НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 183
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  Мики, точно този кисел не съм пробвала, но един друг, който нямаше захар и стана безвкусен. За Емилия му добавих ябълково пюре и хапна малко, на останалата част сложих захар и го замразих в купички, които прилежно изядох аз.  Mr. Green

# 31
  • София
Аз нямам много какво да кажа
- бебка падна от спалнята, не беше наблюдавана само за част от секундата, май не се удари много, но затова пък порева доволно.
- успях да подобря личния си рекорд в Метро - изхарчих 370 лв Close
- още не мога да натъпча цялата храна по долапите Mr. Green
- Роси пълзи напред, но много бавно, виж да се търкаля настрани от гръб по корем и обратно може със светкавична бързина, така и падна
- та-та вика отдавна, това е баща и и другите, аз съм ка-ка, а останалите неща обикновено са на-на
- разказите на ту са много интересни
- еххо да си изкара страхотно в холандия
- на тити да им пуснат топлата вода
- месото, рибата и птичето са различни категории в английския, но не знам до колко се дължи на езикови особености
 - за секса, килограмите и облеклото на бебето нищо няма да кажа, освен че я преобличам по 3 пъти на ден, благодарение на изненадващото поведение на времето у нас
- косатките също са бозайници (но те са и големи делфини)
- не знам за китовата акула, тя е единствената, която има шанс да е бозайник, но не съм сигурна
- хрема- само Ксилометазолин ми отпушва носа на мен
Май се оказа, че съм плямпало все пак

# 32
Привет и от мен  Simple Smile
симка, много подробно отговори на всичките въпроси  Grinning Браво на теб, ама как го запомни всичкото  ooooh! Супер е, че Роси вече назовава хората, и тата и на на си е доста добре за тая възраст! И гадно за изтърсването от спалнята  Sad Добре, че няма наранявания! Ама тез бебоци много подвижни стават. Аз на Ади вече едвам успявам да и сменя памперса сама!
  Ади пък още нищо не казва Confused И не пълзи, само се дупи и изглежда като багерче  hahaha Но пък от седмица може би усилено ни имитира как ядем. Прави се, че има нещо в ръчичката, със сериозна физиономия си пъха ръката в устата и после се прави, че дъвче.  И така мляска по 15 минути, все едно има нещо в устата  Laughing

# 33
А да, за кисела. Точно такъв ни подариха на Биосет. Засега ми се струва безсмислено да го правя, щото трябва цял литър адаптирано да изхабя за него  Shocked

# 34
Аз кисел още не съм давала, а и надали ще мъча детето...незнам имам отвратителни спомени от детството ми.
Не мога да видя снимките на татуиста, също и на ефорина аватара. незнам какво става с моя тв.  Rolling Eyes
Стоянчо иска само да стои прав, сложа ли го да седне или легне почва да се тръшка, ужас е. вдигна ли го - грейва. Ако има на какво да се подпира може да стои сам прав дълго време.
Да пожелая на Еххо приятно изкарване!

# 35
здравейте и от нас! ей, не мога да ви изчета. докато напиша вчера отговор и хоп по 2-3 вече написани. накрая се отказах  Mr. Green
ние днес ходихме по лекари- аз на гинеколог, кейти на изследвания. аз съм ок. чудя се дали да си сложа спирала. някой носил ли е такова чудо. защото мен малко ме е страх. оказа се, че хапчета съвместими с кърменето няма  Rolling Eyes кейти дори и не заплака като й боцнаха пръстчето, но за сметка на това щеше да събори целия инвентар на лаборантката, като протегна ръце- набързо разчисти каквото докопа. урина не успях да взема. цял час я чаках в нас и не, и не. сложих колекторчето с надеждата да се напълни до болницата. памперса пълен, в него- нито капка. и накрая за цялото удоволствие платих 73 лв. свят ми се зави. пфууу.  Close
момичета, срещата в неделя остава нали. някой питаше къде да паркира. след спирката на канала в посока графа има неплатен паркинг, много удобен за спиране. после трябва да се пресича с количките, но поне няма подлез за минаване.
утре вечер се събираме с класа. не сме се виждали 10 години, ще умра от любопитство да ги видя. в тази връзка, сердика, нали и ти ходи. как се справиха бебето и тати. аз може би ще отскоча само за 1-2 часа между кърменията. после ако ме е хванала музата, може и да се върна. но като сметна 4 таксита напред назад по 6-7 лв. мин  Crazy ще си помисля.
купих онзи ден от метро плодови пюрета и разни каши. мами, я кажете, да не ходя и в захранването. като на обяд яде зеленчуково пюре, следобед каша, кога да давам плодовото. то може и заедно с кашата, ама като и кашата плодова  newsm78 или да редувам. иначе днес май за първи път заместих обедното хранене- кейти дръпна само 5 мин.
шошка, и при нас е така. само дето още не може да си стои на крачетата и затова ми виси по ръцете. направо не знам какво да правя. нито количка, нито столче, нито кошарка, нищо.
изчезвам, че няма, няма, пък се разпиша като за световно. а между другото- гледате ли мачове  Laughing

