Бихте ли взели мъж с дете

• 29 244
  • 528
  •   1
Отговори
# 75
Другите 2 неща нямат общо с детето.

# 76
  • Пловдив
...и са доста по-сериозен проблем, за съжаление.
Не че безпаричният не по своя вина или болният не заслужават да бъдат взети. Затова и казвам "за съжаление".

# 77
Взех мъж с дете, което от първия ден на нашето съжителство живее с нас. Не съм го мислила честно казано. Срещнахме се, решихме да се вземем, знаех, че има дете, но това никога не ме е спирало да го обичам, нито ме е навеждало на мисълта да се откажа. Към днешна дата сме щастливо семейство с прекрасен син и за миг не съм съжалила за избора НИ.

# 78
Взех мъж с дете, което от първия ден на нашето съжителство живее с нас. Не съм го мислила честно казано. Срещнахме се, решихме да се вземем, знаех, че има дете, но това никога не ме е спирало да го обичам, нито ме е навеждало на мисълта да се откажа. Към днешна дата сме щастливо семейство с прекрасен син и за миг не съм съжалила за избора НИ.

Благодаря за откровението la principessa
А как реагираха хората около теб? Той на колко години е? Не питам за един приятел, питам за себе си

# 79
Нормално бих казала. Родителите ми го обикнаха много бързо и силно. За другите не съм се интересувала. Приятелите ни не са ни дали повод да се притесняваме - винаги и навсякъде е канен с нас и се отнасят чудесно. Външни мнения не ме вълнуват много. Единственото чудене беше в началото че живее с нас, а не с майка си, която е в същия град и след обяснение, че малкия сам избра да живее с нас, спряха всички други въпроси. Беше на 9 като се срещнахме с баща му, на 10 вече живеехме заедно. Сега баща му работи в чужбина, а ние си се гледаме двамцата. Вече е един страхотен тийн, с който нямам ниииикакви проблеми.

# 80
Неее la principessa, друго имах предвид, мъжа на колко године е бил като си го взела?

# 81
Ааааа, не съм разбрала правилно - на 30 Simple Smile

# 82
Ааааа, не съм разбрала правилно - на 30 Simple Smile

Млад мъж, благородно му завиждам. Мога само да ви пожелая много да се обичате

# 83
А майката не беше ли против детето да  живее с вас? Извинявай, че питам, от чисто любопитство.
Да се допълня - не мога да си представя, че ще се разделя от децата си. Затова питам.

# 84
  • София
А, ако имаше ти имаше също дете, дали щеше пак така радушно да приемеш неговото, е въпросът.
Защото в другата тема жените масово заявяваха, че не.

# 85
За против не мога да кажа - не съм я питала, но и не мисля, че много се е дърпала. Не желая да я коментирам.
Как бих го приела, ако и аз имах деца от друг мъж, не мога да кажа на 100%, всеки коментар би бил просто хипотеза. . Познавайки се - вероятно да. Не мисля, че бих действала по особено различен начин. Децата са деца и заслужават да бъдат обичани независимо от ситуацията.

# 86
Събирането на деца от различни бракове може да е голямо предизвикателство...и там вече идва проблемът - защото връзката между децата може да не се получи както трябва.

# 87
Двама мои познати с по 1 дете от първи брак се събраха и живеят с двете деца. На няколко пъти искаха да се разделят, но децата им така свикнали едно с друго, че стоят заради тях. Това поне казват.

# 88
Предполагам, че е така. В тази насока обаче опит нямам. Не мога да коментирам. Има много фактори, които могат да усложнят или улеснят такива ситуации. Въпрос на късмет според мен и начин на представяне пред децата. Много е относително. Ние изкарахме късмет и не сме се сблъсквали с особени външни влияния и нещата се случиха бързо и лесно. При други обстоятелства обаче може да е много по - сложно. Спомням си една тема с авторка, която имаше проблем с дъщерята на приятеля си... То страшна работа....

# 89
  • София /Абсурдистан
Не бих си взела повече никакъв мъж. Нито с деца, нито без! Нямам нерви да си създавам допълнителни проблеми....  Smiley
И аз така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт