Бихте ли взели мъж с дете

• 29 261
  • 528
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
...От вратата ме подхвана с цялата ми житейска история, аз само гледах и кимах. Накрая каза, че ще се омъжа много скоро за мъж, който ходи на работа с костюм и риза, с еди каква си коса и очи. Как не умрях от смях не знам, но не й повярвах никак. Тя добави, че мъжът ще е с едно дете, но когато го срещна, то няма да е при него. ...
А позна ли за косата, очите и костюма?

# 121
Да Simple Smile Позна и много други неща. Това ми е единствено ходене на гледачка и доста се стреснах.

# 122
Искам да знам коя кукумяФка отговори с ,,Да и ще направя всичко възможно да не погледне децата си от първия брак,, Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 123
Вярно има и такъв посочен отговор. Не бях се загледала в анкетата.... Надявам се да е шега....

# 124
Предполагам тази, която не понасяла детето на мъжа си и той бил наясно, че и е неприятно да го вижда.

# 125
  • където ми харесва
Мисля да приема темата сериозно и да отговоря сериозно.
Мен ме взеха с дете. Мъжа ми не е бил женен преди това и няма други биологични деца, освен общото ни.
Та, опитвам се да погледна от камбанарията на разведен мъж с дете. Мисля че има доста , които биха взели такъв мъж, но им е някак си тъпо да си го признаят. И в повечето случаи биха взели такъв мъж от отчаяние, че другите мъже вече не им обръщат внимание. Малък е процента на младите жени, които не са били женени и нямат деца, които са обвързани с татковци. И далеч по-голям е процента на жени 35+, които също нямат деца и не са били омъжени, но се обвързват с разведени бащи.
Аз лично, ако някой ден се разделя с мъжа ми (Да не дава Господ), не бих имала никакви скрупули да се обвържа с мъж, който има деца.

# 126
  • Насред хаоса
Та, опитвам се да погледна от камбанарията на разведен мъж с дете. Мисля че има доста , които биха взели такъв мъж, но им е някак си тъпо да си го признаят.
Тъпото според мен е, че някои искат и смятат за редно тях да ги "вземат" с дете, ама те не щат мъж с дете. Значи той да поеме функциите на другия родител за техните, но те да приемат същите функции за неговото - не става.

# 127
Искам да знам коя кукумяФка отговори с ,,Да и ще направя всичко възможно да не погледне децата си от първия брак,, Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Не знам, аз избрах тази опция  от името на приятелка, щото моят отговор го няма в анкетката ти. За съжаление не мога да гласувам повече от веднъж, за статистиката, а виждам, че ти е важно.

# 128

Не знам, аз избрах тази опция  от името на приятелка, щото моят отговор го няма в анкетката ти. За съжаление не мога да гласувам повече от веднъж, за статистиката, а виждам, че ти е важно.

Интересна приятелка имаш Sunglasses
Я разкажи за нея моля те...

# 129
  • София
Вярно има и такъв посочен отговор. Не бях се загледала в анкетата.... Надявам се да е шега....

Не е шега.
Ако разгледаме мненията от една предишна тема, в която се обясняваше защо е нормално жената да си търси ерген, нищо че е разведена с деца, ще стане ясно.
И няма защо да се лъжем, че като сме в 21- век, "детето си е дете" и не пречи.
На жените пречи по подразбиране, защото потенциално застрашава интересите- емоционални, финансови и всякакви на собствените.

# 130
Дренке  какъв е твоя отговор?

# 131
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
"мъж с дете" озн. такъв, който си го гледа сам...или с двама родители...
Защото, ако са двама, обикновено майката поема цялата грижа...

При всички случаи зависи само от това колко е готин мъжа...

# 132
Дренке  какъв е твоя отговор?

Вземам детето, мъжа - не.
Жените, предпочели вариант три, реално са много повече.

# 133
Ха ха ха. Това ме накефи .

# 134
  • Най-красивата страна
Не,не бих взела мъж с дете.

Общи условия

Активация на акаунт