Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим... - 5

• 74 129
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
  • София-Младост
Май и двете са за едно и също...но на всеки различно му се отразява.

# 631
  • Sofia
Взимах вечерната иглика преди години заради кожен проблем и киста в гърдата и болки в тях преди цикъл.Много добре ми повлия.Сега мисля да го пия заради нередовен цикъл и нервност Blush
Бонбони от див ямс взимах от китайския на Пиротска,уж за отслабване,не знаех за другите му качества...

# 632
Доли, имаш ли им вяра на храните там,  внесени вероятно без никакъв контрол?

# 633
Момичета,

За какво се препоръчва вечерна иглика и за какво див ям? Тъй като едва ли е удачно да се взимат заедно?

Аз приемам вечерна иглика като общоукрепващо средство, заради типичните симптоми на пременопауза, а див ям заради ниски стойности на прогестерон, и ги взимам заедно.

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 20:44 от Herz

# 634
Аз приемам вечерна иглика заради типичните симптоми на пременопауза, а див ям заради ниски стойности на прогестерон и ги взимам заедно.

Взимах за кратко вечерна иглика, мисля че добре ми повлия върху редовността на цикъла. Сега май пак трябва да я почна. А относно прогестерона, изследвали ли сте го или съдите по симптомите, за да включите добавката?

Препоръчайте ми някоя марка Вечерна иглика, която да е добра и не чак толкова скъпа. Последния път в аптеката ми препоръчаха една за над 30 лв, уж била по-пречистена, взимало се по 1 капс. дневно и т.н. Тогава се отказах от покупката, но сега мисля да купувам пак и въпросът живо ме интересува.

# 635
  • В полите на Пирин планина
Ето това е по-изгодно: https://remedium.bg/menopause/herba-medica-prim-oil-100caps.html

Това също: https://bilki.bg/prim-oil-kapsuli-herbamedika-x60-500mg.html

# 636
  • Sofia
Доли, имаш ли им вяра на храните там,  внесени вероятно без никакъв контрол?

Една префърцунена дама ми ги препоръча от там,затова и се престраших,иначе хич не го харесвам този магазин...

# 637
Аз приемам вечерна иглика заради типичните симптоми на пременопауза, а див ям заради ниски стойности на прогестерон и ги взимам заедно.

Взимах за кратко вечерна иглика, мисля че добре ми повлия върху редовността на цикъла. Сега май пак трябва да я почна. А относно прогестерона, изследвали ли сте го или съдите по симптомите, за да включите добавката?

Препоръчайте ми някоя марка Вечерна иглика, която да е добра и не чак толкова скъпа. Последния път в аптеката ми препоръчаха една за над 30 лв, уж била по-пречистена, взимало се по 1 капс. дневно и т.н. Тогава се отказах от покупката, но сега мисля да купувам пак и въпросът живо ме интересува.

Аз купувам вечерна иглика на Nature's Way. Прогестеронът съм го изследвала и след доказано ниски стойности включих добавката.

# 638
Е, то зависи и от мг на капсулките. Показаните са по 500 мг . А препоръчваната доза е 2000 мг. Ако в някои опаковки са по 1000 може да се окажат по изгодни. За вечерната иглика говоря, че започнах направо 😀

# 639
Да се похваля, след курс със селен и цинк, свалих нивото на TSH от 3,16 на 1,87!!!

# 640
# 641
Това е вечерната иглика, която взимам аз - Nature-s-Way-EfaGold-Evening-Primrose-Max-Strength-1-300-mg

ДХЗ, би ли споделила малко повече за този курс? Не съм чела темата назад, извинявам се ако си писала.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 09:26 от Herz

# 642
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Някакви отзиви за Клименум?

# 643
  • София
Е, то зависи и от мг на капсулките. Показаните са по 500 мг . А препоръчваната доза е 2000 мг. Ако в някои опаковки са по 1000 може да се окажат по изгодни. За вечерната иглика говоря, че започнах направо 😀
Кажете ми какво количество от игликата пиете? Моята АГ вика да взимам, аз питам колко, а тя каза 2х2 Simple Smile После се отплеснахме в разговор за по-важни неща и така си остана. После размишлявах, че вероятно е имала предвид тази от 500 мг. И понеже много ми станаха хаповете реших да взема от 1000 мг и да пия 2х1. Изписа ми я защото стимулира дейността на яйчниците. Преди 2 цикъла имах закъснение и сега видя функционална киста, която каза, че ще изчезне. Аз взех игликата на  Natural Factors. Взимам техния подезичен Б12 и съм много доволна. Сега пак я взех на добра промоция от Ремедиум игликата. 90 капсули от 1000 мг за 24 лв.

# 644
Момичета,

За какво се препоръчва вечерна иглика и за какво див ям? Тъй като едва ли е удачно да се взимат заедно?

Аз приемам вечерна иглика като общоукрепващо средство, заради типичните симптоми на пременопауза, а див ям заради ниски стойности на прогестерон, и ги взимам заедно.
И аз така,но сега спрях Див ям,продължавам само с вечерната иглика,витамин Е,С и витамини от А до Я. Купих си и едни индийски хапчета,за детокс на организма,казват че имат и отслабващ ефект!

Общи условия

Активация на акаунт