Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално -2

• 53 647
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Марто цял блок си има, богата работа. Хаха, по-сериозно давайте, стига с това 'на Марто блока'... Благодаря. Wink

# 691
  • Варна
Така е по-ясно, Марто, че иначе с толкова много новостроящи се сгради в Младост ще се объркаме. Grinning

# 692
Скрит текст:
https://apartamentivinica.bg/property/apartament-15/
Ето нещо доста скромно, но пък и доста бюджетно. Ако някой си търси в по-крайни квартали, но пък уж с морска гледка.
Дневната е малка, но за тези пари не може и да се желае повече. Района не ми е познат, не знам за инфраструктура.

На Марто блока го започнаха най сетне, има дупка голяма и водна. Успешна работа и добър климат им желая, и да нека са в срок, че бая се омотаха.
Предложих го за хора които търсят ново строителство и имат ограничен бюджет. Към настоящата ситуация няма как да се очаква нещо повече. Виница на практика може да си функционира като отделно населено място. Хем не си в града, хем си наблизо. Там никога не е спирало да се строи. Спомням си, че съм ходил там на оглед с един приятел за компания през 2012 някъде. Въпреки разни твърдения как фирмите не строели тогава и т.н. си вървяха строежите. Лошото е, че си отива към презастрояване и там.
Както написа Мама Таз "окъкакхме центъра, да продължим с кварталите". Simple Smile
Интересно за сградата в Трошево, че продажбите им ще минават чрез Ера.

# 693
Ако някой има информация за строежи или готови апартаменти в районите: Спортна зала, Винс, Община, Чайка, Гръцка махала, Нептун, Червен площад, Руско училище, Чаталджа, Морска градина, може ли да я пусне?

# 694
Ако някой има информация за строежи или готови апартаменти в районите: Спортна зала, Винс, Община, Чайка, Гръцка махала, Нептун, Червен площад, Руско училище, Чаталджа, Морска градина, може ли да я пусне?
Да, поне 20-30 агенции на територията на Варна имат такава информация.  Wink

# 695
Може и повече да са Simple Smile
Погледни назад в темата. Обсъждали сме няколко в тези райони.

# 696
Не ми се занимава с агенции...

# 697
  • Варна
Като не ти се занимава с агенции, обърни се директно към строител.
Човек, който иска да си купи имот и има сериозни намерения, не виси да мрънка по форуми, а се стяга и започва да действа.

# 698
аз действам естествено, но това не пречи да търся информация и тук във форума едновременно. Колкото повече, толкова по-добре... Ако за теб това е мрънкане, прескачай ме и не отговаряй, много е лесно...

# 699
  • Варна
Аз за темата повече от теб съм допринесла, прескачай ти.

Най-лесно е да кажеш не искам с агенции, защото не ти се плащат комисионни, ама ако може някой да ти поднесе синтезирана информация ей-така на тепсия, безплатничко.

# 700
мила Киса, този форум е публичен, не твоя лична собственост, така че не можеш да ми забраниш да питам в темата за недвижими имоти във Варна относно апартамент във Варна. Така че репченето ти е неоснователно и съответно го прескачам, на последващи твои коментари няма да отговарям, а направо ще информирам модератор, защото се получи заяждане от твоя страна, което е чист спам.

благодаря на всички останали, които ми писаха и продължават да ми пишат тук и на лични:hugs:

# 701
Здравейте! Незнам дали тук трябва да питам, но ако някой ми отговори ще се радвам!
Няколко собственика подписахме предв. договор за строеж срещу обещетение от апартаменти. Сега обаче се караме за избора на апартаменти. Този с най-многото квадрати от земята избира последователно няколко апартамента и казва че е категоричен и няма да отстъпи, а ние останалите след него сме трябва ли да избираме по един. По принцип той трябва да избира първи, но защо всичко което си е набелязал? Не трябва ли един той, един аз, по един и за другите..? В договора не пише нищо кои кога и колко трябва да избира? Но има ли законово че този с най много квадрати трябва да избере всичко, после другите? То  нищо няма да остане хубаво за нас.
Още веднъж се извинявам, ако съм писала не в правилната тема, но тук сте активни и се надявам някой да ме посъветва! Благодаря ви!

# 702
Няма правила, или си ги наложете, или строителят ще ви ги наложи,. Не един и два строежа не са се състояли, защото собствениците не могат да се разберат

# 703
Седнах малко да поразгледам оферти и ми направи следното впечатление. Приблизително еднакви имоти в центъра излизат на подобни или по-ниски цени отколкото в Левски, Електрон, Завод Дружба, базар Левски. Аз ли нещо бъркам в търсенето или и вие сте забелязали подобна тенденция. А за Чайка да не говорим.

# 704
  • Варна
Не разбрах какво имаш предвид... че имотите в центъра са по-евтини от посочените от теб локации ли?
Специално Левски е много предпочитан както за собствено жилище, така и за инвестиция, макар лично аз да не го харесвам особено, най-вече частта над булевард Левски.
Може Марто да каже нещо по въпроса, той нали бяга от центъра към Младост, явно има своя причина.
Все по-често чувам от варненци, живеещи в центъра и широк център, положителни отзиви за кварталите - как отдавна не са ходили до Младост, че и Владиславово, че виждат промяна, как било просторно, как имало всякакви магазини.

Общи условия

Активация на акаунт