Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 53 655
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
здравей, анели Simple Smile не ми е спешен ремонта, може ли телефона на майсторите на лични?

Привет от мен Simple Smile
Вижда му се края при нас. Има няма още месец ...и половина Simple Smile и почваме да се нанасяме.

"Терасите" са като самотния войн в полето Simple Smile, въпреки че са 4броя сгради. Като около тях не трябвало да има застрояване, според плана на района. Но да видим Simple Smile, те веднъж захапали някое парче, трудно го оставят днешните строители не застроено.

Дончев, определено му е пораснала работата. И благодарение на връзки в общината(според няколко различни наши познати), взема няколко обекта наведнъж и става едно мазало после. На завод Дружба, където ще строи петното е ужасно, и до дерето точно. Ние гледахме един панел там, и единствения лъч въздух идваше от това място, където бяха малка :къщичка: и двор. Не знам как изобщо ще има светлина там.

Интересно, но още няма страница за разрешителните за строеж за 2019та.

Това, което прилича на търговски център на Константин и Елена,  изглежда много добре! Дано се реализира.

анели, доволна ли си от бригадата, може ли да я препоръчаш? колко ти излезе целия ремонт?

Здравейте Simple Smile
.....................................
Здравей, да, бих ги препоръчала. За съжаление ангажиментите им са с няколко месеца напред,. Но мога да дам телефон на лични, ако нямате нещо спешно. Двама са, но работят много съвестно и добре. Най-добре се работи по проект, като им е зададен - къде, какво, как. Те си казват, кое могат и кое не могат. В хода на ремонта също казват ако има изникване на проблемна зона.

# 601
# 602
Има ли някой опит с брокерска агенция Лайънс Груп ? Някакви отзиви ?

# 603
Има ли някой опит с брокерска агенция Лайънс Груп ? Някакви отзиви ?
Наперени петлета, но са слаби, можеш и да ги прескочиш.

# 604
# 605
Няма как да го прескоча. Въпросът е дали са коректни по-нататък. Иначе схемите са ми ясни ...

# 606
Няма как да го прескоча.
Няма как да няма. hahaha Марто ти е обяснил как става.
Колко да са коректни, лапат ти 3%, а ти се спасявай.

# 607
Няма как да го прескоча.
Няма как да няма. hahaha Марто ти е обяснил как става.
Колко да са коректни, лапат ти 3%, а ти се спасявай.

Ами като казвам,че няма - значи няма. Това,което Марто ми е обяснил ми е ясно и съм го правила, но случаят е друг. А,иначе мерси за инфото.
Та,все пак ако има някой,който реално си е купил имот без да ги прескочи,ще се радвам да сподели Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 21:05 от Muhhha

# 608
Много се извинявам, обаче някакво преселение ли се очаква, че така са емнали града да го застрояват? Какво изпускам?
Механичният прираст от Търговище, Шумен, Разград и д-р е намалял драстично, защото Варна от 10г не предлага кой знае какви заплати..
Руснаците продяват, англичаните и те се чудят какво да правят .. Та кого чакаме, че такива комплекси се подхващат ..
Дори софиянци купуват в гръцко..

# 609
  • Варна
Ей сега, като Брекзит стане факт и 100 000 човеци, пребиваващи на острова ще се върнат. Събрали са яко пачки и ще се пазири. Wink 😀

# 610
И това си помислих, ама ядец моите познати и роднини са се заинатили да остават там или да се местят на континента.. Пък и са се разглезили- къщи, дворчета, не щат гледка в гащите на комшийката

# 611
Много се извинявам, обаче някакво преселение ли се очаква, че така са емнали града да го застрояват? Какво изпускам?
Механичният прираст от Търговище, Шумен, Разград и д-р е намалял драстично, защото Варна от 10г не предлага кой знае какви заплати..
Руснаците продяват, англичаните и те се чудят какво да правят .. Та кого чакаме, че такива комплекси се подхващат ..
Има търсене, строят. Ако никой не купува едва ли биха строили така. Заплати във Варна може и да няма, но има достатъчно морски и гастербайтери.
Един мой познат купи наскоро в Лабиринта, (мисля, че му е 6ти или 7ми имот). Хората имат пари, не е да нямат.

# 612
  • In transit
Отлив от околните и не толкова околни области няма. В нашия квартал има повече чужди номера, отколкото варненски. И в голяма степен са собственици. На руснаците тук им е евтино и също не забелязвам отлив, имам приятел дето им слага сателити и не смогва направо... а в Лидл повече руска реч чувам отколкото българска. Виж англичани не съм виждала, за сметка на италианците, и те не са малко в района и града като цяло. И на тях им е много евтино тук, вземат си пенсийките и си живеят супер на нашия стандарт...а и данъка ни е само 10% за сметка на техните 50+ % А и софиянци купуват тук доста ваканционни имоти, имам достоверно инфо.
Търсене има явно все още.

# 613
В момента наистина се строи като за последно. Аз си го обяснявам като съвкупност от обективни причини(ниски лихви по кредити и т.н.), цикличност на строителството, нормален стремеж на строителите да правят максимална печалба(тоест колкото повече сгради, толкова повече печалба). От Брекзитне знам дали ще произтече нещо за хората които вече са там. Последно част от сделката беше да си останат, отделно след последния вот не е много ясно въобще дали ще го има. Морските и гастербайтерите са константа, така че не ги бройте. Механичния прираст от околните градове не съм наясно. Едва ли се е засилил с оглед на заплатите във Варна. По-скоро хората от там се пренасочват към София или директно Терминал 2. Руснаците не мисля, че са се юрнали да купуват. То сега май е по-трудно. Това за ваканционните имоти на столичани може и да е вярно. Като си имаш жилище в София защо да не си вземат ваканционен имот. Иначе се замислих, че би била интересна една съпоставка между средна заплата във всеки град и средна цена на жилища. Доста вероятно е Варна да поведе отзад напред.
За информация на онази сграда на Доиран още стоят транспаранти, че се продават последни апартаменти. Преди месеци си спомням, че нещо обсъждахме. Като цяло все още няма нанесли се хора с малки изключения. Което ме учуди защото мисля, че от година някъде е готова.
П.П. Сега я погледнах въпросната сграда. Естествено са останали на първи и последен етаж в диапазона 90-110 кв. Цената е по запитване.

# 614
Проблемът не е, че се строи, а какво се строи- грамадни блокове, наврени един в друг, никакви обслужващи сгради- училища, ДГ..
Очаквах поне поляните след Владиславово и Джъмбо да се отредят за къщи, но неби

Общи условия

Активация на акаунт