Бихте ли взели мъж с дете

• 29 260
  • 528
  •   1
Отговори
# 105
Scooba, положението в твойта колиба изглежда доста притеснително.

Мани ме мен, не ме мисли. Опазил Бог жена да иска да те прави щастлиФ Sunglasses

# 106
  • София - Рим и обратно
Динчо, ти си имаш и си преценявяш искаш ли чужди, не искаш ли. Ама някоя госпойца на 40 да ми се прави на ощипана и да избира принца на белия кон, без да се усеща, че залата е празна и желаещи няма...

# 107
И черешка на тортата си тури.
Може да искаш ключ.

# 108
И черешка на тортата си тури.
Може да искаш ключ.

Споко Дренка, всеки влак си има пътници.
Дори товарния... товари.Sunglasses
И за теб ще се намери

# 109
Качват се, слизат, сменят влаковете. Ти цял живот на един ли си планирал да се возиш?

# 110
Държа си на семейството. И когато си избирам мъж се предполага, че няма да е такъв, на който ще му бия шута няколко години след като родя. Затова и няма да взема мъж, зарязал жена си с малко дете. Защото възгледите ни за живота явно се разминават и просто няма да се получи. Но човек прави грешки. След дългогодишен брак с големи деца е различно, както и при вдовците. Не бих взела мъж и с дете, което не харесвам или то не ме харесва. Можеш да игнорираш майка му, баща му, братята и сестрите му. Детето не можеш да игнорираш.

# 111
  • Paris, France
Така се е стекъл животът ми, че не бих взела мъж с дете.
Когато бях млада исках да съм първата кралица и майка на престолонаследника. Познавах се и не бих делила, пък и имах избор. Сега когато съм постигнала това, ако по някакви причини остана сама, бих имала само гаджета. Сложни схеми и чужди деца не искам, имам си мое.

+1.

40 годишните госпожици тук си намират 30 годишни ергени без деца. Сигурно така бих направила и аз.

# 112
  • София - Рим и обратно
Те тия не са ли скрити гейове, ма Невенке? То и тук имам двама познати, дето са се погребали на млади години с баби, ама те са си баш от другия бряг, дето не им е комфортно да го изразят.

# 113
  • Paris, France
Кафе, де да знам. Не мисля. Тук е доста свободно и гейовете си ходят и живеят с гейове. Даже квартал си имат. Чужденците го правят за документи. Те, дори и да са готини външно не могат или не искат да предложат финанси и младата не ги иска. Местните не щат да се занимават. Често не искат да се охарчват. Много от тях подсъзнателно не искат деца или не искат да гледат малки деца.

# 114
  • Варна
Качват се, слизат, сменят влаковете. Ти цял живот на един ли си планирал да се возиш?
Няма лошо да си на един влак стига да е правилния,щото ако не е,се оказва че години наред си се движил към неправилна дестинация.

# 115
Няма правилен влак. Има влакове в различни посоки.

# 116
  • Насред хаоса
Мъже много, хора сред тях малко. Предполагам, че и от мъжка гледна точка нещата стоят така относно жените. Та, ако пред мен бе стоял или в бъдещето евентуално би изникнал въпросът за "вземане" на мъж с дете, бих го взела, ако е човек и си пасваме. Децата не са пречка и нямат вина за нищо, възрастните са тези, които ги превръщат в средство за долнопробни удари под кръста, извиване на ръце и изобщо всякакви войни за отмъщение или наказване на бившата/бившия, както и поради предразсъдъци и дивотии, които за времето си може и да са били приемливи, но сега са абсурдни. Не бих го взела обаче, ако смята, че покрай бившата и децата му от нея стават несъществуващи и престане да се грижи за тях - това ми е крайно отвратителна черта за един мъж - би ме накарала да си задам въпроса, щом зарязва и забравя собствените си деца, що за отрепка е и какво му пречи да се отнесе така към мен и евентуално общите ни деца след време.
Гледам тук някакви приказки за делене се приказват. Какво делене, все едно си взимаш плюшена играчка, на която си собственик, та няма да я делиш с нищо и никого. На двамата възрастни е работа да направят така, че нещата да бъдат добри за всички.

# 117
Аз бях навита да си хвана за гадже мъж с дете, когато се бях развела. Но просто не се появи такъв. Кандидатите бяха все без деца. Не съм ги избирала по този критерий, просто така се е случило.

И малко майтап. В един по-объркан период моя позната ме нави да ме води на гледачка Simple Smile Жената позна ужасно много неща, в интерес на истината. От вратата ме подхвана с цялата ми житейска история, аз само гледах и кимах. Накрая каза, че ще се омъжа много скоро за мъж, който ходи на работа с костюм и риза, с еди каква си коса и очи. Как не умрях от смях не знам, но не й повярвах никак. Тя добави, че мъжът ще е с едно дете, но когато го срещна, то няма да е при него. Аз си го обясних, че детето ще е при майка си, разбира се. И така после срещнах мъжа ми, обаче той беше без дете и си викам - гледачката не позна за това нещо... след време ни се роди бебе и реално човекът наистина е с едно дете и то не е било при него, когато съм го срещнала. Но изобщо не ми беше хрумвало да раждам пак и не се бях сетила за такъв вариант.

# 118
  • Варна
Няма правилен влак. Има влакове в различни посоки.
Не мисля.Когато си тръгнал за някъде или с някого,естествено е да знаеш на къде отиваш.Друг е въпроса,че много често се получават разминавания и се стига до преждевременно приключване на пътуването.За жалост.

# 119
Качваш се с идеята, че пътувате заедно, после понякога се оказва, че искате в различни посоки. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт