Перилни препарати и омекотители – 55

• 67 097
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
.... или както се пере на ръка. Със същите движения. Който не знае.....да пита баба си как става работата  Stuck Out Tongue

# 106
Персил или Ариел премахва петна и изпира по добре
И двата се справят еднакво по мое мнение. Аз предпочитам Персил заради целулазата, а и защото мирише по-слабо, по-деликатно и по-приятно от Ариел. Пере прекрасно, дрехите искрят – и белите, и цветните. Освен това от Ариел се обривам по корема от известно време.

# 107
  • София
Персил или Ариел премахва петна и изпира по добре
И двата се справят еднакво по мое мнение. Аз предпочитам Персил заради целулазата, а и защото мирише по-слабо, по-деликатно и по-приятно от Ариел. Пере прекрасно, дрехите искрят – и белите, и цветните. Освен това от Ариел се обривам по корема от известно време.

Аз по спомен съм имала петна, с които Ариел не се е справял, а с Персил вече ги няма.

# 108
  • Ловеч
Взех последния Персил за цветно днес от Кауфланд. За бяло имаше доста и на пръв поглед си помислих, че е само такъв.
На около половин година ли пускат тази промоция? Не мога да се сетя кога беше предния път, но пак си купих.
Вече съм заредена поне за 1 година 😊

# 109
  • София
Момичета, залях си две бели блузи с кафе. Изпрах ги на 60С, дълга програма за памук, с Персил за бяло, без да третирам петната. Едната ми блузка се изпра, но другата имаше жълтеещо петно. Изпрах я втори път - не беше мръднало жълтеещото. Трети път я прах, като преди това я намазах с препарата за петна на Хейтмън - струва ми се, че дори повече се вижда. Има едни черни чертички на самата блузка и не смея да я напръскам със спрея с белина.
Някой има ли предложения как да махна петното или да я прежаля?

# 110
Взех последния Персил за цветно днес от Кауфланд. За бяло имаше доста и на пръв поглед си помислих, че е само такъв.
На около половин година ли пускат тази промоция? Не мога да се сетя кога беше предния път, но пак си купих.
Вече съм заредена поне за 1 година 😊

И аз успях да се заредя с един Simple Smile

# 111
  • София
Момичета, залях си две бели блузи с кафе. Изпрах ги на 60С, дълга програма за памук, с Персил за бяло, без да третирам петната. Едната ми блузка се изпра, но другата имаше жълтеещо петно. Изпрах я втори път - не беше мръднало жълтеещото. Трети път я прах, като преди това я намазах с препарата за петна на Хейтмън - струва ми се, че дори повече се вижда. Има едни черни чертички на самата блузка и не смея да я напръскам със спрея с белина.
Някой има ли предложения как да махна петното или да я прежаля?

На мен и най-упоритите петна са ми изчезвали с ОМО.

И като стана дума пускат ли прах ОМО на промоция в Кауфланд както преди. Това силно ароматизираното ОМО?

# 112
Аз пък избягвам да се затрупвам с прахове, така ми остаряват. Персил имаше в К някъде през април-май на промоция. При положение, че имам за цветно около 40 пранета и за бяло пак толкова, прецених, че няма да взимам засега, докато не изразходя наличните количества в къщи. Още повече че винаги мога да си взема Денкмит от ДМ.

# 113
Миналата седмица беше Омото ☺
Рядко го пускат него. За разлика от Персил и Ариел...
Ариел 40 пранета др.седмица в К на 12 и нещо си....

# 114
  • София
Аз пък избягвам да се затрупвам с прахове, така ми остаряват. Персил имаше в К някъде през април-май на промоция. При положение, че имам за цветно около 40 пранета и за бяло пак толкова, прецених, че няма да взимам засега, докато не изразходя наличните количества в къщи. Още повече че винаги мога да си взема Денкмит от ДМ.

По едно време се заривах в препарати за пране. И когато един ден се загледах в бройката, и ми стана лошо, спрях да се запасявам. Един прах за бяло, един прах за цветно, един течен за цветно. Купувам, когато свърши нещо. Единственото изкушение, което си позволявам, са капсулите на Персил, много ме изкушават с шаренките си етикети. И повечето миришат чудесно!

# 115
А защо си взимаш хем прах, хем течен за цветното?

# 116
  • София
А защо си взимаш хем прах, хем течен за цветното?
С течния пера черни и тъмни или ако се наложи нещо набързо да пусна.

# 117
  • Сливен
Качили са пак цената на бебешкия прах на ДМот 6.99лв на 9.99лв,много съм ядосана.Взех бебешкия на Персил дано да нямаме проблеми с него.

# 118
Еееее...аз докато му се наканя...

# 119
  • Сливен
За избелване е перфектен.Бях накиснала за една нощ на бебо коланите от столчето за хранене станаха като нови.

Общи условия

Активация на акаунт