Бихте ли взели мъж с дете

• 29 270
  • 528
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Бих. Много интересно. Какъв е проблема, че има дете,  какво пречи пък то, особено ако не живее с баща си? Не съм забелязала на моя бивш мъж наличието на дете да се е отразило негативно на любовните отношения, даже вероятно ги подпомага. Ама дете, което таткото вижда на две седмици за един уикенд, лятото за седмица, никой не го тормози за издръжка, мъжа ми (пастрока ) плаща всички курсове и уроци, спортове, осигурява добруването на детето, що пък на една бъдеща жена на бившия ми мъж да пречи синът ми? Реално ангажимента на таткото е да го види, ако иска, и какичката да го изтърпи два дни. Как пък на толкова много жени и това им е много, не знам. Когато е жена с дете, е друго, тогава тя си го гледа и новия мъж трябва да се настрои и към него. Ама мъж с дете, живеещо при майка си...

# 151
  • София - Рим и обратно

Щото тя неговото я го види я не ма новия мъж ежеминутно ще трябва да търпи нейното

Ма ако ще. То това се решава в началото. Ако не иска да го търпи ежеминутно - да се спасява. Както и жената, ако толкова я дразни фактът, че мъжа има дете и трябва да се съобразява, не се събира с въпросния. Ето - ти си решил за себе си да не се занимаваш, но не можеш да решиш за другите - кое трябва и не трябва.
А и май май и ти си на принципа - моето да го обича, ама тя да няма нейно.

# 152
  • Paris, France
Те затова според мен мъж с дете или без няма значение не трябва да се занимава с жена с дете

Има жени, които имат деца, но децата им живеят с бащите си, баба и дядо, пансион в Швейцария Итн. Те, според тебе, стават ли за занимавка?

Разбирам това, което обясняваш и в днешно време наистина свободните бащи не живеят с децата си непрекъснато. Но, тенденцията вече е смесено отглеждане, с половината време при бащата. Има и вдовци с по едно или две малки деца и там е страшно, защото децата си живеят с бащата и всички разходи са за него

# 153
  • София
В такива ,,връзки,, мъжа е поставен от самото начало в неизгодна и неравностойна позиция. Детето му е при майката и може да мине за сам и свободен но не стига че кравата върви с телето ми и с изискванията си, че и с грижата на новия мъж по чуждото за него дете, че и в джоба му гледа как ще се погрижи за неговото си. Щото според нея трябва да се грижи само и първо за нейното
Щото тя неговото я го види я не ма новия мъж ежеминутно ще трябва да търпи нейното
Те затова според мен мъж с дете или без няма значение не трябва да се занимава с жена с дете

Истината е, че кучето скача според тоягата.
Мъжете сте, които не отчитате телето като отделна единица.
Ако децата оставаха при вас, щяхте да си търсите заместителка на майката, а не заместителка на жена ви.
И тогава нямаше да ви е все едно дали тя има или няма деца.

# 154

Има жени, които имат деца, но децата им живеят с бащите си, баба и дядо, пансион в Швейцария Итн. Те, според тебе, стават ли за занимавка?

Teзи определено ДА, в равностойна позиция сме.
Днес го гледам моя, ми той по-висок от мен. Дете...??? МинАл покрай децата.

# 155
Викаш, кандидат-жената може и да се облажи. Ей ти ползите.

# 156
Аз изобщо не съм широко скроена, доста тясно дори, но като чуя "чуждо дете" и ми идва да отвъртя един шамар на казалия го.

А женорята, дето се оправдават с някакви инстинкти, уж да защитят поколението, са точно, като мъжете, които си оправдават изневерите със същите инстинкти - за нищо не стават. Никакъв инстинкт не е, а тъпкан мозък с предрасъдъци, комплекси, ревност, егоизъм и страх то "чуждите", тия от другото племе ... Твърде често такива жени се тресат от хормони, защото още нямат деца или имат, но им се е получило кофти майчинството, агресивно пасивни, объркани, фрустрирани от скапания си животец, безкрайно завистливи, травмирани психики. А тези възпитателки, които насаждат подобни разбирания, те разбира се са стари, в късна критическа, без грам женственост останала в тях, с основна цел в живота да ядат и да оцелеят още малко - тъщи и свекърви.

Те дори животните отглеждат/обгрижват/кърмят бебета на други, дори и от друг вид, тя нашта, заради инстинкта и било ... инстинкта - друг път.

# 157
  • София /Абсурдистан
Никакъв инстинкт не е, ами беднотия. Той няма пари за себе си, бившата го тегли да дава някакви пари за детето от предишния брак, ама иска нова връзка и ново дете. Ми ясно е, че и там ще трябват финанси. Деца освен с любов, се гледат и с пари основно. Що пък веднъж не съм чула да има супер скандал, когато мъжът е богат и осигурен, да  може да гледа и 10 деца ако иска и още толкова жени и няма проблем. Избиват се за него, колкото и деца да е имал до момента, няма никакво значение. В такива случаи бившата и настоящата са в добри дипломатични отношения, децата от предишния и настоящия брак са приятели, мир и любов навсякъде и т.н. Нека да наречем нещата с истинските им имена моля.

# 158
Именно.

Допълвам се - беднотия, лакомия, алчност, скъперничество, простотия, травма от минали бедни години - в деството или по-нататък, страх, стрес от безпаричие, което ги прави агресивни към всичко, което може да им отмъкне салама.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 21:18 от Salsisha

# 159
  • София - Рим и обратно
Глупости, не е само това. Абсурт го каза много точно в другата тема - човек трябва да си даде сметка дали има нерви да се справи с доведено хлапе, което ще го гледа накриво и ще тропа с краче “ти не си ми майка/татко”. Има и такива, и хич не са малко. Па после нека ме питат що препочитам куче. Говоря за дете с жива и присъстваща майка, нали. Ако е полусираче, ще го приема за мисия и бих го гледала на 100 %. Иначе, ако няма държание, каквото изисквам от моите деца, да си върви при майка си с капризите. Таткото, ако иска - и той.

# 160
Не може да изискваш държание, каквото от твоите, още повече - не си участвала в процеса на възпитание.
Натирвай бащата и рахат, кво се занимаваш.

# 161
А те пък защото 100% от собствените, не тропат с крака и не казват неща в пъти по-лоши от "не си ми майка", което си е вярно в крайна сметка ... Доведеното да ти каже нещо на опаки, няма така да удари, както да ти го каже собственото. А често собствените имат остър речник и безумно държание в разни периоди от живота си.

# 162
  • София - Рим и обратно
Да, ама си имат майка, която да ги търпи, както аз търпя моите.

# 163
  • София
А те пък защото 100% от собствените, не тропат с крака и не казват неща в пъти по-лоши от "не си ми майка", което си е вярно в крайна сметка ... Доведеното да ти каже нещо на опаки, няма така да удари, както да ти го каже собственото. А често собствените имат остър речник и безумно държание в разни периоди от живота си.

Да, ама реакцията ми към моите е лично моя работа и никой не може да ми се меси, схващаш ли?
И няма при тях " не си ми майка", и няма различно отношение.

# 164
А, за доведеното, кой ще ти се меси? Ти си отговорна за него, както се грижиш, така ще е, как ще ти държат сметка? Разбира се, че не трябва различно отношение, поне не толкова, колкото е нормално. Защото и между собствените деца има различен подход, все пак различни личности са.

Общи условия

Активация на акаунт