# 36
забравих да отговоря на предъвканите теми, зададени от майчето:
най-важното- вече съм -2кг от преди раждането. с други думи- по-вталена от преди  Flutter
кейти и аз я обичам по сто пъти на ден. едно че времето се сменя, едно че току върне по малко от пюрето и става една красота.
секс- какво беше това  newsm78

# 37
Тити мдаа, много си права, че няма да горя захар върху керамичния плот, а пък лук в носа ми звучи доста гадно. След нещата, които изпих и продължавам да пия мисля, че усещам някакво подбрение. Поне носа ми спря да тече като чешма.
За по-новите мами - моите приятели се майтапеха с мен докато работех, че в длъжностната ми характеристика трябва да пише не "SAP консултант", а стюардеса, защото летях почти всяка седмица в продължение на 3 години Simple Smile Даже се майтапехме, че хората отиват с такси на работа, а аз със самолет, защото излитах в понеделник рано сутрин за някъде и си кацах в петък вечер в София Simple Smile
И пак малко разяснение - ушите ме болят при кацане само когато съм болна, защото при хрема винаги пострадват и ушите ми и когато са възпалени при самото кацане изпитвам ужасна болка. Иначе в нормално състояние в момента в който влезна в самолета ако няма с кого да си говоря заспивам веднага и нито усещам излитане нито кацане. Събуждат ме хората като се размърдат за да си взимат багажите Simple Smile

# 38
  • София
шошка - не е в твоето тв - пак се скапало bgphoto-то...
айде моя бръмбърчо успя - хвана се за решетките и се изправи на крачета съвсем сам;), като оправят глупавия сайт ще кача снимки...
юка - плодовете между яденетата по малко - 30-40гр....ама аз не давам, че и аз не знам как да ги сбутам в програмата;)

# 39
Ние днес имаме празник и черпим по бира и мезенце
beer cook beer
и за десерт newsm38

Отивам  да ви чета, че одавна не съм се завъртала наоколо.

Еххо, приятно прекарване Hug

# 40
Еххо, то аз така и те разбрах, а знам и от личен опит. По-страшно е и от зъбобол тогава. А Ксилометазолина и Отривина са едно и също. Имам твои колеги приятели в Германия LaughingОздравявай бързо и пийте по една lekker biertje до някой хубав канал и за нас!
Юка, бебе и тати се справиха супер, за среща с класа не се замисляй и инвестирай такситата, веднъж на десет години е Simple Smile А, да, и аз пия противозачатъчни, които са съвместими с кърменето - казват се Cerasette и аз съм много доволна. Пиех ги още преди да забременея (в смисъл, спрях, преди да поискам, де), защото са много слабо дозирани и ги понасям много добре за разлика от други противозачатъчни.
Отивам да гледам мача с мъжа.

# 41
еххо - и аз спя като пън в самолет - и на излитане, и на кацане.
дойде една другарка на гости - после ще допиша

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 20:09 от majceto

# 42
Ето ни и нас след цял ден скиторене на горе и на долу най после сме си в къщи паркирани пред телевизора,нали тате е тренъор по футбол и сега няма ставане от фотъоила до 9 Юли.и вчера Слави каза един виц:Мъж се прибира в къщи и казва на жена си:
-жена,ако имаш нещо казвай,че утре започва световното.... newsm78 LaughingМъже.
Имаме си още една количка,много лятна на чадър се съва и вече ми станаха 3,за всчка къща по една.

# 43
тити тук съм но не мога да ви смогна на темпото,скоро ще се включвам по често
а стори ми се че нещо за среща четох някъде важи ли още или е отминала и аз нещо не съм много в час май  newsm78
поздрави на всички

# 44
  • Gabrowo->Sofia
я едно бързо преброяване за срещата
неделя, 11часа, при езерото Ариана
ако е хубаво времето, разбира се

Общи условия

Активация на акаунт