ми е оскубаната коса, как да разбера, че е извън нормата?
Абе пада, колкото и да казват, че това е застояла коса в капсите. Просто малко или много там където е захваната се къса. Аз съдя по това, когато съм с коса и капси какво чудо пада и без тресите.

# 282
Аз да ви попитам които имате удължения с капси, как се решете къпете има ши проблем или постоянно трябва да се посещава фризьор за да изглежда добре косата. Също така личи ли когато се връзвате на опашка конска?
Аз уж намерих коса, тя е с щипки но може да се махнат и да се сложи с капси нали?

Ако косата е хубава няма да имаш никакви проблеми. Ще е като твоята собствена.
Аз лично я реша поетапно, т.е. реша тресите една по една.
Не е добре да я опъваш много, защото тресите се смъкват малко по малко надолу и ще трябва да ходиш по-често на поддръжка.

На висока конска опашка не е препоръчително да я връзваш, защото се получава обръщане на тресите нагоре и съответно силно опъване на твоята коса, а това си е сериозна предпоставка за сериозно увреждане.
Може да пробваш на по-ниска опашка и то най-рано след 1-2 седмици, откакто са ти сложени тресите, за да имат време да се отпуснат надолу и да не са толкова близо до скалпа. Тези неща по-компетентно ще ти ги обясни фризьора.

Най-важното: не всяка коса, която е с щипки, е подходяща за трайно поставяне! Ако ще слагаш коса с капси, то тя трябва задължително да е 100% естествена и да е подходяща за трайно поставяне. Иначе рискуваш да стане като гнездо, да я свалиш и отново да дадеш пари за нова, по-качествена коса. Нямам предвид да дадеш 1000 лв. за коса. Това за мен е прекалено.

Аз от 2013г. съм с екстеншъни. Тези дни разглеждах стари снимки и чак сега, когато нося хубава коса, забелязах колко зле изглеждат тези коси, които съм носила преди и които съм купувала от фризьорки, от Ванет и от Алиекспрес. А колко пари съм дала за професионална козметика за тези коси.....човек без акъл! Вече разбрах, че козметиката не играе, когато косата си не става.
Здравей а можеш ли да ми препоръчаш марка кристали или въобще хубави продукти за екстейшъна а и за моята си че вече доста ми е накъсана

# 283
Някой има ли впечатление за косите на Hairboutique?

# 284
Ще качиш ли снимка на къдравата удължена коса
Ще ти пратя на лични, ако все още те интересува.   
Малко със закъснение, но тези седмици все на сешоар ходех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт