Бихте ли взели мъж с дете

• 29 280
  • 528
  •   1
Отговори
# 135
  • Sk babe

Дренке, вероятно е така. Ако обърнем ситуацията, и същите тези жени се окажат самотни (жадуващи любов) с дете/деца, сигурно биха се обидили ако желаният мъж ги отсвири, заради хлапетата?

Обикновено е така -  моето трябва да го приемат, но аз чуждо не гледам...

# 136
И такива случаи има, но по-рядко.
Мъжът е наясно, че взема жена с дете, в комплект и всичко, произтичащо.
Жената - абсурт е обяснила.

# 137
И такива случаи има, но по-рядко.
Мъжът е наясно, че взема жена с дете, в комплект и всичко, произтичащо.
Жената - абсурт е обяснила.

Oбяснила е че детето на мъжа пречи на интересите на жената с дете но детето на жената не пречи на интересите на мъжа и децата му, така ли? Simple Smile Simple Smile Simple Smile Бреййй, че много интереси имали тия жени бе... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Няма вечна любов, има вечни интереси. Или за ,,приятелство,, беше сентенцията?

А жената като взема мъж с дете не е наясно че е в комплект и всичко, произтичащо???

Вчера четох мрънкането на нЕква ,,певачка,, Мара - Гущеров я бил зарязал и си взел всичките подаръци, била в нищета цели 6 месеца... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Един от коментарите беше ,,ми затворила си краката и подаръците изчезнали,, Simple Smile 
https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/mara-otvarachkata-dram … i_news624851.html
Като давал бил истински мъж ма кат я натирил вече не бил истински мъж Simple Smile Ей така, от сутринта... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Женски ,,критерии,, и начин на ,,мислене,,...

# 138
Какво се нервиш с жените, Скубч, гледай си борсата и поръчките, ти си сериозен мъж.

# 139
  • София

Oбяснила е че детето на мъжа пречи на интересите на жената с дете но детето на жената не пречи на интересите на мъжа и децата му, така ли? Simple Smile Simple Smile Simple Smile Бреййй, че много интереси имали тия жени бе... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Няма вечна любов, има вечни интереси. Или за ,,приятелство,, беше сентенцията?

А жената като взема мъж с дете не е наясно че е в комплект и всичко, произтичащо???

..................
Женски ,,критерии,, и начин на ,,мислене,,...

Така е, Скуба, няма защо да се нервиш.
Вечна любов към мъж няма, нож към децата има.
Затова за жената, съвсем в реда на нещата е, те да са добре, техния интерес да е защитен, а за интересите на детето на мъжа да се грижи майка му- на детето ,де.

Аршинът ни е двоен, та дрънка и понякога чак е неудобно да си го признаем.

А, че мъжете сте по- широко скроени и като сте луднали по кравата, телето дори не го отчитате като отделна единица, е вярно. Peace

# 140
Не знам какво да ти кажа...
Ако питането ти е във връзка с лични избори или касае пряко професионалния ти живот, може би е добре да преосмислиш очакванията си, и да се примириш с някакво положение, най-удобно за теб самия.

# 141
  • София - Рим и обратно

Вечна любов към мъж няма, но към децата има.
Затова за жената, съвсем в реда на нещата е, те да са добре, техния интерес да е защитен, а за интересите на детето на мъжа да се грижи майка му- на детето ,де.

Аршинът ни е двоен, та дрънка и понякога чак е неудобно да си го признаем.

А, че мъжете сте по- широко скроени и като сте луднали по кравата, телето дори не го отчитате като отделна единица, е вярно. Peace
Точно това е, с думи прости. Това й е в биологията на жената - да се погрижи за своето поколение. Предполага се, че за детето на мъжа пак така - майката мисли. Затова и не остава много ресурс (най-вече морален) за една жена да мисли И за неговите деца. Ако няма нейни, по-вероятно е да е всеотдайна, иначе....често се получава "исках, ма нямах желание".

# 142
absurT, Кафе, дразнещото е че жената се ,,грижи,, за бъдещето на децата НО за сметка на мъжа.
Че той мъжа ако е Оправен и може да осигури децата си а не е скачал по площадите 1989 лето сам ще се погрижи за децата си, не му трябва някоя за да разпределя
Бащата на децата на тая жена що не се погрижи за децата си, те са при майката. Че втория мъж да им мисли осигуряването. По логиката ,,децата на мъжа са при майката,,

Жената като е толко загрижена какво й пука мъжа с деца какво ще осигури? Той осигурява своето си дете, нека жената осигури своето НО за собствена сметка

Изобщо мъж с деца и жена с деца е ,,събрали се в нещастието си,,

# 143
  • Sk babe
Да си призная,  тая тема със съквартирантаката ми в унито я бяхме дъвкали. И тя чуждо не искаше да гледа, защото щяло да е чуждо.

