Удължаване на косата, тема 13

• 65 271
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Момичета,
Някой беше споменал, че може да даде кординати на фризьор в София за поставяне на тресите по метода зашиване върху плитка. Можете ли да ми ги пратите или споделите тук, ако е удобно? Благодаря ви!
Фризьорката ме разубеди за този метод. Каза че плитката не изсъхва и косата мухлясва....

# 496
Момичета,
Някой беше споменал, че може да даде кординати на фризьор в София за поставяне на тресите по метода зашиване върху плитка. Можете ли да ми ги пратите или споделите тук, ако е удобно? Благодаря ви!
Фризьорката ме разубеди за този метод. Каза че плитката не изсъхва и косата мухлясва....

+1 и на мен ми каза същото.

# 497
Интересно. Аз от три години съм с плитка и косата ми е всичко друго, освен мухлясала Simple Smile.

Не виждам логиката.

Аз съм давала контакт на Мариана, може би за нея питате https://www.facebook.com/Hairdresser-Mariana-608706259239390/

# 498
Някой купувал ли е от коса бг в Инстаграм? Мнения?

# 499
И аз съм с плитки. Косата си изсъхва без проблем. От опит знам, че повечето фризьори нямат опит в плетенето на плитките, а тези, които умеят, избягват този метод, защото отнема много време. Предпочитат капсите и винаги ги препоръчват, защото така им е по-лесно.

# 500
  • Варна
Здравейте, купих си българска детска коса от фризьорка във Пловдив, преди година и половина, първо я носих на щипки и после вече зашиването на треса върху плитка:) не е мръднала, блестяща е, мека е и съм мега доволна.
Затова вместо да давате по 200-400 лева на всеки 3 месеца за нова коса, купете си една за 800-1600 лв и няма да мръдне с ГОДИНИ:) но и внимавайте от кого купувате!

# 501
Абсолютно подкрепям. Нося моята вече 2 години и не е мръднала, също толкова хубава, колкото и в началото.

# 502
От седмица и аз съм уж с българска коса от перукер. Дано се окаже наистина естествена. Отново е трайно поставена на редове с капси.

# 503
Момичета, дайте кординати на тези перукери за българската коса?

# 504
Общо взето косите, за които чувам суперлативи са на “Ladies Point” и “Hair boutique”, но са в по-високия ценови клас. Има ли хора с коси от тези места, които са на поне година и половина да изкажат мнение?

# 505
Общо взето косите, за които чувам суперлативи са на “Ladies Point” и “Hair boutique”, но са в по-високия ценови клас. Има ли хора с коси от тези места, които са на поне година и половина да изкажат мнение?

Аз за въори път си купувам на Диверо - 350 лв. за 100 гр. Носила съм 2 г. с капси. Среден клас са. Не остава супер гладка и лъскава за дълго време, но моята коса се начупва и пилее и затова двете ми се сливат добре. Може би, ако си взема висок клас лъсква коса, ще трябва да изправям и третирам моята всеки ден, за да не се различава от другата, а не искам да я горя.
Трябва да си прецениш, ако твоята е жива и лъскава, че ти трябва коса от висок клас.
Иначе на Диверсо са естествени, не се заплитат и са плътни в краищата (doble drawn). Ако не бях подстригала прекалено първата коса, щеше още да си я нося, т.е. три години вече.

# 506
Момичета, дайте кординати на тези перукери за българската коса?
Аз нямам. Фризьорката ми е посредник. Нямам идея с коя перукерка работи. Иначе във фейсбук съм виждала едно перукерско ателие Крез. Но нямам наблюдения за косите им.

# 507
  • Варна
Да, проверете във фейсбук страничките “перукерско ателие”.
Иначе аз моята детска българска коса я взех от една фризьорка в Пловдив, тя реже косите на място и съответно може да ги направи на треси, капси и т.н. Косата ми е от 12 годишно момиченце. Много лъскава, бляскава, с естествен цвят.
Иначе съм в чужбина и като ходя при фризьорката си тук на всеки месец и половина, два за поддръжка на екстеншъните, все ме пита каква е косата и откъде може да поръча, защото тя самата купува коси и ги слага на клиентките си, ама нейните са от тези, които първоначално изглеждат много добре и после като се измие няколко пъти и край. Трябва нова 🤦🏽♀

# 508
  • Варна
А това на снимките е бонус коса от фризьорката, от която взех детската коса, две тресички ,пак българска коса, но не съм ги слагала по-простата причина, че цвета е доста по-светъл.
И тя е купена преди година и половина.

Надявам се сайтът да не е прецакал качеството.

# 509
Много зависи и от самия тип коса, какво имам предвид - моята е къдрава (винаги е по-суха) и руса, по презумпция е податлива на бързо изхабяване.
Взех качествена, но след година преси и маши дължината стана наполовина, накъса се въпреки, че ползвам много добри продукти.
Примирих се, че всяка година ще взимам нова и наскоро се сдобих с още по-дълга и прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт