НОЕМВРИйчето може вече и да скача, а майка му започва да откача

• 13 158
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
еххо - много хубаво да си изкарате. и да поседите на стълбите на дам и заради мен Simple Smile

# 16
  • София
ооо имаме си нова темичка....Wink
майче - кви са таз сметки - аз не бих си правила такива - че мен съня ми е има няма по 5-6 часа по-малко на денонощие...
еххо - дано се оправиш мн бързо, че да се насладиш качествено на пътешествието Wink

# 17
ще видим колко ще се оправя. От сега тръпки ме побиват за утрешното кацане, защото знам как при всяка хрема ме удря в ушите и като кацам просто полудявам от болки в ушите. Последния път беше едно кацане във Виена миналата година и просто бях полудяла. Там като кацат австрийските пилоти и захождат мноооого бавно и мнооого бавно слизат. Може би така по принцип трябва да се каца там, за да не се вдига много шум. Понеже над Амстердам няма много място за такива заходи обикновено кацат по-бързичко, та се моля наистина пак да е така Simple Smile Ако може направо да пикира Simple Smile

# 18
бубу - аз си слагам долната граница. иначе ще втрещя всички...

# 19
  • София
аз си слагам средната  пък Wink

но и аз съм си поспаланка....

# 20
ааа, така не е честно Simple Smile
е, аз винаги съм била ранобудна, но чак пък толкоз не съм...

# 21
  • София
ееееххх а аз така обичах да си поспивам до 10...но бебак се буди към 6-7 и туй то....и като се събуди 2-3-4 пъти за по полувин час нощем, и преди заспивах 10-11 сега и това стана по-късно....а денем не ме бива да спя и изобщо....но почвам да свиквам - сигурно като съвсем свикна той ще почне да спи спокойно и повече, аз ще се чудя какво да правя....Wink...аааахххх мечтиииии

# 22
Еххо, пак аз ша та съветвам като човек, чийто първи полет е бил на 40 дена и който по семейни причини всяка година оттогава лети поне по 6 пъти в годината Laughing Та значи, преди излитане и преди кацане пръскаш отривин и започваш да смучеш възможно най-киселото бонбонче, което намериш (заради слюнкоотделянето и честото преглъщане). Почне ли да боли, ти почваш да пиеш - малки, но много глътки. Иначе не бива да те е страх, в днешно време самолетите са толкова модерни, че рядко се случва изравняването на налягането да се усеща толкова силно. Или си с Бългериа Еър? Mr. Green Иначе приятно изкарване в Амстердам, ще се отбивате ли до морето?

# 23
Привет!
Вече нова тема, аз докато се наканя...
Да отговоря на питанията от старата. Аз съм на снимката долу, тати ни щракна. Но това беше отдавна, сега съм с 5-6 кг по-малко и с нова прическа (тип Натали Портман в "Леон"). Тати е художник и по-специално татуист, да не го хваля, но е най-добия в Бг (щом аз съм се татуирала при мего! Simple Smile) Ето линкове:
http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=2120807
http://www.bgphoto.net/photos/5970/o632827091353125000.jpg

За възраст нещо се говореше-аз вече съм на 33.

За кърмаческите снимки - има идея да направим изложба на художествени снимки на кърмачки с кърмачета по време на Меджународната седмица на кърменето, нейде в началото на Август. За целта ходихме вчера в студио, където профи фотограф ни щракна (а във вторник правихме пробни снимки в едната мама). Мамите бяха гримирани професионално. Бебоците се забавляваха. По-големите тръчаха наоколо. Беше много забавно. Докато течаха снимките на кърмаче Жорко (на година и половина) аз отстрани му правех театър за да го залисвам и разсмивам, иначе въобще не влизаше кадър, много шаваше. Мини беше отново мн. търпелива към ситуацията, само накрая вече се измори и заспа насред фотосесията, както си цокваше. Ама много трудно се снимат бебета, фотографът е герой (и мамите, и бебоците)! Той щракаше наред и накрая от 10 кадъра имаше 1 ставащ. Имаше весели кадри с мен и Мини-на един тя се беше вкопчила с две ръце в косата ми със садистична усмивка от ухо до ухо! Twisted Evil
Ако всико е ОК и направим изложбата ще ви поканя да видите снимките. Има и идея за календар, но...тия работи не са лесни, трябва финансова подкрепа. Цялото начинание не е с комерсиална цел, което го прави мн. трудно осъществимо. Аз съм оптимист все пак.