Обаче, за съжаление, сега тя е бившата с детето и се оказа, че 2та му майка доста добре се грижи за него като го вземат с таткото през уикенда.

# 144
  • София
absurT, Кафе, дразнещото е че жената се ,,грижи,, за бъдещето на децата НО за сметка на мъжа.
Че той мъжа ако е Оправен и може да осигури децата си а не е скачал по площадите 1989 лето сам ще се погрижи за децата си, не му трябва някоя за да разпределя
Бащата на децата на тая жена що не се погрижи за децата си, те са при майката. Че втория мъж да им мисли осигуряването. По логиката ,,децата на мъжа са при майката,,

Жената като е толко загрижена какво й пука мъжа с деца какво ще осигури? Той осигурява своето си дете, нека жената осигури своето НО за собствена сметка

Хайде, какво общо има скачането по площадите?
И скачали, и не скачали, все едно търсим в мъжа- сигурност и закрила.
Че да си отчуваме чаветата на завет от житейските бури, "в добро здравие и разположение на духЪТ" Simple Smile

Ти искаш пак да се правим на еднакви с мъжете.
Ами, сори, аз като жена, завет не мога да правя.
Ако някога се джендеросам и ми е едно такова мъжко да се чувствам, мога и ръка да ти подам на слизане от метрото, и да взема под крилото си. Joy

# 145

Хайде, какво общо има скачането по площадите?
И скачали, и не скачали, все едно търсим в мъжа- сигурност и закрила.
Че да си отчуваме чаветата на завет от житейските бури, "в добро здравие и разположение на духЪТ" Simple Smile

Ти искаш пак да се правим на еднакви с мъжете.
Ами, сори, аз като жена, завет не мога да правя.
Ако някога се джендеросам и ми е едно такова мъжко да се чувствам, мога и ръка да ти подам на слизане от метрото, и да взема под крилото си. Joy

Само мусака аbsurT Flowers Hibiscus

# 146
Ако жената не търси сигурност от мъжа, не иска съжителство, обещания, вричания - ок ли си или ще се нервиш, че си попаднал на жената-мъж?

# 147
Ако жената не търси сигурност от мъжа, не иска съжителство, обещания, вричания - ок ли си или ще се нервиш, че си попаднал на жената-мъж?

Аз затова ли си поисках мусака от absurT Simple Smile

# 148
  • Paris, France
Да си призная,  тая тема със съквартирантаката ми в унито я бяхме дъвкали. И тя чуждо не искаше да гледа, защото щяло да е чуждо.

Обаче, за съжаление, сега тя е бившата с детето и се оказа, че 2та му майка доста добре се грижи за него като го вземат с таткото през уикенда.

Защо за съжаление? Това е прекрасно и бившата намазва. Детето и е добре гледано през уикендите а тя е свободна да прави каквото си иска. Зает с чуждо дете е уикенда на настоящата.

В миналото в Европа е наследяват само или основно първородният син и е нормално една жена да иска да е майка на първородния. Е, смъртността е била висока.

Аз нямам двоен аршин. Докато бях без деца не излизах с мъже с деца. Ако остана сама с децата изобщо няма да имам открити връзки, така че нито мъжете ще виждат моите деца, нито аз техните.

Някой писа, че жените очаквали от новия да им гледа детето и да се прави на баща. Така е, но ако на мъжът не му харесва може да скъса. Това е цената, която жената слага. Има и мъже, които очакват жената да им гледа децата от предишни връзки и даже го изискват.

# 149
В такива ,,връзки,, мъжа е поставен от самото начало в неизгодна и неравностойна позиция. Детето му е при майката и може да мине за сам и свободен но не стига че кравата върви с телето ми и с изискванията си, че и с грижата на новия мъж по чуждото за него дете, че и в джоба му гледа как ще се погрижи за неговото си. Щото според нея трябва да се грижи само и първо за нейното
Щото тя неговото я го види я не ма новия мъж ежеминутно ще трябва да търпи нейното
Те затова според мен мъж с дете или без няма значение не трябва да се занимава с жена с дете

Общи условия

Активация на акаунт