Перилни препарати и омекотители – 55

• 67 837
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
За сушенето знам. Да...дълго и хубаво на слънце по възможност.😊
Абе с каквото имам ще го пера.
На химическо няма сила, която да ме накара...като знам какви са некадърници..не!!!!! Трижди пъти не. Найн. Ньет и т.н.

Парката...в пералня. Косъма не е естествен, нали?

# 61
  • Ловеч
Якетата с пух си ги пера в пералнята с обикновен препарат, който си ползвам за всичко останало и си ги суша в сушилня. Едното ми яке е на 5 години в цикламен цвят и не е мръднало.

# 62
И аз така ще процедирам...благодаря.

ПС..опитах да цъкна на "полезно" под поста на Радина, но ме праща горе на страницата ...😐

# 63
  • София
А някой все пак засичал ли е Персил сенситив от сегашната промоция в Кауфланд?

# 64
Не. Не участва в промоцията...никога.
Не го чакай. Вариант ти е ДМ...опаковка за 20 пранета...

# 65
  • София
Благодаря!
А този сенситив дали е по-скоро за бяло или е изчистен откъм химии просто? Питам за да знам дали сега да взимам и за цветно и за бяло и за бебето живот и здраве. Ако бебешкия става за нашето бяло и е изгоден направо да пера и нашите дрехи с него.

# 66
Синът ми каза, че Персил в Кауфланд за 60 пранета е само за бяло и за цветно – прах и гел. Няма сензитив. Всичко пристига на палети ежедневно и каквото е на палета, това зареждат, затова понякога има само за бяло, понякога – само за цветно, ако търсенето и потокът е голям. Ако има някакви остатъчни количества в склада, зареждат тях и има от двата вида. Това е като информация отвътре.

Персил сензитив става за дрехи на хора на всякакви възрасти. За бяло е.

# 67
С Персил сензитив спокойно можеш да переш и вашите "бели" дрехи...и на бебока. Той си е прах за бяло де факто...с кислородни избелители - праха, не гела имам предвид.

# 68
От днес до 19.09 в ДМ

# 69
  • София
Относно мрежите за пране...
ДМ-ските сa с по-фини дупки.
Скрит текст:

В Левчетата са с едри отвори, като това:
Скрит текст:
Освен за маратонките (веднъж) - ще ми трябват и за шапка с козирка изцяло от памук (и една вълнена жилетка). Доколкото знам не се перат в пералня такива шапки, но на фино пране трябва да стане и с тези торби. На ръка ми се струва много афиф работа.
Коя е по-подходяща: с едри или ситни дупки?

Какво слагате за да балансира при центрофугиране, ще ползвам една или макс две центрофуги на 400оборота/мин.
teta75, Не съдържа ... аluminium chlorohydrate / туй било вредно!/
Съдържание: Potassium Alum (естествена минерална сол)
Това прочетох, относно део кристала въобще. И без да се задълбочавам, продължавам да го ползвам, защото съм доволна!
Моите не съдържат нито  аluminium chlorohydrate  нито Potassium Alum и си спя спокойно Relaxed

# 70
Стар чаршаф слагам с маратонките...

# 71
Човекът въпрос пак се появи. Боже, боже, досега да ги беше изпрал 100 пъти. Та едри дупки, та ситни дупки... Каквито и да са дупките, все една работа ще ти свършат торбите. Вече ти написаха в една друга тема, че торбите със ситните дупки са подходящи за сутиени с банели.

# 72
А колко шапки с козирка съм изпрала в пералнята! Няма никакъв проблем. Не знам как реши, че не се перат. И в мрежи не съм ги слагала.

# 73
Току-що и аз завъртях две такива шапки, представете си, без мрежа, на програма памук с другите цветни дрехи и на 800 оборота. На едната малко се изкриви козирката, но я пооправих и всичко си е тип-топ.

# 74
Май картон имат в козирките и за това се кривят при мокрене...

Общи условия

Активация на акаунт