За снимките реших да понавлека Мини, че не знаех там топло ли е и за 1-ви пък и обух чорапогащник. Прелест!!! Купих и плътна рокля за сватбата. И малко дрехи в по-хард стайлинг - "комбат" хехе панталони в цвят каки, съответна блуза и "маскировъчна" забрадка! Чакам и специална камуфлажна бебешка фланелка от Холандия с танк и надпис "Новото поколение е в армията" Laughing Аз съм си поръчала същата, но с картинка на татуирано момиченце. Търсих за себе и плътна рокля за сватбата и се отчаях - шкембе и половина съм! Вс. продавачки ме взеха за бременна. Пласирах се в една иначе перфектна рокля, но стоях като буре в дантели. #Crazy Накрая открих в Манго един гениално скроен панталон за хора с мн. дълги крака и тесен ханш (подчертава) и голям корем (прикрива), та сега съм пак щастлива в него! Simple Smile

Хайде до нови срещи!

# 24
Добър ден и от мен Party

Еххо, аз преди не вярвах, че има хора, които ги болят ушите при кацане, но явно наистина има. Дано се оправиш преди пътуването ви, че да си изкарате приятно гости.
Ааа Вивита, Маргарет спи по малко, защото е старичка - те всички старци не могат да спят вечер и кукуват. Аз сигурно се подмладявам Laughing, нещо все повече и повече ми се спи. Днес се успахме с мъж ми Crazy А при твоя бебко и аз не виждам да има проблем, това че не иска да се обръща или лази съвсем не означава, че ако искаше нямаше да може да го направи. То и аз мога да лъскам прозорци и гладя, ама пусто като нямам желание Embarassed
Аз пък преди малко поръчах и втората част от подаръка на мъж ми/е, няма да успеят за утре да го доставят, нито пък първата част/и нея мога да ви кажа какво е Wink Поръчах две чаши, като на едната ще има снимка на мъж ми с бебо, а на другата е само бебо с една идиотска физиономия. Ще изглеждат ето така, но с моите снимки
Надявам се да му хареса - по-некачествената чаша ще остане за мен.
Сердика, аз имах един съученик, който бил роден в самолет над Торонто. Ами то твоят живот е протекъл една част в самолетите.
Айс, радвай се на спокойствието Wink

# 25
  • Карлово
Прибрахе се на бързо да обядваме и използвам да питам - някой ползвал ли е готовите кисели на Биосет? Аз нали все по улиците миткам и не ми остава време да готвя Embarassed, видях ги в едни магазин, купих, ще прбв  ще докладвам как са прети от беба. Защото доки каза вече да разнообразявам менюто

# 26
  • София
Ту,мерси за разказа WinkБеше ми интересно,и нямам търпение да видя изложбата! Heart Eyes

# 27
  • Gabrowo->Sofia
деситка, Ема вече има басейн.
дребосъка днес спа почти два часа навън и сега отиваме да обядва по никое време. ще го черпя пюре с пуешко, да видим дали ще го одобри

# 28
еххо, да ти дам съвет, ама съм сигурна, че няма да гориш захар на котлона, нито да си изстискаш лук в носа. Аз също.
приятно изкарване в Амстердам!
Клара пък вчера само се появи, а разказ за сирийските земи - йок.
Аз топля вода на котлона, духа вятър, ще купуваме май бойлер, педиатър не съм намерила, и се ядосах на мъжа ми, че чете форума, без да ми каже.
Но пък Деян спа до 8, ние също.

# 29
  • София
Мики аз купих веднъж такъв кисел и втори път няма да взема.Гаден е и аз даже няма да го ям.Беше ябълка, като дадох на Алекс една лъжичка да опита направо се потресе.
Тити това със захарта на котлона е много ефикасно.Моя мъж ме лекува така като съм хремава.Е гадничко е но минава почти от раз

Общи условия

Активация на акаунт